Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Кво правите бе, мацки? От обед насам сте изписали толкова много, от час се опитвам да ви изчета. Аз така съм се надъхала да се раздвижвам след тези 5 кила за месец, че вали-гърми нищо не може да ме спре. Два часа преход си направих и сега съм каталясала, но пък удовлетворена. Утре живот и здраве пак.

Мартичка много си ти е наред корема, не му бери грижа, че е голям. Всичко си е в норма.
Маймунката а къде е твоя корем, че аз лично нищо не видях.  Laughing

francheskasweet вече се спряхме на име. Аз мислех за Едуард, но мъжа ми категорично ме отряза, че няма да е това и след събеседване с него и децата вече сме се спрели окончателно на ИТЪН. Моя братовчедка ме пита миналия ден: "Пак ли ще му слагате някво изкелефенчено име?" Ами да, казвам - традицията го повелява.  Joy

# 91
Момичета вижте на какво попаднах...много забавно са представили нещата Simple Smile

# 92
ro6li4ka   Joy Joy Joy  Яко мляко от извора! Денонощен млечен бар, винаги топло и в изящна опаковка! Страхотни са като поднасят нещата от забавната страна.
antonia79 и нашето име е по-интернационално, ама татко ни е само наполовина българин та затова.
bydik - аз не съм голям разбирач - но като че ли в началото като са си само легнали мъниците не им трябва борд - двата порта захващат ли се някъде по корпуса или си има чувалче за крачетата - нещо което да ги задържа при накланяне на количката на слизане от тротоара примерно. А пък по-натам след 6мес. като започнат да седят, си им трябва да са закопчани с коланчетата. Племенника си има борд и единственото което прави е да хвърля през него всичко, което му подадеш  Laughing

# 93
Мартичка, супер ти е коремчо - пък и на всички - разгледах албумчето - растем  Mr. Green

ето сравнение и с моя непослушко - нали сме с еднакъв термин

Скрит текст:

само рита напоследък  hahaha

# 94
bydik Аз също мисля като Ариел ... сега трябва да има нещо да ги застопорява тези порт бебета, а като поотраснат да има на какво да се облягат децата.

Рошличка ... доста интересно  Laughing

# 95
  • Stara Zagora, Bulgaria
antonia79, с тази блуза трудно се вижда да, от модела а и е черна, но е малък за сега, въпреки че лекарите ми казват че бебето върви напред и най- вероятно ще е голямо, аз не им вярвам много Laughing
Мартичка не мисля, че ти е голям корема, за седмиците си е нормален, тия които са ти го казали кво ли разбират...ама наистина си личи че е момчешки, остричък, много сладко Simple Smile.
bydik, нормално твоето коремче да е по-голямо, все пак имаш две бебчета, как исках и аз близначета, но при нас няма от къде да дойдат. Heart Eyes

# 96

Пу,пу,пу ....  Hug

# 97
  • София
Ариел, Фейт Самата количка има колани които минават през портовете и се застопоряват порта не мърда изобщо , също така коланите стават и за седнало положение. Превръзват се както с борд. Нещо подобно изглеждат http://www.biberon-bg.com/productv/1108/bebeshka-kolichka-pliko-mini.html

maimunkata1 Да ти кажа и при нас няма от къде , май ние повличаме крак по родата. Пък и никога не се знае... аз познавам вече 3 мами които са като мен. Може другия път и ти да имаш  Hug

ro6li4ka Хем забавно - хем истина Laughing Laughing Laughing

# 98
Анхелка, много хубаво коремче  Hug

# 99
Ариел, Фейт Самата количка има колани които минават през портовете и се застопоряват порта не мърда изобщо , също така коланите стават и за седнало положение. Превръзват се както с борд. Нещо подобно изглеждат http://www.biberon-bg.com/productv/1108/bebeshka-kolichka-pliko-mini.html
Значи това е Количката  smile3521 thumbsup

# 100
  • Where I am Happy
Запис в новата тема  bouquet
Аз не пиша много често но ви чета редовно,просто защото тук в Кипър всичко е по различно.
За малиновите листа и аз бях чела някъде,че се пият след 36 седмица.Мисля да ги пробвам пък ще видим накрая дали ще има ефект.
Аз съм малко суеверна и не искам много да бързам с покупките но вчера минах през Mother care и не се сдържах,купих 3 боденца и едно одеялце Mr. Green

# 101
  • Stara Zagora, Bulgaria
bydik, мерси за пожеланията Hug, но с 3 деца, страшно ще е вкъщи. Представям си момиче и 2 момчета близначета или още 2 близначки и общо 4 жени вкъщи, мъжа ми ще полудее #Crazy

# 102
Страхотни тумбачета сте показали  Heart Eyes

Искам да попитам за тази количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2830, някой има ли впечатления от нея.От известно време я заглеждам, в магазина я пробвах доста е лека , но ме притеснява това че дръжката не се обръща.

# 103
Аз също чета редовно,но рядко се включвам с писане.Като чета как вече пазарувате и аз се изкушавам,но таткото е доста суеверен и не ми дава.Дори когато една приятелка ми предложи количка той беше против да бързаме да я взимаме,но като разбра че на нея и пречи и ще я изхвърли се съгласи.В вторник съм на контролен доплер и дано тогава вече да разберем пола,че да взема и аз да купя нещичко на своя глава Whistling

Всъщност как се влиза в албумчето?

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 23:42 от juli10

# 104
Момичета, гледайте на какви евтинджоси попаднах, а и изглеждат добре: http://babystreet.bg/category/bebeshki-bodita-i-bel-o.html?page= … c&per_page=15

Общи условия

Активация на акаунт