Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Сантекс попитай във варненската тема.. там знаят..
Хоппаа и аз вече в шестия месец Simple Smile

# 571
Пак за моренце си говорите, на мен ми се иска да отида, че аз обичам да ходя на море ама не ми стиска да поема тоя риск Simple Smile И без това ще ми се съберат 2 пътувания по-дълги за два месеца и на третия едно още по дълго със всичките багажи, така че ще пропуснем моренцето, жалко щото на милото ще му дадат карта за някоя почивна база ама какво да се прави Simple Smile
За таткото в залата мисля че в нашите условия си е екстра и няма как да бъде стандарт за всички, тъй като държавните болници немогат да си позволят отделна родилна зала за всяка родилка...може за нашите деца евентуално нещата да се променят, но се съмнявам...Моя приятел наскоро каза че пак иска да присъства, но това си е лично негово решение...Пък 150 лв за услугата не са чак толкова много и се преживяват, особено като знам колко нерви ще изхаби ако трябва да стои отвън и да чака там Simple Smile
Днес ходих да гледам наживо Baby design sprint и направо се влюбих...Няма просто такава количка всичко си има и толкова леко се сгъва и разгъва направо паднах и е страшно маневрена, аз каквато съм слаботелесна с една ръка мога да правя змейки с нея толкова леко се движи...В събота ще водя и мама да я види ама съм 99,9% убедена, че това ще е количката.

# 572
Днес ходих да гледам наживо Baby design sprint и направо се влюбих...Няма просто такава количка всичко си има и толкова леко се сгъва и разгъва направо паднах и е страшно маневрена, аз каквато съм слаботелесна с една ръка мога да правя змейки с нея толкова леко се движи...В събота ще водя и мама да я види ама съм 99,9% убедена, че това ще е количката.

Е стига вече с тази количка   Mr. Green искам и аз да я видя  Crossing Arms
В кой магазин я гледате, верига магазини ли са. Не знам във Вис виталиса дали ще имат такава - съмнявам се  Rolling Eyes Дайте сайт на вносител или партньори на фирмата за България. Аз нищо не можах да намеря вчера  Whistling

П.П. Рошличка ... в ОБ присъствието на таткото е безплатно в много хубава стая  Heart Eyes

# 573
Ах, морето... Обожавам го, не само плажа, а просто мирис на море, въздух, вечерни разходки  Heart Eyes
Сигурно защото съм рибка  Laughing Но живот и здраве може скоро  ме огрее да стана морски жител  Heart Eyes
 Моята лекарка ми е разрешила дълго пътуване до края на юни, от там нататък не. Каза, че матката започва да се подготвя за раждане и е опасно да се пътуват 400 км.  само в едната посока.Иначе самото море няма проблем ако беше на близко. Моя мъж има отпуск чак юли, така че няма да ни огрее тази година.

# 574
Фейт аз я гледах тук в Русе, ама гледах на сайта на вносителя, че в Пловдив я няма никъде...което е много странно най-близо я има в Стара Загора, Хасково и София...Погледни ето тук: http://xn--h1aaebdr9d.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8/
Аз почетох малко от сайта на окръжна и там пишеше, че имат една зала в която и таткото може да присъства, а другите са си по повече(ама може и аз нещо да не съм доразбрала) иначе наистина е безплатно ама ако наистина е само една и има друга мама да ражда там с таткото...На отворените врати казаха ли нещо по тоя въпрос ?

# 575
...На отворените врати казаха ли нещо по тоя въпрос ?

Казаха да ... че няма много желаещи татковци  Mr. Green

Иначе мерси за линка ... явно сме прецакани, как може в Пловдив да няма ...  Crossing Arms

Може да се ходи до Ст Загора значи Heart Eyes

# 576
Фейтче,заповядай http://www.en.babydesign.eu/catalogue
За съжаление и аз не можах да намеря къде в Пловдив ги има.

# 577
Фейтче,заповядай http://www.en.babydesign.eu/catalogue
За съжаление и аз не можах да намеря къде в Пловдив ги има.

Много ви благодаря милички ... ще го изкоментираме този въпрос довечера с мъжо  Heart Eyes

# 578
Да питам нещо Бургаските мами.Като се роди бебо какви документи и къде се носят?За майчинските и еднократната помощ от общината как се процедира?От къде се вади акт за раждане?Общо взето ме интересува всички такива "дребни"неща около раждането.В момента ми е тъмна Индия и ще съм благодарна на малко помощ от вас.И да,педиатър кога трябва да се избере?
Мноого въпросчета май станаха... Embarassed

# 579
И аз го намирам за изключително глупаво да има в Хасково и Стара Загора ама в Пловдив не ама факт...Аз затова ако реша, че окончателно ще е тази ще си я поръчам от тук, а мама и татко като идват за изписването ще я докарат...На мен ми отговаря на всички изисквания, даже като я гледам колко е лека ще мога бая време да изкарам преди да си взема лятна количка, а и отвътре е толкова мекичка, а коша за новородено вътре е памучен и с меко матраче, а летния кош е също много мек ама от материята на цялата количка която е малко по грубичка и ще трябва нещо да се постила да не запарва предполагам Simple Smile

# 580
...На мен ми отговаря на всички изисквания, даже като я гледам колко е лека ще мога бая време да изкарам преди да си взема лятна количка, а и отвътре е толкова мекичка, а коша за новородено вътре е памучен и с меко матраче, а летния кош е също много мек ама от материята на цялата количка която е малко по грубичка и ще трябва нещо да се постила да не запарва предполагам Simple Smile

Говори ми, говори ми  Crossing Arms Tired  Mr. Green

# 581
За количката-викам снощи на мъжо,чче ще се изям от яд ако го няма това синьо,което ми хареса.И май,май съвсем скоро ще я капарирам,че да съм спокойна.Иначе новите моделчета не ми допадат.

# 582
danaya80 за бебешките легла и аз не харесвам тези,  дето се трансформират в юношеско т.е. харесват ми , но като се трансформират вече не ми харесват ...просто се разинават с представите ми за юношеско легло. Според мен е най-добре да си вземеш кошарка 60/120 или 70/140 (зависи колко място имате) , която се използва до към 3-4 -5 годинки. Люлееш механизъм може и да няма , не е от особено значение , защото ако го свикнеш бебчо да го люлееш..... Ако сега трябваше да избирам кошара бих взела такава , на която решетката се сваля надолу и се вдига (а не само матрака да има нива)  ; дървена , без механизъм за люлеене . Повивалник – твърд – слага се върху кошарката и е много удобно.

# 583
danaya80 все някъде ще се намери това синичко дето ти искаш, ако не друго винаги могат да го поръчат като си казала, че ще го вземеш Simple Smile

# 584
Момичета, аз пак да ви върна на темата за чая от листа от малина. В деветия месец ли започва да се пие този чай, от зелени листа ли трябва да се приготвя или от изсушени!

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:00 от zornitsa85

Общи условия

Активация на акаунт