Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 493
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
Да споделя наблюденията си от Т Маркет. Повече няма да купувам готовите им салати и картофени кюфтета /които са мноогоо вкусни/, ако са от предишен ден. От стоенето на витрината добиват много противен аромат, който подозирам иде, от препаратите, с които почистват самата витрина. Веднъж забелязах, че подпръскват около храната. Не би ли трябвало готовите храни да са по- добре покрити? newsm78

# 286
  • Столицата на "Второто българско царство"
Няма да купя никога повече течен Medix за съдомиялна.Отвратителен е:чиниите остават недоизмити и на петна.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 18:54 от bebebe

# 287
  • София
Няма да купя никога повече течен Medix за съдомиялна.Отвратителен е:чиниите оставан недоизмити и на петна.

Съгласна съм!

# 288
И аз да се разпиша в темата със сладоледена торта на Джимис- вътре имаше парченца пластмаса  Sick Превръзките на Always и на мен ми правят ранички от време на време, но пък от други не съм оставала доволна( ако ми препоръчате, с удоволствие ще пробвам).

# 289
Като казахте сладоледени торти- На Алома бялата, кошмар, блатчето е толкова напоено с алкохол, че децата не я вкусиха  Cry

# 290
Относно превръзките отдавна вече ползвам само Натурела. От другите получавам обриви

# 291
Превръзките на Always и на мен ми правят ранички от време на време, но пък от други не съм оставала доволна( ако ми препоръчате, с удоволствие ще пробвам).

Пробвай Евридей - много са хубави.
Олуейз не купувам от година време поне, страхотно им влошиха качеството, макар че Р&G да твърдят обратното.

# 292
Здравейте. Искам да споделя с вас една неуспешна покупка. Закупих в средата на лятото сандали на детето марка Rider. За няма и двадесетина дни носене подметката им се сцепи. Бяха в гаранция, когато отидох в магазин на КОМПАС в гр.Бургас, жк.Славейков, за да предявя рекламация. В гаранционната карта, която ми беше дадена пишеше, че гаранцията покрива сцепено ходило. Но каква бе изненадата ми - от магазинът ми се обадиха и ми съобщиха, че не могат да ги заменят с други, тъй като не им била скъсана каишката. Представяте ли си? Много съм разочарована от отношението на тази фирма.

# 293
  • София
Здравейте. Искам да споделя с вас една неуспешна покупка. Закупих в средата на лятото сандали на детето марка Rider. За няма и двадесетина дни носене подметката им се сцепи. Бяха в гаранция, когато отидох в магазин на КОМПАС в гр.Бургас, жк.Славейков, за да предявя рекламация. В гаранционната карта, която ми беше дадена пишеше, че гаранцията покрива сцепено ходило. Но каква бе изненадата ми - от магазинът ми се обадиха и ми съобщиха, че не могат да ги заменят с други, тъй като не им била скъсана каишката. Представяте ли си? Много съм разочарована от отношението на тази фирма.

Трябвало е да ги заплашиш с комисията за защита на потребителите. ПРосто не им се е занимавало и са решили, че и на теб няма да ти се занимава с КЗП.

# 294
  • Sunshine state
Аз през лятото избягвам топлите витрини (а и по принцип де). Но бях гладна и реших да се взема нещо от щанда на Кенар в Халите. Първо - няма етикет на тавата, дето си бях харесала нещо. Второ - с ужасна досада ми се съобщава какво съдържа тавата, никъде естествено няма цена. Крайната цена се съобщава и ми се искат точно пари - нямали да върнат. След това ме помолиха да се преместя два метра по-назад, неззнайно защо, после пък ми подават кутийката с манджата, без прибори, взех си от чашката на витрината. Салфетки въобще нямаше. Помолих за торбичка, защото няма да ям от кутията на улицата - някак трябва да я занеса - 5 стотинки били. Дадох допълнително. За финал - пълнени тиквички символично количество за 3,79 уж с кайма и ориз ако имаше три грама кайма в плънката, пак добре. Е, то какъв идиот трябва да си, за да си хабиш нерви, стомах и пари да купуваш от там.
По повод Кенар-много обичам салата чушки с чесън и на морето реших да си купя от тяхната от един хранителен магазин.Голяма грешка,понеже чушките им с чесън нямат нито грам чесън,недопечени са и имат много силен аромат на черен пипер (?!?),който аз ненавиждам.Бих го преглътнала,ако имаше чесън и беше в по-малки количества,но това нещо смърдеше на черен пипер от 2км.Отгоре на всичко парчетата чушка хрупаха доста. ooooh!
На следващия ден си взех чушки с чесън на "Апетито",непозната за мен марка,но много ми харесаха. Peace

# 295
Вече купувам доста по-малко неща от Лидл. Големи мошеници и шмекери излезнаха, а искаха да се представят по по-различен начин. Outta Joint

Би ли обяснила?

Здравейте! Аз също имах неприятен опит с Лидл  - с приятеля ми доста харесвахме едни рулца (полузамразени) с различна плънка и често купувахме. При последното ми купуване, имаше стъкло в самото руло. Нямаше как да докажа това, но не посмях повече да купя. Confused

# 296
  • София
Няма да купя никога повече течен Medix за съдомиялна.Отвратителен е:чиниите остават недоизмити и на петна.
Влезнах за таблетките да пиша. Никога вече! Както сложих чиниите, така ги извадих Stop
Натурела лайка( ежедневни)- миришат ми на чай от мащерка. Много натрапчиво, силно парфюмирани са. Поради тази причина не харесвам повечето тоалетни хартии.

# 297
Още един минус и от мен за препарата им за съдомиялна Медикс. Нищо не измива. Странно, защото от всички други техни продукти съм много доволна......

# 298
  • София
То и обезмаслителя на Медикс не върши никаква работа.

# 299
То и обезмаслителя на Медикс не върши никаква работа.
Тук вече не съм съгласна. В къщи не оставам без него. Чисти перфектно според мен. Аз пък не харесвам обезмаслителя на Меглио.

Общи условия

Активация на акаунт