Какво повече няма да купя - Тема 3

• 94 317
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Това е проблемът,че не я пазя(касовата бележка).Има етикети и фирмено лого,някакво желязно,така че няма как да е на друга фирма.
Това е роклята,добре изглежда до първото изпиране:
http://www.kensol.eu/index.php?cmd=collection_detail&coll_id=685
Да не се полъже някой да я купи.Омекна,деформира се,обезцвети се,с бримчици там,където е хваната драперията.После изглаждане няма.Много кофти материя излезе.
Аз я купих на редовна цена преди около 2 месеца,но нали беше студ,не можах да я нося.
И 20 лв.й е много.

# 181
А етикета какво показва? Вероятно е недопустимо машинно пране и затова така се е получило.

# 182
А етикета какво показва? Вероятно е недопустимо машинно пране и затова така се е получило.
О,етикета гледам винаги-допуска 30 гр.машинно.Сложих я на най-късата и деликатна програма.
В повечето случаи дори първото ми пране е на ръка да видя как се държи платът.
Но тук цветът е тъмен(моята рокля е сивата)и я пуснах внимателно с подобни дрехи.

# 183
Без касова бележка ще се запънат.От КЗП могат да поискат проверка на отчета от касовия апарат от конкретния ден,ако потребителят помни.Но и това може да се оспори.

Нищо не пречи да се опита,но аз бих разговаряла с управителя или  с някой над него.
Защо не им драснеш един имейл?

Никога повече G Star  от Fan Point -деветдесето качество.Дънките на мъжа ми се разкапаха за месец-шевовете просто изчезнаха.Моя буза се оказа с дупка,която видях чак вкъщи.

Миналата година имаха намаление и харесах един летен панталон-цената разбира се,се оказа не съвсем обявената чак на касата.Ядосах се и отказах да го купя.
Тази година подмятат същия панталон на редовна цена.

Сещате се какви са им цените...

Дайхман са същата ливада -независимо,че са далеч по-нисък клас.

# 184
Мен ме съмнява да може да се върнат изпрани дрехи. Как ще се докаже при какви условия са прани? Ако можеше, аз първа щях да се наредя да връщам, защо половината поне дрехи още на първо пране се развалят, на ниска температура и програма деликатни. Останалата половина от дрехите ми издържат много. Уж и двата вида дрехи са няколко марки само, които купувам. Вече нито да купиш, нито да не купиш и със стари дрехи да ходиш. Направо ми е стресов момент първото изпиране като знам, че поне 50% от дрехите ще се предадат.

# 185
Защо не им драснеш един имейл?
.....
Дайхман са същата ливада -независимо,че са далеч по-нисък клас.
Това е единственото възможно нещо.Поне-ако не друго-да са наясно,че не пасем трева и губят клиенти.И предупредих форумските момичета да не се изкушават от фантазе визията на модела.
А Дайхман се държат ужасно.Впечатленията ми са от маратонки на децата,които се разлепват за дни.Не е приятно така:да съхраняваш бележки,да пътуваш до молове,да се разправяш,да се пазариш...то голямо приключение става.

# 186
Прах за пране Савекс-само пяна пуска, нито отпира хубаво, нио ухае хубаво прането после.

А и Рекс не е цвете-прекалено е силна, избели ми няколко блузи.

# 187
  • София
Аз съм разочарована от тирамису с марка baci dolci. Преди съм купувала и беше много хубаво, а вчера като си взех имаше мирис и вкус на пластмаса. Явно ползват друга пластмаса за опаковката.

# 188
  • Сф
И аз не купувам месо от Лидл, пилетата също са ми гадни- и те твърди, с особен вкус, о т Куфленда си купувам не повече от 5, 6 стоки защото цените са добри- например крем "Невен", паста за зъби, превръзки , но като цяло го смятам за боклучарник. За съжаление скоро намерих доста жили в каймата на Тандем,отделно при пържене пусна вода ли , мас ли, напълни тигана Sick ; както и меките им колбаси вече са ми гадни. Кремвирши не смея да купя и тях развалиха- "Лекито"-а детето обича, освен това не винаги имам време за манджа. Абе истината  , е че развалят качеството вместо да подобряват.......
За Савекса подкрепям, не ми пере добре, някалко вида съм пробвала, дори оставя гранули по дрехите, плакна по 3 пъти, пера с Бинго

# 189
Ще се включа с коментар към последните постове. Лично аз ползвам Рекс от години, Добър е за цената си. Важно е да се каже, че има доста ментета на пазара и лично на мен Тайд ми е съсипвал дрехи, но не го отдавам на марката. Вече ползвам гел за пране, за да избягам от недоброто разтваряне на праха и остатъчните бели прахчета след изплакването, гела се разтваря на 100% и разбира се не прекалявам с количеството перилен препарат с цел по-добро изпиране.  Peace

# 190
  • Варна
Като сте заговорили за марки дрехи - Том Тейлър!!!
Скъпо мъжко кожено яке, което при най-малкия допир до нещо се надра кожата.
Трябва да го пазиш повече  от очите си и сакън да не се допреш до нещо с него.

# 191
От няколко години Том Тейлър не е това, което беше.

# 192

Има нещо такова.
Мъжът ми има блузи отпреди 5 години, които не са мръднали.
Една жилетка, която пък не си знае годините все още е читава, но вече го е срам да я носи, че и кучетата го били запомнили с нея  Mr. Green

# 193
Peace

# 194
Никога повече Паоло Ботичели.  newsm48
Абсолютно. Направих грешката да си харесам тяхна чанта... такъв боклук никога не съм имала ooooh!
Подкрепям! Точно 24 часа издържа тяхната чанта и се разнищи безмилостно подплатата. Не си пазех бележката и не съм се разправяла, но вече никога нищо от тях. А и виждам, че не съм изключение.

Общи условия

Активация на акаунт