ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 2

• 23 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
  Stuck Out Tongue Winking Eye

на Грожан, много фенове му се чудеха как може да си е фанал такова готино гадже, щото те не са отскоро двойка  Crazy .... Много готина мадамата, а той е много лъчезарен, да са много щастливи и попътен семеен живот  Crazy

# 571
  • КиТ
Булката е репортерка за Ф1 по френската ТВ, ако някой не знае Simple Smile

Ша взема да стана и аз една репортерка Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

# 572
И аз, и аз  Joy

# 573
А пък Роменчо се ожени...да са живи и здрави и щастливи младоженците! Булката е репортерка за Ф1 по френската ТВ, ако някой не знае Simple Smile

Ееее, браво  Party Като се обичат младите, трябва да се вземат  Grinning Дано са мнооого щастливи заедно  Peace

# 574
А пък Роменчо се ожени...да са живи и здрави и щастливи младоженците! Булката е репортерка за Ф1 по френската ТВ, ако някой не знае Simple Smile

Ееее, браво  Party Като се обичат младите, трябва да се вземат  Grinning Дано са мнооого щастливи заедно  Peace

......нали знаеш продължението...."Като се обичат младите да се вземат, а ние ще помагаме с каквото можем" Joy

# 575
Булката е репортерка за Ф1 по френската ТВ, ако някой не знае Simple Smile

Ша взема да стана и аз една репортерка Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy

Ха бой де, после кой ще пише тук, и ти и фреш да си седите на задниците, ей  Naughty

# 576
  • КиТ
Ми ние ще предаваме от мястото на събитието,първи ще имате инфо от най-парещите новини  Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

# 577
  • София
Кой ги измисли тия козирки, беееееееееееее

Иначе, Viva España! Campeones! Ole, ole, ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 578
  • КиТ

Снощи се размазах от кеф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

# 579
  • BG

Вече прекалЕвате, Ланиня!  Crossing Arms  Запрете се малко!  Close

mancity, ко става с Рафа, само за него не съм се ослушала, че много шми дойде....

# 580
Еха, честито на всички испански фенове в темата  Peace Гледах мача, като неутрален зрител, но това не ми пречеше да подскачам пред телевизора  Crazy  Mr. Green

Ланче, и козирките, като и очилата  Whistling Някой, просто трябва да се забранят  Mr. Green

Хамилтън, ще носи олимпийския огън  Wink

От фестивала на скоростта:

И, един малък и сладък, Ред Бул- фен  Heart Eyes

# 581
  • София

Иначе, Viva Espaсa! Campeones! Ole, ole, ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вече прекалЕвате, Ланиня!  Crossing Arms  Запрете се малко!  Close

mancity, ко става с Рафа, само за него не съм се ослушала, че много шми дойде....

Хахахахааххаха, разказвала ли съм ви какво ми казаха едни англичани във Валенсия 2008? Горе долу същото - тогава нали станаха европейски испанците, и течеше Олимпиадата, и Рафа Надал стана олимпийски шампион. И тия островитяните като ме видяха как викам за Алонсо и колко се ядосвам като отпадна (оня японец още ми е черен) и тогава още много бях ядосана на Лу, и понеже ме слушат че говоря някакъв неразбираем за тях език и накрая не издържаха и: "ама не може всичко да спечелите, и европейски шампиони и Надал...и сега искате и Алонсо" и бяха много учудени като им казах, че не съм испанка... Crazy

# 582

Вече прекалЕвате, Ланиня!  Crossing Arms  Запрете се малко!  Close

Е той нали преди 2 седмици спечели Ролан Гарос Simple Smile

# 583
  • София
Ама май отпадна от Уимбълдън  newsm78

# 584
От теб научавам, тия дни имам много работа и направо съм откъснат от новини.
Само от време на време влизам да тровя във волейболната тема и дотам.

Общи условия

Активация на акаунт