Мода ли е да сме без грим?

• 24 461
  • 529
  •   1
Отговори
# 180
 Харесвам nude грима и се гримирам така. Рядко излизам без грим, рядко и ми го забелязват. Сестра ми живее в бивша соц страна, в която е стандарт да си с косми и без грим и като се прибере тук винаги това и прави впечатление, колко гримирани били българките. Ами какво лошо, изглеждат добре, повечето ФДТ имат фактор и предпазват кожата...Нейната не се е подобрила от негримирането, та не виждам смисъла от това.

# 181
Гримирана или не, всяка жена трябва да се чувства добре в кожата си!!!

# 182
Точно преди заминаването за родилния дом се замислих сериозно дали да сложа грим, но реших да отида "безлична", да не предизвиквам съдбата. Така де, винаги съм гримирана, без грим злите сили няма да ме познаят.

Иначе постоянно съм с грим, именно с магическа цел- така изглеждам по-хипнотична. Малко молив за задълбочаване на погледа и постигам mind control.

Гримът преди раждане е от историите на баба ми- акушерка. На гримираните родилки са обръщали малко по-различно внимание. Вкл. знам за случаи на родилки, гримирали се на момента заради много чаровен лекар на смяна. Та замислих се сериозно дали ще има нужда от грим.

Мисля, че първо се гримирах, след това закърмих малкия. След това- всеки божи ден, сама с бебето и с грим, само и само да не изляза от ритъм.

Сега успях да постигна Тим Бъртън визия, малко странно ме гледаха, като си взимах билети за Dark Shadows:)

# 183
А как стои въпросът с гримът, когато дамата спортува извън дома? Изключвам малкото случаи, когато човек може да си позволи лукса от къщи направо с колата да отиде да спортува и след това да се прибере с кола. Повечето хора спортуват преди или след работа.

# 184
А как стои въпросът с гримът, когато дамата спортува извън дома? ...
Е, как!
Анцуг Адидас се съчетава единствено и само с три пласта фдт и опушено черно край очите!
За Найк и другите - не съм сигурна само в нюанса за очите...  Mr. Green

# 185
А как стои въпросът с гримът, когато дамата спортува извън дома? ...
Е, как!
Анцуг Адидас се съчетава единствено и само с три пласта фдт и опушено черно край очите!
За Найк и другите - не съм сигурна само в нюанса за очите...  Mr. Green
А ако спортува плуване или след тренировка посещава сауна?

# 186
Когато тренирах бойни изкуства, се гримирах преди тренировка или си ходих с грим. Не съм го изтривала преднамерено. И за тичане на стадиона съм се гримирала за настроение и хъс. Очната линия или молива ми е като заклинание.

А и без грим не може да се носи добре шапка, лицето става безлично.

Също и качествени гримове, дето не се разтичат. С тях се тренира добре.

# 187
Машалла, Мамасита, евала и mind control.   Oha!

Аз ще си призная, че съм се пускала пробно о'натюрел по главната, всички затаиха дъх и се запрепъваха у паветата. Опитваха се скромно да сведат поглед пред светлия ми лик, ама аз като Джокондата - накъдето да мръднат все съм втренчена в тях и се подсмихвам загадъчно. На  третото птп заради зазяпани по мен пишман - шофьори влязах в първия бюти зоун и се омаскарих с наличните тестери, слях се с тълпата нагримосани и положението се нормализира някак си от само себе си. Ох, споделих  Blush

За плуване какъв руж ползваш, аз мислех да си шибна един перманентен и да не го мисля, ама кой ли нюанс ще ходи на всичките ми бански? дерт....  Tired

# 188
  • София
Е че с анцуга и на работа ли? Thinking

След плуването, сауната може да се гримираш и да идеш на работа или където там.
Ама вие колко време се гримирате. Около 3 минути и 20 секунди  са достатъчни за дневен грим.

Цитат
А и без грим не може да се носи добре шапка, лицето става безлично.
Има нещо такова.

# 189
  • До хладилника, който обичам
Доообреее, разбрахме подходящият грим за раждане, сън и спорт. Какви други ситуации има в едно обичайно ежедневие, да сме готови по-отрано?

# 190
 От една стара тема тук помня предложения за грим за тежководолази Simple Smile

# 191
Защо с анцуг на работа, взимаш си душ, преобличаш се и тръгваш. Сресваш се за няколко минути, който слага дезодорант или каквото там, слага, някои най-много червило и спирала набързо и тръгват. Аз лично единични пъти инцидентно съм ходила до зала с анцуг и инцидентно съм си тръгвала с анцуг от спорт. Сега чак, поотхлабих положението и с детето понякога излизам с анцуг, но защото се оказа, че ми е по-удобно да тичам след нея и да залягам по площадките.
Не знам за какви шапки говорите. Аз лятото много често съм с шапка и очила и при мен се вижда много малка част от лицето.

# 192
От уважение към рибите, инфантилна.  Peace

# 193
  • Belgium
А стигнахме и до тежководолазите  Laughing

Мисля че няма да успеем да измислим нищо ново, всичко по темата вече е казано и е в архивите  Whistling

# 194
  • София
А, не зная защо, просто предположение.
А защо пък с анцуг и опушен грим?

Общи условия

Активация на акаунт