Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 313
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И на мен ми се случи същото преди месеци с блатове за торта от Кауфланд. Само че аз ги бях купила и отваряйки ги на другия ден, се оказа, че има мухъл по тях и срокът им изтича на същия ден (трябваше да го проверя още в магазина).
Поне ми ги смениха без проблем, даже не ми искаха касова бележка, въпреки че аз я носех.

И аз ще спирам кафето от автомат, макар и рядко да пия такова. Tired

# 616
  • Варна
От Карфур купихме за нова година от насипните салати "Ескада', които в Карфур си ги разфасоват по кутийки и им лепят стикери.Та руската салата беше отвратително лепкава и нямаше вкус на салата,а снежанката за 2 часа на масата направо се '"бетонира" ShockedТака ги изхвърлихме......

# 617
  • Sunshine state
.А и сега се сещам, че веднъж бях тръгнала да взимам блатове за торта...добре, че ги отворих да проверя...бяха мухлясали... Sick
А как така ги отвори блатовете да провериш?Повдигна ли ги? newsm78

# 618
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: *Semora* в Пет., 04 Ян. 2013, 22:31
.А и сега се сещам, че веднъж бях тръгнала да взимам блатове за торта...добре, че ги отворих да проверя...бяха мухлясали...
А как така ги отвори блатовете да провериш?Повдигна ли ги?

Ами те бяха пакетирани в прозрачна опаковка (нещо като целофан) и отделно в картонена кутия. Просто отворих картонената кутия и те се виждаха , че са мухлясали....Дано съм обяснила добре. newsm78

# 619
  • Sunshine state
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: *Semora* в Пет., 04 Ян. 2013, 22:31
.А и сега се сещам, че веднъж бях тръгнала да взимам блатове за торта...добре, че ги отворих да проверя...бяха мухлясали...
А как така ги отвори блатовете да провериш?Повдигна ли ги?

Ами те бяха пакетирани в прозрачна опаковка (нещо като целофан) и отделно в картонена кутия. Просто отворих картонената кутия и те се виждаха , че са мухлясали....Дано съм обяснила добре. newsm78
Да,супер е обяснението.  bouquet Аз си помислих,че си ги отворила и си ги огледала подобаващо "на голо".  Laughing

# 620
Леле УЖАС  Sick
Зачетох се в последните страници..май от още доста неща ще се откажа  Sick
Аууу чак лошо ми стана  Sick

# 621
  • Варна
С изварата на Маджаров и аз съм имала такъв проблем. Иначе купувам една на Фрезко, тя бива.
Фрезко е марка на Маджаров,както и Тертер Peace

# 622
С изварата на Маджаров и аз съм имала такъв проблем. Иначе купувам една на Фрезко, тя бива.
Тук си в грешка. Фрезко е на "Дядо Либен" - Копривщица, а "Тертер" на Фикосота синтез. Peace

# 623
  • София
Точно така е  Peace
По съвет от темата купих извара Фрезко - очарована съм!

# 624
  • София
То излиза,че трябва да се разкарваш с кутийка "Хлебомор" или спрейче "Райд"из магазините. Sick Laughing

И да си пръскаш кафето  Twisted Evil

# 625
  • Варна
Тук си в грешка. Фрезко е на "Дядо Либен" - Копривщица, а "Тертер" на Фикосота синтез. Peace
Много от марките са така,един е собственика,както например са Леки,Бела,Перелик Peace

# 626
  • SOFIA
То излиза,че трябва да се разкарваш с кутийка "Хлебомор" или спрейче "Райд"из магазините. Sick Laughing

И да си пръскаш кафето  Twisted Evil

Joy Joy Joy Joy Joy  и то не само  кафето ........

# 627
  • sofia
купувам само БГ леща! И др. бг варива се старая...
Това за кафе машините  Sick #2gunfire #Cussing out
И къде ги намирате тези БГ варива? На всички "нашенски" бобове примерно, пише, че са я от Китай, я от Азербайджан и др.екзотични държави...Аз за това си купувам Полски. Няма грешка! Peace

# 628
  • София
За БГ леща последно си купих от една акция тук из мамата - био леща. Много хубава, върна ме назад във времето, когато лещата се чистеше от камъчета, боклучета и какво ли още не Simple Smile

# 629
аз такава с камъчета скоро бях взимала, но не био, а само бг, не помня марка. Сегашната ми е от Пикадили, произведена за Пикадили, "Премия" е името. Ще я готвя след малко, но няма камъчета и боклуци при чистенето.

Общи условия

Активация на акаунт