ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 24 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
За лека нощ и/или добро утро!  Simple Smile

# 526
  • Варна
дубрутрууу  Mr. Green

# 527
Добро утро и от мен  Hug

Невероятен  Grinning

Сега на "трезва глава", нещата ми изглеждат по- различно  Crazy
Истински плашещото за мен, във вчерашното състезание, не беше 19 сек. стоп на Макларън, нито удара на онзи, на когото, дори няма да споменавам името  Twisted Evil, а отчайващо доброто темпо на Фетел  Naughty, а също и на Лотусите  Naughty, особено това на Себ- беше плашещо  Shocked

Вчера не четох нищо от интервюта и коментари, по разбираеми причини  Whistling Отивам да поправя това  Wink

Mr. Green
http://f1.f-e-n.net/index.php/url36890

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 10:43 от iulyia

# 528
  • КиТ
Много яки картинки правят всеки път  Crazy

О Герииииииии,иждам,че вчера не си се била на себе си,дай днес малко коментари  Crazy hahaha hahaha hahaha

И няколко фотуса и от мен:

Mr. Green

# 529
  • София
По повод Малдонадо и Хамилтън - много добро поне за мен беше обяснението на Карун Чандок по Скай - при маневрата на Пастора, и това че излезе от пистата, трябваше да отиде във зоната за сигурност и след това да се прибера на пистата след Луис - и после да го атакува отново. Самият Луис каза след състезанието, че гумите му са били аут, което си личеше ясно, така че вероятността една по-чиста маневра да мине беше голяма. А самият Хам си беше на линията и връщането на Пастора не беше нормално, той просто си зави надясно, а там нямаше място. Трябваше да бъде наказан с 5 места...обаче не мога да не отбележа много, ама много промененият Луис (дано не ме опровергае!) - очаквах ядосан и невъздържан Лу пред камерите - или е имал време да се успокои, или е пораснал много! Не мога да не си задавам въпроса - ако този пораснал Луис, и този също пораснал Нандо бяха сега в един отбор - как ли биха се развили нещата?  Crazy

Но пък да споделя разочарованието си от Скай - псунах си ги след състезанието да гледам коментари и тържества, но уви - само ако МКЛ или РБ печелят (или евентуално някой друг "англо" отбор) има някаква вероятност да видим тържество в бокса, обща снимка и т.н. Вярно че не са длъжни, (а може и да не са добре дошли - което ме съмнява), но ми оставя едно такова чувство неприятно, че са "малко" пристрастни. Ще гледам пак, че не успях всичко - ако не съм видяла ще се поправя.

Има ли изискване в правилника комуникацията по радиото да е само на английски - моето усещане е, че би трябвало да е задължително и очаквам Ферари да бъдат глобени (още вчера по време на състезанието казах на половинката, че очаквам скоростна реакция и поне глоба  Crazy). Иначе със скромният ми испански подочух, че Стела съобщаваше някакви числа на Нандо на италиански - според мен какви обиколки прави той или някой от съперниците. Така че нямаше магии  Wink. Нооооо не е редно да си говорят така  Naughty Ако толкова не искат да ги разбират веднага - да бяха пратили Стефко да прошепне на Фелипето "Fernando è più veloce di te", и после да разправят приказки  Crossing Arms

Гери, Спас и всички Нандолетки -   superuu

ПП Не знам кой коментира, че на пресконференцията са били трима пилоти на Ферари (бивши и настоящ), но се замислих, че ако бяха свършили както трябваше (Ало, Рай, Хам), щяха да са трима пилоти на МКЛ (бивши и настоящ)  Crazy

# 530
  • Варна
я малко се посмеем с питстоповете на мак, така и така явно ша се дъним там, поне се отдадем на забавлението  Joy :

това е от 2009та, Валенсия  Mr. Green :
http://www.youtube.com/watch?v=dAWwOJF2rZA

2011та, Силвърстоун
http://www.youtube.com/watch?v=Z4QrindAEeo&feature=related

а голeмото Джони помните ли го миналата година с това Joy:
http://www.youtube.com/watch?v=upfPrjqHsTw

п.п.:
След Канада казах, дори и да правим гафове всяко състезание до края, ако вземем шампионата, няяяяяма да ми пууууука  Mr. Green  ... така, че фингърс крос  Mr. Green, ..... всеки ден с гаф в бокса, до по-бе-да-та!  Mr. Green

p.p.
Sky, така и не мога да ги приема честно казано ... обаче вярно, че вкараха готини джаджи в студиото, където разглеждат ситуациите след състезанието  Sunglasses
И Лана, май си права, че когато победата е различен от мак и лимонадите, май няма много показвания, но пък това може да е свързано с договорка с някой друг испано или италиано спортен тв екип  newsm78

# 531
  • Варна
Резултатите от анкетата:

Ще имаме ли нов победител в състезанието за Валенсия ГП

ДА    - 2 (15.4%)
НЕ, ще победи някой от досегашните победители    - 8 (61.5%)
Зависи каква е програмата Пирели Smile    - 3 (23.1%)

Общ брой гласове: 13

Имаме 8 печеливши, честито   bouquet

# 532
  • BG

Имаме 8 печеливши, честито   bouquet

То и аз съм от тях, ама ко от туй! Рива си!  Cry

# 533
а голeмото Джони помните ли го миналата година с това Joy:
http://www.youtube.com/watch?v=upfPrjqHsTw

hahaha    Joy    Joy    Joy

Този сезон разбрах, защо Дженс се пробва при механиците на Ред Бул  Joy Ако се навият и да го обслужат..., грешка няма да имат Whistling

Бениии, не плачи, Себ беше безумно бърз  Crazy Няма все да отпадаме, я  Naughty Искам да кажа и НИЕ и ВИЕ  Crazy

# 534
... Не мога да не си задавам въпроса - ако този пораснал Луис, и този също пораснал Нандо бяха сега в един отбор - как ли биха се развили нещата?  Crazy

Мисля, че едва ли щеше да има съществена разлика.  Не е до порастването само, а и до отбор и т.нар. "корпоративна политика"! И двамата са с характер на "първи" пилот, а в Макларън определено пак биха толерирали Луис по вече многократно предъвкваните причини.

