Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 067
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Днес м/у другото бил деня на блондинките  Mr. Green имаме ли  празнуващи  Whistling Hug

Явно имам двоен повод за празнуване Joy

Хахах ... ами честит празник и на теб  Mr. Green Hug

# 676
Момичета, страхотни покупки! Ева много обичам бели кошарки! Така ме запалихте, че вече нямам търпение да си взема и аз количката и кошарката. Hug
http://www.dundio.com/Mebeli/Legla-i-Liulki/Mebel-Dzhen/Detsko-l … iraf-s-metar.html
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … 6fc76a32bcdfb3b1d

# 677
Зори ... и легълцето и количката са много хубави Hug

Аз снощи също я сънувах тази количка  Crazy ... но в бежовия вариант  Mr. Green
Обмислям варианта кога да идем до Стара Загора ... че идват големи жеги  Whistling

# 678
здравейте момичета,честит празник на бъдещите първокласници,успех на есен!Честито и на всички блондита Grinning За легълцата с две нива мога да кажа,че ние имахме сгъваема кошарка и докато бебето беше на "втория етаж" отдолу си го ползвах като склад,хавлиййка,пеленка,памперси и т.н. оползотворявах мястото.Честити покупки Ева страхотни са,със здраве да ги ползвате!

# 679
За Хаук-а и аз бяха много навита,но ме спряха някои неща.Моя приятелка каза,че когато се пере материята оставали много гадни следи,и не била удобна за бутане(това е нейно мнение).Другото ,че летния кош няма пълно легнало положение и няма покривало за крачетата.А това е мое мнение Grinning

# 680
За хаук, летния кош има напълно легнало, но няма покривало, което се е минус. Покривало трябва да се закупи отделно

# 681
За хаук, летния кош има напълно легнало, ......

Хмм,значи или аз не съм разбрала нещо или не са ми казали правилно  newsm78

# 682
Привет милички - днес ми предстои преглед в ЖК .За мен тези прегледи протичат за 10- на минути и повече чакане пред кабинета. :roll.Обикновено ми мерят кръвното и виждат резултатите от предварително направени кръв и урина изследвания и лекаря гледа бебо и това а при вас ???

# 683
При мен е така-чакане -никаво.Преглед-почти никакъв.Доки ме пита за оплакване и като кажа,че нямам айде по живо по здраво.До сега-2 пъти кръв и урина.2-3 пъти ехограф.Нииищо друго.Сега да видим като ида в началото на седмия месец какво ще е.Иначе като влязах в шестия тога правихме и 3 ехограф-налагало се по график  Laughing.Абе луда работа....

# 684
Никита и при мен е така, кръвно, кг, изслезвания, малко погледаме бебока и готово. Ако всичко е нормало, това е предостатъчно! Приятна среща днес с малкия мушморок  bouquet

# 685
Ами това е един нормално протичащ преглед  Heart Eyes
Да видят бебчо на ехографа, да ни измерят кръвного и кг.  и евентуално да се пуснат изследвания или изпишат лекарства. Работа за 15-20 минути  Mr. Green

Ники ... успех на прегледа все пак и те чакаме с новини  Hug

# 686
Момичета,от 2 дни не мога да ви изчета!Ама то и моето сядане пред компа е на пресекулки....С малкия сме почти по цял ден навън,той щурее много,а аз май започнах да сдавам багажа отрано...Натежава ми корема и се изморявам бързо.Като труп съм като се прибера,направо незнам какво ще става,след като тежките месеци тепърва предстоят....Ама,няма начин,стискаме зъби и напред!
Стефис и Антония,честито завършване на порасналите ви синчета!С горда стъпка скоро в 1 клас!  bouquet
Аз не съм виждала бебка от 20.04,а на консултация съм чак на 11.06 и то хич нямам представа дали изобщо ще ме гледа на ехографа доки.Иначе прегледът е мерене на кръвно,корем,кг и това е.Но по ЖК в повечето случаи е така.
Видях коремчетата-пораснали и красиви! Hug

# 687
Аз не съм виждала бебка от 20.04,а на консултация съм чак на 11.06 и то хич нямам представа дали изобщо ще ме гледа на ехографа доки.Иначе прегледът е мерене на кръвно,корем,кг и това е.

И аз съм на 11.06 ... с мъжо  Heart Eyes а на 12-ти имаме годишнина  Heart Eyes ех кога мина това време.

П.П. Текстовите лентички в края на всеки месец бъгясват, така че не се притеснявайте, че пише нещо друго  Mr. Green Утре ще се оправят ...

# 688
И аз мисля към 11 юни да ходя на преглед.Хихихи,а ние на 2 юни правим кръгла 5 годишнина... Laughing

# 689
Хехех ... значи ще има поводи за почерпки  Crazy

Скрит текст:
Има ли желаещи мами за една Пловдивска среща следващата седмица например  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт