Мода ли е да сме без грим?

• 24 468
  • 529
  •   1
Отговори
# 165

Понякога моята кожа е в такъв вид, без да съм се нацапала с нищо. Само сън, много течности и хубави емоции...

# 166
  • До хладилника, който обичам
Да обобщим, лентяйстващи, неумели позьори с претенции за възвишеност и с нереално завишена самооценка, проявяващи неуважение към околните.

# 167
Да обобщим, лентяйстващи, неумели позьори с претенции за възвишеност и с нереално завишена самооценка, проявяващи неуважение към околните.

Кои това- гримиращите се или не, че вече се обърках кой е надарен с по-голяма вътрешна красота, изразена във външна форма?

# 168
  • Варна

Понякога моята кожа е в такъв вид, без да съм се нацапала с нищо. Само сън, много течности и хубави емоции...

Брех!  Laughing

Това за повечето жени-майки е непостижимо, за това са измислили козметиката.  Money

# 169
Този форум трябва да се дели на преди и след земетресението.

# 170
Този форум трябва да се дели на преди и след земетресението.

Кое? Японското ли?

# 171
Да не споменаваме задължителния минимум грим по време на раждане.  Mr. Green  

Както и нощния грим  Mr. Green

А преди да изчета архивните теми, дори не подозирах, че на някоя дама може да ѝ хрумне...  Whistling Форумът е изключително образователен  Mr. Green

# 172
  • Варна
Като се има предвид, че ние, от източната част на страната не сме усетили никакво земетресение - къде ще ни бутнете?  newsm78 Mr. Green

# 173
  • Belgium
Поля от слънчогледи, че какво по-естествено от малко пудричка и черно моливче на очите за през нощта, та като се събуди любимия да не се изплаши  Laughing

От форума се научават много неща наистина  hahaha

# 174
Поля от слънчогледи, че какво по-естествено от малко пудричка и черно моливче на очите за през нощта, та като се събуди любимия да не се изплаши  Laughing

И малко гланц за устни за свежест  Laughing

# 175
Grinning
Онова, преди което такива теми и свежарските им отговори придобиваха култов статус, който се цени и до днес.

Едит:
Некомусуме, това с релакса и съня е всеизвестно, ама не ста'а сичкото бг-мама да работи принцеса.
Затова и ние сме хора, като теб, и си плескаме лицата, в очакване на по-добри времена. Човещинка Embarassed

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 19:55 от Обич Синеока

# 176

Брех!  Laughing

Това за повечето жени-майки е непостижимо, за това са измислили козметиката.  Money

Казвам, че е напълно възможно и без грим.
Сънят и почивката най-много се отразяват на лицето, каквото и да си говорим.
Иначе, за да е спокойно, да кажа, че и аз съм човек и когато съм недоспала, изморена, угрижена имам и торбички, и сенки под очите... Които за съжаление не могат да се прикрият нито с грим, нито с нищо, а само със здрава почивка...

# 177
За мен е интересно, защо повечето хора свързват грима с тоновете такъв, напластявания и вид като на водевилна танцьорка?
Грима може да е и незабележим и околните дори да не схващат точно какво имате на лицето и да цъкат колко сте природно красива...)
Нарочно се изтипосах със снимки, за да се види че грима не е нужно да се нанася с количества...

# 178

Аз пък този вид го придобивам с редовен качествен секс. От много течности и сън ми се подуват очите.  Blush

# 179
Иска ми се повече жени да се стремят към естествена красота - чрез спорт, хубава бяла козметика и качествена храна + дискретен грим, ако това ги прави по-щастливи. Но за съжаление според мен е обратното - масово заседнал живот, джънк фууд и доста грим  Peace

Аз се гримирам, когато съм на кеф за грим. Мога да си го позволя все още  Mr. Green

Относно сияйния тен - моят беше такъв, докато бях бременна, направо ми се забременява пак като си гледам снимки от този период  Joy

Общи условия

Активация на акаунт