Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 555

ох, и мен!!!  Heart Eyes невероятно просто!!!

аз втори опит правя с моя диетично-здравословен плодов сладкиш. това мое бебе се оказа такъв здравен барометър, че ще ме умори от глад!  Wink получавам киселини от бяло брашно, мазно, пържено, колбаси и тестяно. така, че се принудих да си пека сладкиши с пълнозърнесто брашно, подсладител с 0 калории и зехтин, та като ми се дояде сладко, да имам какво да гризна. първият ми опит не беше много сполучлив, но пак се изяде Wink да видим след корекции в пропорциите какво ще стане.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 13:40 от Agira

# 556
опитаите 2 дена да не къпите бебето, и то ще замирише на пиленце. макар и само с водичка
  Joy  нали знаете че в къща дето има бебе...мирише на бебе  Grinning представете си да мирише на пиленце  Joy Joy много ми стана смешно  Laughing ама имаш право....Ще видим как ще процедирам с къпането...ама пиленце вкъщи няма да отглеждам  Joy Mr. Green
 newsm62 newsm62 newsm62

Замирисва само ако го мажеш с мазила. Иначе нито мирише, нито му се събират мъхчета някъде. Пробвала съм.

# 557
Мдаа,и юни и август си имат и  плюсове и минуси-през юни водата студена,0но пък най-дълъг ден и малко хора,август-обратното.За тези,които живеят по морето е по-лесно-поне откъм разервации,пътуване,съобразяване с отпуски,време и т.н.Ако пропуснеш днес порадинякаква причина отиваш  утре........Предния път през август така настинах ,че не дочаках края на почивката ни.Сега ми е жал за малката,която непрекъснато пита и защо все пак няма да ходим...?Ще мисля,но май вървим към нулева година Rolling Eyes

# 558
  • Варна
Тези от вас , които си взеха ПИК код да си проверяват болничните, в НАП или от НОИ ходихте? Аз си взех от НАП, по не оказа, че трябвало да проверявам в НОИ , а там този код не става. СЕга до НОИ ли да ходя Crazy

sky*  аз колко хом. съм сменила , да не ти казвам. От миналият март обаче /да чукна на дърво едно сиропче не сме пили/  Peace Радвам се, че ти си доволна  Simple Smile

# 559
За кодовете мисля,че от НОИ се взимат.А моят болничен от 30.03. го изплатиха на 16.05........ужасни са!
На моята дъщеря не и действа хомеопатия-колкото пъти съм пробвала нищо.Знам,че действа с натрупване и явно трябва търпение,но на мен ми липсва и спрях да си правя експерименти.На всички,които са успели и им помага БРАВО!

# 560
  • Варна
Барбера, аз моя код го взех от Ной. Отиваш в розовата сграда на ул. Охрид. Там на втория етаж първо попълваш молба в деловодството и после в съседната стя ти дават кода.

# 561
За тези, които ще раждат в Токуда:
http://www.tokudabolnica.bg/preview.php/bg/page/4/newsid/291

# 562
Аз засега съм се насочила към Тина Киркова, но на отворени врати и лекции ще ходя от следващия месец, защото още съм на работа.

# 563
Добър ден момичета!Относно кода да се изкажа и аз,в последното писмо което сте получили от НОИ от 2004 г.ако си пазите писмата,най-долу ви пише ПИК кода и през Интернет на страницата на НОИ за онлайн справки си проверявате,въвеждате ЕГН и ПИК и ви излиза на коя дата са ви подадени болничните,какъв ви е болничния,обработва ли се или вече е обработен и за кои месец колко са ви изплатили,а ако го нямате това писмо от НОИ си изисквате кода!Аз поне за сега съм нямала проблем с болничните,до към 10 ми ги превеждат!Дано съм ви била полезна,хубав ден на всички!

# 564
ПИК кода за болничните се взима от НОИ. Моя болничен от 19.03.12 го изплатиха на 08.05, а този който ми е от 23.04 - 22.05.12 според справката в интернет трябва да е изплатен (или част от него или целия - това не го разбрах) вчера, но все още не съм си проверявала сметката. Като разбера ще ви кажа.

# 565
Лъки, хубава новина  Hug
Аз няма да раждам в Токуда, но крайно време е в България да разберат, че бащата да е до теб при раждането не е екстра и да престанат да ни рекетират допълнително с баснословни суми.
Скоро четох, една мама от форума в Белгия, разказа, че там ако бащата не присъства даже те гледат странно. Един вид си е задължително.
Сега като се замисля, в Токуда няма раждане по Здравна каса, всичко е платено. Пак хвърляне на прах в очите. В Щерев също бащата може да присъства, безплатно. Но си е платено самото раждане 2 000 лв.

# 566
  • Варна
Благодаря Ви момичета   bouquet аз обаче защо съм ходил в НАП за код идея си нямам, издухана работа Crazy Тези дни ще отида и до НОИ. На мен са ми превели някакви смешни пари мисля, за март , но може би са за 10 дни и аз незнам. За това исках да проверя , а пък то..

Тук така гърми и трещи направо ужас!

# 567
Барабера,а при кого сте от миналия март.. ние сиропи никога не сме пили. Виж сериозни хронични заболявания са си предизвикателство вече. При мен, детето няма такива.

# 568
С тези болнични е такова мазало  ooooh! Вече трети болничен ще нося а още нямам изплатен нито един лев от НОИ. Счетоводителя на 100% ми е внесъл болничните, не е фирмата виновна. Трябва и аз да отида да си извадя този код. А вярно ли е, че НОИ правят преводи само вторник и четвъртък?

# 569
  • Варна
А някоя от варненските мами, знае ли къде се намира ДСП - Варна за район Младост? Искам да знам къде трябва да подам молбата за еднократна помощ след раждане.

Общи условия

Активация на акаунт