...
Има ли изискване в правилника комуникацията по радиото да е само на английски - моето усещане е, че би трябвало да е задължително и очаквам Ферари да бъдат глобени (още вчера по време на състезанието казах на половинката, че очаквам скоростна реакция и поне глоба  Crazy).

Лане, изрично търсих в официално публикуваните за тази година правила и не намерих нищо, което да касае езика, на който задължително да става комуникацията. Нямам информация и  някъде другаде с официален статут да е записано като задължение. обикновено комуникацията върви на английски и се следи от рейсконтрола, за да може след това, ако има скандал, да се разбере по-лесно какво са си казали и какви заповеди е имало. Допускам, че Ферари прекасно знаят какво пише в правилата и как могат да коментират/тълкуват/прилагат. Тимовете дават разрешение дали някаква част от разговорите да се пускат в ефир, а на Бърни хората питат и следят всичко.

Хм, лейдис! Наш`то тука стана - три дни яли, пили! newsm57
Ама хайде да не я празнуваме тая победа като да ни е последната за сезона! Предлагам да имаме още няколко повода, че и един по-голям на 25-ти ноември!  Wink

# 535
  • Варна
ааа, извИнявайтИ, датата 25ти ноември е резервирана  Naughty  Mr. Green

Имаше проблем с някой от пилотите който си говореше на родния език с инженера и му бяха направили забележка, че трябва да се комуникира задължително на английски, тогава и разбрах, че има такова правило. Това ми е останало като спомен и то преди години, ако има промени, тяхна воля!

п.п.
аз съм провтив Алонсо и Хам в един отбор  Mr. Green, никакво порастване, никакво помъдряване няма да спре да се "взривят" отнощенията им.

# 536
  • BG

Бениии, не плачи, Себ беше безумно бърз  Crazy Няма все да отпадаме, я  Naughty Искам да кажа и НИЕ и ВИЕ  Crazy

Oooх, Юле, как да не плача, като ми е толкова тъжно момчето!

От доставчика на двигатели във Формула 1 Рено Спорт се извиниха лично на отборите на Ред Бул и Лотус, чиито пилоти Себастиан Фетел и Ромен Грожан отпаднаха този уикенд в Гран при на Европа заради проблеми с френските агрегати. Фетел водеше убедително и изглеждаше непобедим във Валенсия, а Грожан се бореше за второто място с Фернандо Алонсо, който се възползва от нещастието на двамата и грабна победата.
Веднага след състезанието и по-рано днес се появиха първите предположения каква повреда е довела до отпадането на Себ и Грожан. Преди минути един от шефовете в Рено Спорт Реми Тафин потвърди, че повредата е била точно в алтернаторите на двамата пилоти.
"Извиняваме се официално на Ред Бул и Лотус за проблемите, които преживяха пилотите им Себастиан Фетел и Ромен Грожан. И двамата са получили повреди в алтернаторите, но отпадането им е по различни причини. Алтернаторът на Себастиан е прегрял и двигателят е загаснал, докато при Ромен механична повреда на алтернатора е довела до пълна загуба на ток и изгасен двигател", заяви Тафин. "Ще направим всичко по силите си да анализираме тези повреди и да направим така това никога повече да не се повтаря. В същия ред на мисли трябва да намерим и причината за неработещата система KERS на Хейки Ковалайнен от Катерам. Имаме много работа пред нас от днес до следващия кръг в "Силвърстоун", завърши французинът.

# 537
  • Варна
ей, Бенджолина, я са стягай, да го стягаш и тоз твоя малкия, какво ми се е завъргалял по хавлия из бокса  Mr. Green.
Един път отпаднал, на супурнайсе спечелени състезания, аааа ...ако са кахъри толкоз бързо .. ако беше на мястото на някой от наште, не го виждам станал от леглото  Mr. Green
Я го виж и Мишу, див и щастлив, на дърти години  Mr. Green ..той пък колко има да разказва за отпадания и каръшки изпълнения на отбора си, охоооо  Joy

ай моля ти са,  двукратен шампион имаш насреща, нема да ми го ориваваш кат пилот на Испания рейсинг  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Hug

# 538
  • BG

ай моля ти са,  двукратен шампион имаш насреща, нема да ми го ориваваш кат пилот на Испания рейсинг  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Hug

Ама крехка муй психиката, пъ, Анелко....!  newsm50

Мъницък е още! Да си го пожаля малко!  smile3560

Мамин сладък той, бУнбона ми убав, шгу изям!  Joy  Joy  Joy

# 539
Бении, днес четох някъде, че обиколките зад колата за сигурност, съчетани с високите температури, са били в основата на това прегряване, ако не се беше появило сейфтито, може би нямаше да се стигне до там  Thinking Късмет- за съжаление не винаги е на наша страна  Wink Но има още 12 старта, в които може да се случи всичко и водещите в класирането да се променят още 12 пъти  Crazy Важното е, кой ще е последния  Mr. Green Както се казва битката е загубена, но войната- не  Peace

А по повод Нандо и Лу- в един отбор...

Mr. Green Що, какво им е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт