Мода ли е да сме без грим?

• 24 503
  • 529
  •   1
Отговори
# 75
Обич Синеока, това прекрасно създание на аватара ти с грим ли е?

# 76
Аз лично не съм забелязала такава мода напоследък, но бих се радвала, ако е така  Peace

# 77
  • Варна
Така като чета, май ще излезе, че съм неподържана  Tired
Ежедневно използвам околоочен крем, крем за лице (според сезона), фон дьо тен и балсам за устни. Това е ... Не слагам нищо на очите си - първо, че не умея и второ, са ми доста чувствителни и постоянно текат.
Мисля, че не изглеждам зле. Случвало ми се е да бъда на официално събитие с костюм и не мисля, че съм била като измита чиния  Peace
Единственото ярко нещо, което използвам е лакът за нокти  Mr. Green

# 78
  • Варна
Гримът може и да направи големи бели с лицето на жените, ако нямаме умения да се гримираме.

Пример:

http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2011/12/%D0%B3%D0%BB%D0% … 0%D0%B8%D1%8F.jpg - ужасяваща лелка под 40г.

Откога под 40 годишните са лелки?  newsm78  Пък и това, предполагам, е сценичен грим.

Трябва да се прави разлика, все пак...  Confused

# 79
Обич Синеока, това прекрасно създание на аватара ти с грим ли е?

С доста  Peace
Кадърът е от филм, гримирана е съответно.
Kато цяло доста грим и премерена ръка се изисква, за да изглежда една жена сякаш е с минимален или никакъв грим, но си струва усилията. Според мен немалко от жените, които са направили впечатение на улицата като прелестни без грим, не е изключено в действителност да имат просто точното количество добре нанесен макиаж върху лицата си.  Peace

# 80
Аз не се гримирам. Обичам да се гримирам, но после свалянето на грима ми е кошмар и затова си спестявам мъките.

# 81
винаги съм с грим - сенки, молив, спирала, руж, червило или гланц. без грим  колкото и да си стилно облечена, нещо липсва. освен това с годините жените се обезцветяват - кожата губи свежия си цвят, косата също, ако не сложиш грим ставаш все по-безцветен и безличен
Точно това е правилното мнение, жените без грим са ми някак си безлични.

# 82
Интересно ми е какво мислят мъжете по въпроса.

# 83
Зависи за каква жена, чужда или собствена. Там малко се размиват нещата, щото е добре да те зяпат с готина жена, ама ако е сама без теб, не е много добре да я зяпат.

# 84
Зависи за каква жена, чужда или собствена. Там малко се размиват нещата, щото е добре да те зяпат с готина жена, ама ако е сама без теб, не е много добре да я зяпат.
Joy Joy Joy

# 85
Като си помислиш с каква цел е измислен грима и всякакви разкрасителни процедури и е повече от ясно какво мислят. Ако повече се харесваше изцяло натуралното нито плитки са щели да си плетат жените, нито да си боядисват косите, нито да си червят устните и т.н. Та и така до днес. Мъжете рядко разбират, че има грим в едно красиво лице, ако не става дума за вечерен такъв. Може дори да си мислят че и веждите не се скубят и че косата е естествена, щом не е в ярък цвят.
Това което не им харесва е тежкия, не добре поставен грим и то през деня. Вечер и в някои други ситуации дори го предпочитат. Wink

# 86
Не се гримирам всеки ден. Когато го правя ползвам ФДТ, руж, спирала и червили/гланц. Определено с грим изглеждам по-добре и по свежа, но пък съм на мнение, че не е нужно да се товари кожата без повод -например грим за вкъщи. Това въобще не го разбирам Rolling Eyes

# 87
В ежедневието,когато слагам грим,то е много спирала,малко руж и някакъв гланц.

# 88

Не се опитвам да кажа, че снимките 'със'  не струват пред тези 'без'.  Naughty  Но ако идеята е да се потресем от разликата, аз не виждам нито нещо странно, нито нехубаво.
Не вярвам идеята да е да се потресем от разликата, а да забележим, че такава има и тя е, че по добре изглеждат с грим и то доста по добре.

Разбира се, че има разлика, оставаше и да няма.
Просто уточних, че на мен снимките 'без' също ми харесват, не ми изглеждат нито безлични, нито като болни, въпреки разликите спрямо снимките от дясно. Peace

Друг е въпросът, че има лица, които наистина е трудно да запомниш. Може да са с лек руж и червило и подчертани мигли и пак с нищо да не се отличават.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 15:09 от Ранча Мария Пън

# 89
С грим съм в 99% от случаите, когато излизам.
Изключвам ходенето до кварталния магазин и понякога ходенето на кварталната площадка с детето.
Задължителното е крем, фон дьо тен, руж, хайлайтър и балсам за устни.
И с останалото - сенки, спирала, молив и червило така съм се срастнала, че за ежедневния ми грим ми отнема около 5-7мин. Ако се старая повече и правя нещо по-интензивно като цвят вече времето е доста повече.
Когато човек подчертава чертите си по подходящ начин и не прекалява, то само изглежда по-добре.
Малко са хората, които изглеждат страхотно и очарователно и без никакъв грим. Честно, не съм срещала такава дама до сега на живо. )

Общи условия

Активация на акаунт