Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 224
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Мартичка аз имам като това второто ама не се закача на ваничката ами се слага само на дъното и разпитвам всички познати дали е практично и никой даже не го е чувал...на мен малко ми се струва че тея хигроскопични топчета ще събират микроби ама знам ли...ако някоя мама е ползвала такова чудо ще е супер да сподели впечатления Simple Smile

# 181
Здравейте и от мен, днес си купих от Джъмбо чанта за количка, че моята ми я дадоха без такава, та в нея има една подложка на размер колкото като подложка за бебо, изработена е от плата на чантата, та я въртях и се чудих за какво е, дали е за повиване ако си навън или...знам ли и аз като протектор за количката, има ли някой такова нещо и знае ли за какво служи? А да в единия край има мъничка закачалка.

# 182
дали е за повиване ако си навън

Краси, точно за това е.

# 183
Мартичка, мерси много.

# 184
някои мами споделиха, че ще дадат стволови клетки от пъпната връв за съхранение  Hug

какви цени ви искат в БГ - чувала съм, че е скъпо...при нас май е по-изгодно  newsm78 и се чудя...

1.за събиране на стволови клетки от пъпна връв - 1142лв
2.плацента - 745лв
3. ако някой иска и 2-те услуги - общо 1713лв

годишно за съхранение се плаща - 234лв

даже предлагат разсрочено плащане за 6 месеца - за 2-те услуги излиза по 282лв месечно + 174лв за първоначална вноска ...разсрочено излиза 160лв по-скъпо от еднократното плащане

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 22:34 от anghella

# 185
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,
Ваничката - за баткото ползвахме обикновена ваничка на стойка и с хавлиена шезлонга в нея. Пробвах анатомична приставка и нещо подобно на втория линк на Мартичка - само че не се закачаше - и от двете не съм доволна. Особено това с топчетата - изобщо не успяваше да изсъхва като хората и като забелязах, че мухлясва - го изхвърлих Rolling Eyes Ама може и аз нещо да не съм подходила към подложката като хората. То беше и зима и нямаше как да съхне навън - може и това да е било причината.
След като почна да стои седнал, започнахме да ползваме това: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5598 Подариха ни я на питката и където и да пътувахме я мъкнехме с нас. Та, като почна да стои седнал минахме само на нея - дъното й не се пързаля и до ден днешен си я ползваме доволно. Peace
И аз много се чудя за дрешките за бебо номер 2... newsm78 Баткото беше лятно бебе и ми беше лесно, ама сега се чудя дали изобщо има смисъл от дрешки с къс ръкав... Нали в началото ги обличаме както сме ние + една дрешка. И то ще дойде октомври после newsm78 Ще ми се да взема и някакво комплектче за изписване на бебо, ама какво да бъде... И аз да помоля, ако има мами с есенни деца да споделят, какво им е влязло в употреба и какво не Peace
Иначе от към количество и аз гледам да се намират поне по 6-7 ката дрехи. Баткото имаше рефлукс и ми се е случвало да има дни да го преобличам по 10-12 пъти. На никого не го пожелавам Whistling Добре, че бяха ни дали доста дрешки и пак сме стигали до моменти да му сложим по-големи дрешки, защото свършваха Tired

# 186
Miii - сгъваемата ваничка изглежда много практична  Hug може ли да се използва стойка към нея, защото от картинката не се ориентирам... newsm78   bouquet

# 187
krassymira контракциите се усещат като  втвърдяване и стягане на корема, аз не съм имала болезнени...Ако имаш болезнени контракции по-добре вземи по голяма доза ношпа и възможно най-скоро при доктора. Иначе всички контракции не са желателни, за нормално се приема по около 5  на ден.

# 188
Не са болезнени, нищо не усещам, но пък продължават - знам ли, известно време, не е като да те присвие и отпусне корема за момент, като че ли се задържа стягането известно време. Но не се случва често както казваш например 5 на ден.
А и нали има подготвителни, Бракстън Хикс контракции, които подготвят родилния процес?

# 189
Да се разпиша в новата тема преди да е вършила отново Simple Smile Моите първи покупки са eл.помпа, стерилизатор и нагревател на авент.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 12:56 от Анонимен

# 190
най-накрая,чета от час и половина,3 дни ни няма и вие сте писали яко,поздравления за новата тема,Фейт!
Да почна от края на старата-аз казах вече и да не ставам досадна,имаме от баткото Кенгуру Виктория,сиво-синя,удобна е практична,стабилна и естествено тежичка,поне за мен 12,5кг,само 6 стълби съм я качвала -ужасно е.Още незнам какво ще правя с нея.
За ваничките-обикновена с такъв шезлонг хавлиен който сте споменали,не мми беше удобно,след него ми дадоха този мрежестия който Мартичка е показала,не ми допадна ххич.Сега още не съм решила но може би анатомична приставка,но..всичко по реда си.
Иначе ние сме болни,отиваме утре с малкия на лекар,че лошо кашляме и хрема,абе пак настинки и болести-писна ми.
Вчера бяхме на племеника на бал,днешните деца не са това което бяха децата...един дойде с ТИР, друг от дрифтове остана по джанти,полиция дойде..абе,кво ли ни чака за бала на нашите-настръхва ми косата,иначе си е тръпка,ама ако знаят кво ги чака отсега нататък.та така,лека ви вечер отивам да лягам!

# 191
Разгледах снимките най-сетне, много сте готини. Качих и две мои на тумбака, но е отпреди месец.

# 192
Мартичка,точно тази мрежа имах пред вид и аз (линк 1).Една приятелка ми я похвали,но други мнения не съм чувала:))Та ако има някоя мама опит да сподели:)
Inna_78 и аз съм на същото мнение:))Пък да видим какво ще излезе накрая де.Дали ще има сили за грим:))Аз като лежах в болницата миналия месец и сешоар носех,и грим.Обаче бях единствената в стаята:)))Като казах на мъжа ми да ми донесе ФДТ и спирала и той подигравателно ме попита:"А парфюм не искаш ли? Joy"хахаа.И аз му отговорих,оо добре че ме подсети Joy
А като казваш за маникюр,доколкото знам ноктите на ръцете и краката трябва да са с прозрачен лак или без,за да гледат докторите за посиняване.Със сигурност знам,че не разрешават гел(ноктопластика),макар и къси нокти да са.Аз махнах моя поради тази причина от по-рано.
Ох,честно казано и аз за дрешките чета и много се чудя .Например ако искам да облека само гащеризонче,отдолу слагам боди,нали така?Нищо друго?Обаче бодито с къс ръкав или с дълъг?ОХХ извинявам се за тъпия въпрос,но наистина незнам:)) Embarassed
Сега влезнах в сайта на George,има сладурски неща. baby_neutral

# 193
Привет, привет!  Laughing
Харесах си кошара на Cangaroo Funny Dreams. Дано не е боклук като Бертонито, чудя се и за Хаук. Нека мамите ползвали да споделят.  Hug

# 194
Съжалявам, че се повтарям, но сега обсъждате въпроса. За баня купих това:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1679 , има си лепенка с холограмен термометър за водата, маркуч и затягащи ленти http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=116 и ми дадоха http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=120

Убедиха ме, че ваната се източва много бързо заради широкия отвор за маркуча, най-стабилната стойка и наистина като гледах другите как се клатят, склонна съм да се съглася. Освен това, мамата, която ми я показа и препоръча, си къпе детенцето още в нея, а то вече е на годинка и половина.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 00:32 от Agira

Общи условия

Активация на акаунт