Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 264
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,милички!От доста време намирам сили само да ви чета,че и ние се хванахме с ремонтите  ooooh!.Е,не че аз правя кой знае какво,но се шматкам на ляво и на дясно.Бебо си ритка,а на мен ми отичат пръстите на ръцете.наложи се преди 3 дни да си махна и халката.Уж гледам да не ям солено и да пия течности,но пак...Според вас да ида ли на доктор или е нормално явление това newsm78.
Гледам,че сте коментирали коремчетата.Моичкия от няколко дни ми вика,че като излизам от кухнята и влизам в детската първо минава коремчо ,а след него се нося и аз Laughing.
Прекрасни снимчици сте качили.И ние направихме няколко покупки(дрешки),но ме мързи да ги снимам и да ги кача.
Хубава вечер на всички Hug
Забравих да кажа,че в понеделник ще ми пристигне люлката-шезлонг.Поръчах я от продавалник.Дано не остана разочарована Praynig

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 19:49 от danaya80

# 76
Маймунката, и аз вече не мога да преценя толкова ли пък ми е голям корема. Тези дни очаквайте включване със снимка. Ще свирна, като мине фото сесията  Mr. Green

Не мога сега да се сетя, коя мама искаше дрешки с маймунки. Ето едно гащеризонче от мен http://www.dunstarltd.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD_% … D0%BD%D1%87%D0%B5
Данайка, ти ли беше  newsm78

# 77
Фейт, страхотна темичка както винаги. Hug

# 78
edna ot nas как да се свържа с някой консултант Thinking
ново ми е това и изобщо не знам Blush

На първа страница има кординати на ЛЛЛ  Hug
Така или иначе ще си сътридничим с тях живот и здраве когато бебчетата ни се родят и те ще ни помагат с въпросите свързани с кърменето  Heart Eyes

Момичета, видях "ЛЛЛ" и че говорите за нас и си позволявам да се намеся в темата ви.
francheskasweet,  можеш да си зададеш въпроса направо тук, към мен и mimsat, като напишеш с големи червени букви ЛЛЛ, така че да го забележим. Може да се обадиш и на националния телефон на Ла Лече Лига, изписан в подписа ми и на него опитен лидер или помощник за кърмене ще ти даде идеи и информация.
Можеш да зададеш въпроса си и на страницата на Ла Лече във Фейсбук.

Можеш да присъстваш на някоя от срещите, лекциите или Бебешките кафета, които организираме в над 20 града в страната. Утре например има Бебешко кафе в София.

Съвсем скоро в същата тема, където сме поместили информация за Бебешкото кафе, ще публикуваме програмата на Ла Лече Лига по градове за месец юни.

И нещо важно, което, струва ми се, не сме уточнили - можете ОЩЕ ОТСЕГА да ни задавате всякакви въпроси, свързани с кърмене, ние надничаме в темата ви именно в търсене и очакване на питания от вас Simple Smile

# 79
ЛЛЛ

с най-голямо удоволствие бих искала да попитам (когато имате време - пишете  Hug не е спешно)

какви подплънки препоръчвате за кърмене - еднократни или многократни - вече купих многократни - обаче прочетох, че много мами се оплакват, че не попиват  Hug

списък храни при кърмене - извадих си едни храни, какво мислите за тях - подходящи ли са при кърмене  Hug

типов хляб, картофи, ориз, домашна кокошка, кашкавал, овесени ядки разтворени в чай от лайка, орехи, диня, пъпеш, круши

Благодаря предварително  Hug дано да не раздразня някоя мама с тези храни, че е време за вечеря  Heart Eyes

# 80
  • Варна
Мартичка аз днес ходих да гледам едни колички. Собственикът ми обяснява и аз му казвам , че имам още доста време сега само сравнявам, оглеждам...А той - колко време имате? Аз отговарям - ами повече от 3 месеца. Немога да ви опиша каква изумена физиономия направи  Mr. Green Аз точно преди това хапнах стабилно в близкото заведение + 0.5л айрян, та корема ми допълнително се беше уголемил  Joy

# 81
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм ОК.Само дето цял ден вали и ме дразни това време.Не може да излезе човек и това си е.Как качвате снимки?Аз нещо не мога.

# 82
Хайде, качих снимки, топли, топли  Laughing
С много лошо качество са, половинчо набързо ме на щрака и въобще не е фокусирал човека.

# 83
Момичета как сте?Аз съм ОК.Само дето цял ден вали и ме дразни това време.Не може да излезе човек и това си е.Как качвате снимки?Аз нещо не мога.

Влизаш в албума в който искаш да сложиш снимките ... Например в Покупки ... под снимката има редактирай или добави снимка. Избираш коя опция искаш да направиш и после следваш стъпките  Hug

И нещо важно, което, струва ми се, не сме уточнили - можете ОЩЕ ОТСЕГА да ни задавате всякакви въпроси, свързани с кърмене, ние надничаме в темата ви именно в търсене и очакване на питания от вас Simple Smile

Благодарим за разясненето ... това не го знаехме  Hug

# 84
Ееее Мартичка ... не е чак толкова голям както го описваш ... аз наистина очаквах нещо огромто, пък то  Crazy Много си добре даже ... всички сме така, а и колко още ще растем  Whistling Mr. Green

Будик ... честита придобивка ... много е сладка, а цената е трепач  Heart Eyes

# 85
danaeka - снимки в темата или албумчето? В темата е на втория ред, втората опция като между двете скоби слагаш линк към снимката, а в албумчето избираш под него редактирай и качи снимки и можеш да си добавиш снимка - аз се справих да си кача коремчето. Ние в 26 г.с. сме вече 800гр., а до края на Юни гледах, че трябва да минем килото Whistling
Мартичка - много хубаво коремче - и съм пристрастна, и моето е горе-долу такова  Heart Eyes
bydik - количката е страхотна - да си я ползвате със здраве.
danaya80 - и аз се боря с ремонта, но не мога да стоя и все хващам по нещо - днес не знам дали заради това, но ме боли на нивото на пъпа, но в дясно. Та ще пробвам да прилегна малко, че да не се мъча да седя. Чат пат си ме приболява, но все за малко и рядко - доктора ме гледа последния път и каза, че както налитам на всякакви плодове, току виж ме наболява от дебелото черво и не е страшно, ама днес май ми дойде в повече  Blush
За кърменето и аз много се ослушвам и гледам и запомням, слушала съм и съм ходила с приятелки и на сбирките им, както и на лекцията на НАПК, към училището в The Mall. francheskasweet не знам как си със свободното време, но можеш да им погледнеш лекциите и ако пак има за кърменето и имаш възможност ще ти бъде много полезно да отидеш - там можеш да си зададеш въпросите директно и да ти обяснят надъъъълго и широко всичко и най-хубавото - консултация веднага и безплатно. Аз почти всеки път си взимам половин ден отпуск и ходя - хем си почивам от работа по средата на седмицата, хем чуя нещо полезно, че и някой и друг подарък има  smile3503
F.a.t.e. - аз ще зачезна за една седмица в сряда, че отивам да си видя мъжа, да не ме отпишете  Embarassed Ще щурея умерено - обещах на АГ-то, че такава лекция ми дръпна - много ме забавлява - страхотен е тоя човек

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 21:32 от Ариел

# 86
Мартичка, не ги слушай тези дето ти викат че си с голям корем. Да знаеш-просто ти завиждат. Нищо му няма на корема ти. Съвсем си е нормален за тия месеци. И аз така изглеждам и въобще не ми дреме. Hug

# 87
Ох, корема ми е най-малкия проблем. Я ми вижте ръчичките какви са здрави, а за бутчетата да не говорим. Добре че не се виждат  Mr. Green

# 88
F.a.t.e. - аз ще зачезна за една седмица в сряда, че отивам да си видя мъжа, да не ме отпишете  Embarassed Ще щурея умерено - обещах на АГ-то, че такава лекция ми дръпна - много ме забавлява - страхотен е тоя човек

Ееее, няма разбира се ... аз си знам редовните мамчета от самото начало Mr. Green Hug
Дори и да не са писали месецнапример, знам, че ще се върнат и пак ще пишат  Wink

# 89
  • София
Мартичка да ти кажа не ти е голямо коремчето виж ме мен 22 седмица съм като теб...... сигурно като стана 26 ще мисли народа че всеки момент ще родя хихи  Laughing По повод втвърдяването аз си пия така или иначе магнезии... Знам, че няма да имам проблеми баба ми като се прибере  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Между другото количката ми вече е разглобена и се пере. Само имам едно притеснение - няма си борд. Не знам дали няма да е проблем това по късно  Thinking Дали не е добре да купим един ако се продават отделно (лошото е че не видях )  Thinking  Вие как мислите? По принцип има и колички без борд , но повечето си имат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт