Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 120
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
zornitsa85, може! Като гледам как се засекохме и тук, нищо чудно.

# 526
Добро утро!!!
Да успокоя работещите мами - не сте единствени Sad Вече почвам да драскам дните до началота на майчинството, а като си помисля каква ентусиастка бях в началото, мислех си да работя до последно, да почина една седмица и да ходя да раждам newsm78 newsm78 hahaha hahaha

Хахаха,и аз бях така.Но сега ...е различно.Ако има един начин от сега да си взема болнични  Laughing.Но ще изкарам още 1 месец.

# 527
Добро утро, мили тумбачета  Simple Smile
С първата ми бременност и аз бях така - зор до последно и даже през 45-те дни преди раждането си ходих на работа /така се бях разбрала с работодателя ,естествено по финансови съображения/,само че виждайки си" петте пари " сега  определено мисля като всички работещи мами докато мога , ooooh!започва да ми тежи и няма смисъл повярвайте ми после ... безсънните нощи си казват своето.

# 528
Ооох Данайче, благородно ти завиждам, аз имам цели 2 месеца Whistling Whistling

# 529
Лъки аз ходих в явор на тази лекция- бяха три фирми1 за козметика 1 за витамини и 1 за стволови клетки. продължи около час и нещо имаше почерпка и общо взето си рекламираха продуктите но по ненатрапчив начин.Лично аз получих за себе си и полезна информация+това ми подариха биба на нук и комплектче кометика на себа мед(малки опаковки 10,20мл) newsm10Така че не съжалявам че отидох.Аз съм много неориентирана къде ще раждам така че задължително ще отида на отворени врати когато има,само че съм толкова заета покрай това местене, ремонти   newsm61 че все отлагам.Видях че Фейт е дала датите за окръжна и аг през юни само да добавя че за майчин дом(варна )ми казаха(звънях да питам за отв. врати кога имат) че по което и време да отида има кой да ме разведе и да отгвори на въпросите ми . Thinking

# 530
  • Варна
sky* всички , които минават през този странен индивид си мислят, че е единствения класически. Някак си успява да ги убеди в това, но мен ме дразнеше ужасно. В най-важните моменти никаква връзка с него. Все на семинари , все на конференции , велика работа  Crazy Имаше една мила жена, която се опитваше по всякакъв начин да осъществи някаква връзка с него ама ми писна. И след като не успя да нацели поредното лекарство, когато детето беше с ужасни болки в ухото, висока темп и други екстри , му теглих една дълга майна.А, и още нещо забравих. Тогава "негово величество" не пишеше още във форума, но се оказа че четеее. Зададох там някакъв въпрос. веднага след това ми звъни и се започна едно конско , защо съм питала напълно непознати хора , незнам си какво. Е, как няма да питам му казвам, след като човека към , който трябва да се обърна никакъв го няма? И с това се приключи! Гледам сега негови верни последователи /издухани/ да се правят на много интересни , но кога ли ще ги насмета и тях. Много величия в тази скапана държава , много нещо!

# 531
Мами,да продължа с въпросите от вчера. Laughing
Става въпрос за бебепките легълца.Какво е за предпочитане да има люлка или не.Нещо се разубедих да взимам такива ,където стават после на юношески легла,че не знам след 2-3 години какво ще ми хрумне.А и май скъпичко ми идва.Приемам всякакви съвети Hug

# 532
Здравейте и аз съм от работещите, не знам дали ще изкарам до края вече едва седя на бюрото Sad

Задъхвам се и ми е тежко, а работата си върви..... може би още седмица-две и вкъщи да си поспивам Simple Smile
Искам да попитам мамите с опит, в родилното на бебето му дават от шишенце да се храни нали (особено, ако си секцио)? И след това бебчо иска ли да засуче от мама или е трудно?

