Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 236
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Забивам един тъп въпрос аме ме вълнува  Embarassed С тези стойки на ваничките, колко високи стават, защото имам тайно подозрение, че ще са ми височки?

# 211
Момичета, благодаря ви за отговорите за контракциите, скоро съм на преглед, така че ще го споделя.

# 212
  • Варна
Хавлиен шезлонг има на всякъде и го продават още от преди 6 г. Този на Анхела най-вероятно е такъв.

# 213
Добро утро и от мен, момичета! Hug
Тази сутрин отново минахме на ехограф, бебката е добре и имала дълъг бедър Wink..така каза доктора. Simple Smile Каза още, че на ден трябва да я усещам поне към 10-тина пъти, ако не да си разместя корема newsm78 жалко, че не мога да покажа точно как...но, нещо от рода все едно е сито. Joy Стана въпрос и за болничния 45 дни преди термина, тъй като при нас се пада да е в отпуска доктора, ако дават зор от работата ни каза, че може и джипито да го издаде.
Та това е в общи линии..а ето и едно линкче за кърменето http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=categor … d=6&Itemid=13
Хубава седмица на всички. Hug

# 214
Добро утро!
Спряла съм се на тази количка Какво мислите за нея?

Сега май стана ...

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:04 от velviamo

# 215
velviamo,при мен нещо не се отваря страничката

# 216
  • Бургас
МОрген! Ужасно време - дъжд, влага, направо отврат ooooh! Не мога да изведа зверчето на разходка. Вкъщи вече стени не останаха изрисувани. Никола набарал едни пастели и майка му дорде се помайва из кухнята, решил да твори ooooh! Няма чистене..........усещам, че ще боядисваме :oooo
Мен тези стойки за ваната, не ме радват. Моят беше (а сега е още повече) буйно хлапе. Скачаше от кошарата, от количката, от ваната се опитваше да излиза..абе ужас. И то за секунди - докато се обърна за хавлията и нашия метнал крака през ръба на коритото ooooh!
Аз не мисля да си взимам гримове и сешоар. Но принципно и в ежедневието не ползвам особено така, че няма кой да плаша. Честно казано въобще не ми беше до гримирване.

smile3521 Хич и не ми дремеше, и на мен как изглеждах. Исках само да се добера до леглото и да си опъна търнаците (бях секцио) Laughing И бях умряла от глад, че след секцио има там едни режими и диети а хранене. Не е като при нормалното. Помня как с моята "съквартирантка" гледахме как на съседната стая (нормално родили) им носят едни пилета, картофи, малееее, а ние - на гола вода с кисело мляко ooooh!
tolinka, вчера те видях из новия МОЛ:))))) Разхождаш си пупата, а? Flutter Зачудих се дали да ти се обадя, ама с мъж ми се редувахме да дебнем дребния на детския кът, викам айде, другия път Peace

# 217
Добро утро и от мен момичета. Най накрая ви изчетох, а ме нямаше само 1 ден. Вчера ходих до Рилския манастир и запалих свещичка за всички мами и техните бебчета.
За списъка за родилния дом, всички си имат различни изисквания, а личните вещи са според желанието на всяка жена. Най- добре е да вземете списък от болницата и по него да си приготвяте багажа.
Успешен и усмихнат ден на всички  Sunglasses

# 218
  • Варна
Melly.G ти до кога мислиш да я ползваш тази стойка? Аз не мисля да чакам дребното да тръгне да бяга и тогава да я махна. На мен ми трябва началните месеци и после я разкарвам.

С тези гримове ,преси и др. вещи си мисля, че сте тръгнали на ревю , а не да раждате  Rolling Eyes

# 219
  • Бургас
Melly.G ти до кога мислиш да я ползваш тази стойка? Аз не мисля да чакам дребното да тръгне да бяга и тогава да я махна. На мен ми трябва началните месеци и после я разкарвам.

С тези гримове ,преси и др. вещи си мисля, че сте тръгнали на ревю , а не да раждате  Rolling Eyes
Барбера, стойка не съм използвала изобщо.  Не ми е била нужна, не съм си взела Peace Колкото до активността на бебоците - има деца, които тръгват на 8 месеца, има и такива , които тръгват след годинката. Синът ми се изправяше сам на крака малко след като навърши 7м....
Не ме радват стойките за баня и това е - разни хора, разни идеали, и разни деца Peace

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:31 от Melly.G

# 220
  • София
Мами, стискайте ни палци, ние с младежа отиваме на изпит по финансово счетоводство след малко, а до края на седмицата имаме още два да вземем:)
Хубав ден на всички:)

# 221
Добро утро, момичета!
Забивам един тъп въпрос аме ме вълнува  Embarassed С тези стойки на ваничките, колко високи стават, защото имам тайно подозрение, че ще са ми височки?

Най-добре е да отедеш до някой магазин и да прецениш ... аз също съм дребна, но моята нали ще ми я правят  Crazy

С тези гримове ,преси и др. вещи си мисля, че сте тръгнали на ревю , а не да раждате  Rolling Eyes

Ееее ... дет се вика една спирала да сложа  Heart Eyes ... все пак нали ще се фотаме на изписването, а през другота време на дали ще ми е до това  ooooh!

Ел Сол ... успех на изпита  Praynig Praynig Hug

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 11:19 от F.a.t.e.

# 222
Абе, не знам... не искам да убеждавам никого. Тези, които са препатили - знаят. Аз не съм, но си имам ужасни болки в гърба - слабо място ми е и ако го натоварвам ежедневно, ще стане лошо. Затова и предпочитам удобството и сигурността на стойката. Още повече, че от един момент нататък сама ще къпя дребното.
А за родилния дом - аз даже и да забравя, сестра ми няма да ме остави да изляза в натурален вид  Joy Нали после ще показва на целия свят, че е станала леля, няма да допусне "кака й" да е неугледна!
Замислям се и аз за багажа за болницата. Имам списъка с изискваните неща и все се каня да почна да го събирам от единия край, че то там са едни чаршафи, гащи, бебешки козметики и прочее...  ooooh!  Все ми се види рано, а то на - аз съм почти в 7мия месец. Гледах за нощници за родилното. От моя братовчедка знам, че е взимала 2. Като ги видях какви са грозотии, защото нейните бяха дебели зимни с дълъг ръкав... Пфу! Но така или иначе аз само за там ще ги ползвам, защото по принцип не ползвам подобен инвентар. Предлагат се летни с копчета в двете посоки за кърмене, но като знам какви жеги са в края на август... може би нещо тип "потник" по-би ми било удобно. Така или иначе, в 2та магазина, в които влязох, ми препоръчаха да купувам нощници най-рано месец преди термина, защото не се знае колко голяма точно ще стана.  newsm78

# 223
здравейте,
нямам много време да пиша, но чета редовно
баткото е с варицела и сме си вкъщи, но не мога да се вредя на компютъра
фейт, после да разкажеш за ОБ, че аз не мога да ида - дано успея някой друг месец
лек ден на всички и дано спре да вали

# 224
За багажа само да кажа ...
Хубаво би било да го направите в две отделни чанти. В едната лично вашите неща, които ще вземете при постъпването в болницата, а в другата нещата на бебо която ще ви дадат близките веднага след самото раждане. Това е с цел да не мъкнат акушерките чантите по етажите.  Mr. Green

Не знам дали в повечето болници е така, но аз лично така ще напряавя  Heart Eyes

Бели ... ще разкажа утре за ОБ  Hug

Бързо оздравяване на баткото  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт