Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Хайде, и аз да се запиша в групата на контузените!  ooooh! Как можах на 5 капки вода да се претрепя, още ми е необяснимо. С левия крак пирует и на коляно на десния върху гранитогреса и на четири крака почти по очи. Резултата - подуто и синьо дясно коляно. Не стига, че едвам се примъквам да ставам и сядам, а сега вече не мога и да долазвам...  Blush

# 346

ето, това ни чака!  Joy

# 347
не мога да ви изчета,
бебето е добре 700г, всичко му е наред, но имам бактерия и ще пия АБ - Зинат
забравих да питам за шийката
лека вечер

# 348
бравоооо рошличка точно моите седмица и дни си и моя бебок тейи толкова хихихии Hug

# 349
ние почнахме с Аптамил, но получи алергия, после пиехме на НАН хипоалергенното,
така че е много различно при всяко дете - трябва да се пробва

# 350
  • shumen
Момичета как сте?Аз качих снимки в албума в Покупки на първото бодинце за бебо.Мисля да накупя още неща скоро.
Агира внимавай бе жена.И ти като мене-една дупка намерих преди време и по очи.
Момичета секциото плаща ли се?Каква сума е знаете ли?
Нашата спалня е готова след ремонта-боядисана е синьо,а хола е в зелено.Много ме кефят.Сега ще си търся и пердетата в тези цветове да имат.

# 351
Внимавам, внимавам аз, но ...  ooooh! Сега превързана лежа на дивана.
За секциото - доколкото знам, ако е по медицинско предписание, т.е. с направление от наблюдаващия лекар, не се плаща. Поправете ме, ако греша, момичета. Също така, ако е по спешност. Т.е. раждането тръгва нормално, но се губят тоновете на бебето или престане родовата дейност... поне така са ми разказвали.

# 352
Ахахах,тая кошарка с  бодливата тел ме разсмя искрено.Качвам малко покупки и нещата ,които пристигнаха вчера.Има сладки неща ама като цяло същинския пазар си остава за мен.Знам си аз да не се доверявам за тия неща  Laughing

# 353
когато се наложи да го дохранвам, вече в третия месец, нашия син имаше още колики, и нашата докторка ми изписа нан сензитив 500 гр, кутия, която беше по скъпичка от другите млека. но тои много повръщаше в началото..може би, заштото беше само на кърма.

# 354
не мога да ви изчета,
бебето е добре 700г, всичко му е наред, но имам бактерия и ще пия АБ - Зинат
забравих да питам за шийката
лека вечер

Браво за добрите новини  Hug

danaeka Много сладко боденце  Heart Eyes Иначе за секциото Агира ти е отговорила  Heart Eyes
Ако няма медицински причини - плаща се  Whistling

Milena_87 Не видях какво си качила ...  Crazy

# 355
Олеее, вече повечето сте започнали да си купувате това онова, а аз едвам се удържам и все си мисля, че е още рано, ама вече съм си избрала кошарка и количка, не съм от суеверните, но май е раничко да се купуват още  newsm78 а така искам вече да купя нещичко за бебето  Rolling Eyes

# 356
Здравейте тумбачета:)
Повечето от вас може би вече спят,но аз да се оплача напоследък нощем няма заспиване:(
После спя до обяд.Много неприятно. #Crazy 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep
Анхелка,можеш ли да дадеш координати на жената,която ти уши пачуърка и каква цена ти излезе? Hug
Роси,благодаря за отговора.  bouquetИ аз гледах олекотените на TAC .Ох,защо ли всичко на тази марка ми харесва:)
Аз си мислех днес за секциото??Ако не избираш екип и дойде момент за секцио(според наблюдаващия лекар) и си с направление(по медицински причини).Как се процедира?И тогава не се плаща.Аз поне така разбирам от написаното.
Днес си записах час за преглед на 01.06.Не мога да живея спокойно само с тези ЖК.Да ми мерят корема и кръвното...Шийката на мен ми я мереха постоянно,заради тежестта,която чувствах и кървенето.
Мисля,че мама зайка беше питала за кошарите CANGAROO FUNNY DREAMS.Ние купихме такава,също и Канела.Само сме я сглобили,изглежда доста стабилна.Има си всичко.Не сме ползвали,но определено много по "паянтови " на пръв поглед.
Утре мисля да си направя една разходка до Еником М,защото е точно до нас да видим какво има.И ще споделя.
Днес вече ми дадоха и кошчето за кола.Отказах се да купуваме това,което става за количката,защото е "скромната" сума от 450 лв.И то 0-13кг.
И да се похваля утре съпруга ми се прибира за цееели 3 дни и съм много щастливаа  loveuuu
Спокойна нощ на всички
 smile3524

# 357
# 358
Хехехе, тази мама ме разби, браво на нея  Simple Smile

# 359
Хахах танцуващ скакалец (преял)  Joy
За козметиката - с баткото използвам основно Бюбхен и съм доволна , също и Мустела ( но в момента нещо ме дразни атомата).Пробвала съм Джонсън , Себамед и не съм доволна и от двете - идваха ни много "силни" и пресушават кожата.

Общи условия

Активация на акаунт