Мода ли е да сме без грим?

• 24 486
  • 529
  •   1
Отговори
# 135
  • До хладилника, който обичам
Ъх. Сега пък е поза.

# 136
Ъхъм.  Grinning

Ако не - как бихте обозначили извисеното състояние, при което сте над тези неща?

Пак цитирам:
Цитат
Според мен има и такива, които са чисти, спретнати, свежи, но не намират за нужно да подчертават красотата си или изобщо не ги вълнува, не го смятат за съществено и се вълнуват от съвсем други неща.

# 137
# 138
# 139
Хайлайтър.

# 140
# 141
Ъхъм.  Grinning

Ако не - как бихте обозначили извисеното състояние, при което сте над тези неща?

Пак цитирам:
Цитат
Според мен има и такива, които са чисти, спретнати, свежи, но не намират за нужно да подчертават красотата си или изобщо не ги вълнува, не го смятат за съществено и се вълнуват от съвсем други неща.

Rolling Eyes
Какво ще кажеш за "наистина не ги вълнува да се гримират и се вълнуват от съвсем други неща"?
Да не би животът да се върти около грима и Как-да-възхитим-с-перфектен-грим-Милото-и-в-3-през-нощта?!

Хайлайтър, но една идея прекален. Аз бих заменила с метеорити на Герлен за по-ненатрапчив блясък.
п.с. Ха, Мирама Simple Smile

# 142
  • София
Цитат
изобщо не ги вълнува, не го смятат за съществено и се вълнуват от съвсем други неща.

Аха, сега ще кажат и че не гледат телевизия. Crossing Arms

# 143
Ъхъм.  Grinning
Пак цитирам:
Цитат
Аз лично не съм достигнала до това извисено състояние Laughing, но съм виждала такива жени, успели, хубави, интелигенти, с хубави дрехи, често артистични натури, поддържани, живеещи природосъобразно според средностатистическия стандарт и не се гримират и според мен вероятно не се гримират именно заради това в цитата, въпрос на доминанти, приоритети.

# 144
Цитат
изобщо не ги вълнува, не го смятат за съществено и се вълнуват от съвсем други неща.

Аха, сега ще кажат и че не гледат телевизия. Crossing Arms
В тоя дух на мисли, тези, дето се гримират, но не гледат телевизия, позьорки ли са или обикновени дегенерати Laughing

# 145
Бу, ха, кой не се гримира сега, а?. ))))) Герлен са просто перфектни за тази цел. )))

Гримирам се, гледам телевизия....а сега, позьорка или дегенерат?. )))))))

# 146
Десета страница сме вече, да се изяснява безгримието мода ли е, поза или извисеност?  Laughing

# 147
Бу, ха, кой не се гримира сега, а?. ))))) Герлен са просто перфектни за тази цел. )))

Не следиш играта Naughty
Имам [доста] козметика, понякога се гримирам (леко, като каките от предните снимки), понякога не се гримирам. Имам разни любими козметики, но мога както да ги ползвам, така и да не ги  Laughing
Моята теза е, че има много хора, които изглеждат хубави и без грим и гримът не е задължителен атрибут, нито е признак на трудолюбие и умение Laughing Безгримието не е поза, нито неумение и лентяйство, нито е духовна извисеност.

# 148
Гримът като практическо занятие не пречи на природосъобразността, най малкото има био, натурални, вегански и господ знае какви още продукти. Философски не знам, чак такива природосъобразници не познавам.
Аз си признавам, че ме мързи около 5 пъти повече отколкото трябва. Добре, че съм брюнетка с много вежди,мигли и нос, та има около какво да се разсейва окото на наблюдателя.

Скоро си правих експеримент, половин гримирано лице, половин дюс. Резултатите никак не ми харесаха  Rolling Eyes
Не че не съм прелестна и без грим Mr. Green, но разликата е очевидна. И понеже по назад се зачудихте за мъжете, моят собствен докато ме снимаше рече ' ти знаеш ли, че очите ти са различни'  Laughing От което си вадя извода, че ако гримът не е фрапантен и мъжът не се занимава усилено с грим или снимане най вероятно изобщо няма да разпознае дали жената има лек грим.

# 149
Ъхъм.  Grinning

Пак цитирам:
Цитат

Rolling Eyes
Какво ще кажеш за "наистина не ги вълнува да се гримират и се вълнуват от съвсем други неща"?
Да не би животът да се върти около грима и Как-да-възхитим-с-перфектен-грим-Милото-и-в-3-през-нощта?!

В услуга на милото се правят много по-фрапиращи героизми, весела тема беше.  Simple Smile

Истинското не-вълнуването по-горе според мен се отнася за подчертаването на красотата, споменато точно преди въпросната формулировка. И аз продължавам да не виждам естествеността в това, така, както намирам именно за естествено една жена да се вълнува от външния си вид (наред с всичко останало).

Десета страница сме вече, да се изяснява безгримието мода ли е, поза или извисеност?  Laughing
Поза е, за медитация => извисеност над дребнавата суета човешка. Макар именно тя да е така естествена и присъща за човека, и с така разнообразни проявления.

Общи условия

Активация на акаунт