# 533
Мами,да продължа с въпросите от вчера. Laughing
Става въпрос за бебепките легълца.Какво е за предпочитане да има люлка или не.Нещо се разубедих да взимам такива ,където стават после на юношески легла,че не знам след 2-3 години какво ще ми хрумне.А и май скъпичко ми идва.Приемам всякакви съвети Hug

Нашето е без люлеещ механизъм и не става за юноши. Както ти казваш не се знае след две години какво ще ми щукне от към интериорни решения. Mr. Green Ще избутаме с това докато можем, а после вече на голямо  Heart Eyes

# 534
И аз много се чудя за легло, какво точно да е, вие какво ще кажете?

# 535
Fate, мерси, златна си  Hug
mariya2709 благодаря и на теб за отговора. Аз все пак може да ида да видя за какво иде реч в Явор, но др. месец. Много ми е неудобно,че е в Събота и ще трябва да сме с малкия... та ще видим.

Та за отворените врати... Някой желаещ за 27 юни, сряда 13.00 ч. в АГ?  Blush Др. дати са ми мн. скоро и имам др. ангажименти. Ние имаме и достатъчно време, може и другия месец. Ако някой мисли да ходи, моля имайте ме в предвид  Heart Eyes

За кошарките- за мен без люлеещ се механизъм (лично мое мнение) Нашата е от малко по- големите- 140 на 80 см и Лъчезар още си спи в нея и му е ОК. Сега е около 110-115см вече (детето)
Скрит текст:
Нашето е нещо такова, на Бертони.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7315&cat=105
От към качество не е много добро, но за сега поне е още здраво Mr. Green С 2 нива на матрака. Със сигурност на пазара има и по- добри изпълнения.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:53 от Lucky*

# 536
Отонсно леглата, на мен ми е първа бременност и естествено мнението ми не е практически изпитано. Аз лично съм се спряла на дървена кошара с размери 60 на 120, просто нямам повече място в стаята. Изискването ми към кошарката беше да има няколко нива на матрака и да се сваля предната решетка. Мисля, че дървените са по устойчиви и ще го ползвам по-дълго време, а като цена не са много по- скъпи от платнените. Незнам малкия господин до кога ще се побира в него, но мисля че поне до детската градина ще изкара в него newsm78

# 537
  • Варна
Предната ни кошара беше сгъваема, но с люлеещ механизъм. Искам да кажа, че беше много удобна, защото има вариант да залюлееш детето, ако плаче, не иска да спи... Сега със сигурност пак ще взема такава. Удобна и пратична  Peace Детето спеше там до 2.6г. там и след това и направихме детската с мебели по поръчка. Тези дървените с шкаф, свалящи се решетки и други такива екстри не ми се нравят.Повечето ги купуват с тенденцията детето  като порасне да спи пак в същото легло. Дали ще пасне на бъдещата стая и желанието ви каква ще бъде тя след 2-3 г. - Божа работа  Mr. Green

# 538
здравейте,
за кошарите - нашата е с люлеене и става на юношеско легло, обаче от много клатене и скачане на баткото после изобщо не можа да се застопори и махнахме кошарката, сега си спи на цялото легло
беше ни подарък иначе не бих си взела пак такава, сега ще взимам сгъваема, но някоя с по-малки размери, че няма място

# 539
Здравейте мами! Аз отдавна не съм писала, но чета за изпит и все няма време, а и вие бая бързо пишете  Heart Eyes
За кошарите - за Рада бяхме взели сглобяема на 2 нива, супер удобна, отгоре има и повивалник. Освен това като пътувахме (което при нас е често) сгъваш и тръгваш, не му мислиш. Сега спи в обикновена кошара дървена. Важното е, доколкото съм чувала, леглото да не е голямо, защото бебето е свикнало на много тясно и се чувства дискомфортно. Най - добре е кош, но май и сега няма да купя.
Да кажа и аз за арниката, след раждането ми бяха излезнали екстри на дупето от напъните, ако щете ми вярвайте, но като започнах да я пия за един ден всичко се скри

Общи условия

Активация на акаунт