Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Зори - някои мами вече казаха, че каквото и да решиш да пиеш - най-добре преди това да го обсъдиш с твоя док  Hug

аз питах моя док за чая от малинови листа - жената каза, че няма смисъл да се пият такива неща  Mr. Green

аз все пак мисля да си купя и да не прекалявам - все ще го намеря в пакетче в някоя аптека  Heart Eyes - ще го почна средата на август - тогава ще съм средатата на 9-ти месец - т.е 2 седмици преди термин

най-добрият съвет ще ти даде твоя док   bouquet

# 586
Данайче, прегледах дрешките: значи има бодита и с къс ръкав и с дълаг, обаче тези с късия са по-малко. За шишетата, мисля за първо време да си взема едно голямо (250-260 мл) и едно малко (120-150 мл), мисля да кърмя, а ако няма да стане вече там ще го мисля. За леглото аз си избрах с размери 60-120, защото нямаме много място в спалнята, няма миханизъм, обаче има дъги и колелца, и като премахнеш колелцата става на люлка.

# 587
Здравейте мамчета
Аз сутринта станах рано да откарам мъжа ми на работа иначе продължавам да си спя до към 11, и като се прибрах полегнах да се изпъна, а като взе да ми се доспива към 12 едвам държах очите отворени  smile3507 . Е не издържах и съм заспала  Laughing Благополучно се събудих към 15.00

Сега да ви питам едно въпросче - Как се справяте с болките в гърдите, като почне да ме боли се побърквам и направо ми иде да взема един нож и да ги отрежа  smile3518

# 588
Анхела и аз мисля така да направя, ако започна да пия да е средата на 9-мес

# 589
ако помня правилно някои мами търсиха повивалник - тук има промоция до 15-ти юни http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7598&cat=59

лично аз ще ползвам обикн. скрин с 4 чекмеджета за повиване  Heart Eyes

ЗориHug

# 590
Mince, Hugмай и аз ще взема по едно малко и голямо шишенце.За дрешките-още умувам,но ако си ми хареса нещо ще си го взема де. Laughing

anghella ,мила я покажи тоя скрин какво представлява

# 591
Сега да ви питам едно въпросче - Как се справяте с болките в гърдите, като почне да ме боли се побърквам и направо ми иде да взема един нож и да ги отрежа  smile3518

Никак  Mr. Green аз поне нищо не направя, освен че вкъщи стоя без сутиен ... слагам го само като излизам. Но като се прибра и го махна ми трябва полвин час да се съвзема  Mr. Green

# 592
Данайче - най-обикновен шкаф с 4 чекмеджета - ама ще си го купим от Укр - ще го поставя до дървеното креватче (120/60см) - хем ще държа в него дрешки, играчки...., хем ще повивам бебо отгоре - върху одеалце и мека гумирана подложка - не искам да опикае новото ми шалте на спалнята  Mr. Green

# 593
Момичета, я покажете тази количка, че ми стана много интересно да я видя. Рошличка така мило я презентира.

danaya80 за бебешките легла и аз не харесвам тези,  дето се трансформират в юношеско т.е. харесват ми , но като се трансформират вече не ми харесват ...просто се разинават с представите ми за юношеско легло. Според мен е най-добре да си вземеш кошарка 60/120 или 70/140 (зависи колко място имате) , която се използва до към 3-4 -5 годинки. Люлееш механизъм може и да няма , не е от особено значение , защото ако го свикнеш бебчо да го люлееш..... Ако сега трябваше да избирам кошара бих взела такава , на която решетката се сваля надолу и се вдига (а не само матрака да има нива)  ; дървена , без механизъм за люлеене . Повивалник – твърд – слага се върху кошарката и е много удобно.

Абсолютно подкрепям това мнение. Ние имахме такова креватче, трансформиращо се http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-leglo-adelina-70185-sm-270-6230.html. Адски много място заема, тежко, не можеш да го преместиш да почистиш под него. След като се трансформира въобще не изглежда добре и го продадохме. А след години в повечето случаи не се вързва въобще с интериора ти. Сега съм се спряла на най-обикновена кошара, много пъти съм я показвала, има си всичко необходимо за едно бебе http://magazinbebe.net/index.php?route=product/product&product_id=271. Дори може и да стане на люлка, което специално не съм търсила, но един вид бонус  Mr. Green

# 594
  • Бургас
Danaya80,  smile3521 от кога съм се заплюнчила че Бейби дизайн е супер количка:) Аз съм се спряла на зеления модел, по - унисекс. Иначе, tanya_d, моделите можеш да видиш освен в магазина в Меден Рудник, но и в центъра, магазини Слънчо и Делфин (зад операта) Peace
Мартичка
ето я. Няколко пъти е показвана вече Hug

Иначе, шишета трябва да взема - две-три, на Томи Типи обаче (аз им фен на тях). Силно препоръчвам и термоса на Томи Типи (водата наистина издържа вряла близо 6ч. Party Даже и да кърмите, за кашичките на малко по-късен е тап е страшно удобно, понеже можете в хубаво време да се разхождате спокойно, че имате всичко нужно за хапването на бебока Peace

# 595
Оф, и на мен много ми харесва тая количка. Усещам как ще ни направят рекламни лица на тая марка  Laughing А термоса за вода е меко казано задължителен за мен. Моите деца пиеха и продължават да пият страшно много вода(10л. за 3 дни не им стигат). Преварявах 1 път на ден вода и после в термоса.

# 596
  • Бургас
 Joy Joy Joy Joy отбор Септемврийки 2012 рекламни лица а Бейби Дизайн Joy Joy Joy А дано дадат по някой % дискаунт де smile3532
п.п. Помолих една майка на детската площадка с такава количка да ми даде да направя един мини тест драйв, с бебето вътре. Мнооого ми хареса как се движи. Едно е да пробваш празна количка на гладките плочи в някой магазин, друго е да друснеш бебеока по "калдъръма" навън. Иначе казано- затвърди ми се мнението за тази количка. А и цената е една привлекателнаааааа smile3521

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:39 от Melly.G

# 597
Ами да им пишем  Sunglasses Може и да им се откъсне нещо от сърцето  Joy Joy Joy

# 598
Joy Joy Joy Joy отбор Септемврийки 2012 рекламни лица а Бейби Дизайн Joy Joy Joy А дано дадат по някой % дискаунт де smile3532
п.п. Помолих една майка на детската площадка с такава количка да ми даде да направя един мини тест драйв, с бебето вътре. Мнооого ми хареса как се движи. Едно е да пробваш празна количка на гладките плочи в някой магазин, друго е да друснеш бебеока по "калдаръма" навън. Иначе казано- затвърди ми се мнението за тази количка. А и цената е една привлекателнаааааа smile3521

Ехааааа,тоталнишън се убедих че е моята количка smile3521

# 599
  • Бургас
п.п. Помолих една майка на детската площадка с такава количка да ми даде да направя един мини тест драйв, с бебето вътре. Мнооого ми хареса как се движи. Едно е да пробваш празна количка на гладките плочи в някой магазин, друго е да друснеш бебеока по "калдаръма" навън. Иначе казано- затвърди ми се мнението за тази количка. А и цената е една привлекателнаааааа smile3521

Ехааааа,тоталнишън се убедих че е моята количка smile3521
Дааа newsm10  Ето това клипче щях да поствам, по повод количката :
http://www.youtube.com/watch?v=8cCPSmRNLhY&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт