Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 114
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко намерих това http://www.dibobg.com/products.html, мисля да отида до магазина им в Русе и да видя има ли нещо на живо изложено, както и това, обаче тук никой не ми отговаря.

# 541
добро утро и от мен Hug
гледам предаването,което постнахте за раждането Thinking и пия кафенцето си Heart Eyes
искам да попитам някой за Тина Киркова има ли за 5-ти ,аз ще ида може да се видим там Peace

# 542
Момичета, записвайте се по отрано, защото наплива е голам. Видях вчера за какво става на въпрос  ooooh! Дори и да отидете сами, нама да остане сами  Mr. Green
Но от вчера чувствам някакво огромно спокойствие като знам нещата къде и как ще се случат  Heart Eyes

# 543
фейт,да за Тина Киркова няма свободни места за 5-ти та се записах за 12-ти Peace не съм ходила никога на такова нещо какво представлява?  newsm78

# 544
фейт,да за Тина Киркова няма свободни места за 5-ти та се записах за 12-ти Peace не съм ходила никога на такова нещо какво представлява?  newsm78

Много е интересно ... ще видиш  Hug Ще ви разведат из всички отделения, стаите, операционните и т.н. Можете после да задавате въпроси, които ви притесняват  Heart Eyes

Иначе към мамите от Пловдив ... малко късно, но сега една друга мами ми писа на лични, че днес във ВМИ  от 13,30 има ден на отворените врати. Освен запознаване с условията, ще има и няколко лекции за естественото раждане, раждането във вода, кърменето и т.н. По-специален ден се води, не само "отворени врати".
Който има желание може да отиде  Heart Eyes

# 545
супер Party
ще видя на 12-ти,ако някоя друга мама ще ходи да каже,да се видим на живо ще се радвам Peace

# 546
Моят опит с хомеопатията е от 5г. Нико друго не е пил. За това време този ни е третият хомеопат. И при Хаджиева сме били и при Джеджев. В интерес на истината Джеджев ми допада адски много като човек. И с Хаджиева се разбирах много добре. Нико се влияе много добре, но факт е че при мен нещата се влошаваха. От хомеопатична гледна точка нещата не се развиваха добре. На никого не искам да съм нито съдник, нито адвокат. Личната ми преценка е базирана на личният ми опит и литературата, която изчетох за тези 5г. Имам представа как трябва да вървят нещата и със сигурност мога да заявя, че този човек спазва принципите на класическата хомеопатия. За другото което пишеш си права. И на мен не ми допада, че трудно се свързвам с него при нужда. Както и да е. Никого не агитирам да се лекува при него. Просто цитирах мнение на хомеопат по въпроса за Арниката. Който както иска да си я пие, но който и хомеопат да питате мнението му ще е такова, като горе цитираното.

# 547
Здравейте!В това ужасно време да питам какво мислите за почивките на море ?Морските мами да кажат как плажуват?Аз съм в дилема-дали да ходим на море или да пропуснем?Заради дъщеря ми бих искала да я заведем,ама знам ли..........?Иначе при първата си бременност ходих,но в по-ранен месец,но сега.... newsm78

# 548
key5, на мен много ми се ходи, но ние ходим само август на море. Тогава ми се вижда доста късно и не ми се иска да рискувам. Та аз май ще пропусна.

# 549
За моренцето -мисля ,че юни месец е рано да се цопвам.Особено с тия дъждове и това студено време.Водата все още ще е студена за мен.Иначе живот и здраве мисля юли поне 2-3 пъти да се попека и да се на цопам.Е,то зависи как ще се чувствам .Майка ми ми каза,че била в деветия месец с мен,когато е ходила на море Laughing.Хахах,после се чудят защо толкова много обичам да се плацикам... Mr. Green

# 550
http://www.vbox7.com/play:64a3679315
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЕЕ това ме разплака направо!

# 551
  • София
Ние сме резервирали от 23.07 на морето   grinning039  По принцип иначе и ние ходим винаги август

# 552
аз края на юни съм във Варна - друг въпрос дали ще се къпя, но все до коляното ще вляза  Mr. Green

# 553
за морето Simple Smile зависи от гледната точка на "морската мама". аз тази година открих сезона още през май, но това съм си аз. за мен ходенето на плаж е религия. през лятото всеки свободен ден без плаж е изгубен ден. започвам от началото на май и откарвам някъде до началото на октомври, ако се задържи хубавото време. откакто практикувам това, не боледувам често зимата, а съм била доста болнаво дете с особено активни заболявания на горните дихателни пътища.
за ходенето през август на море - никога не съм разбирала българина, който по обичай се юрва да ходи "на море" през юли и август. тогава жегата е най-нечовешка и напливът от хора по плажа е кошмарен. вероятно, защото винаги съм имала избор. за мен, особено за бременните, юни е доста по-благоприятен месец за плажуване, както и септември, но предвид преобладаващият термин Wink за повечето от нас, септемврийският вариант отпада.

# 554
  • София
Agira най - обичам август, защото тогава е най-топло и водата също(e поне би трябва да е така)А аз много обичам да е горещо, за мен това е истинското лято - въпрос на предпочитание.Ако бях близо до морето нямаше да пропусна разбира се всеки хубав и свободен ден за плаж Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт