Мода ли е да сме без грим?

• 24 214
  • 529
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен друго ми е интересно.
При сегашните телефони с големи екрани, не ви ли е супер-гадно, като си ги отлепите от гримираното лице след разговор и екрана е омазан?
Как да решим тоз тежък проблем? Mr. Green

С хубава фиксираща пудра  Naughty
Или блажна боя... така или иначе по-добре да не се сваля тоя грим, да почнем да го правим с нещо по-устойчиво  Crossing Arms

# 241
С хубава фиксираща пудра  Naughty
Или блажна боя...

Ей това е истината - една жена е добре да е хубава, ама още по-добре да е и интересна. А какво по-интересно от няколко археологически пласта грим за всички любители на Дискавъри и Нешънъл Джиографик. Даже като почнат да се свалят един по един слоевете фиксатори и бази, представете си вълнението на мъжа - ще се чувства като Картър на една копка от пирамидите, като Шлиман на лопата над Троя. Хляб и зрелища, дами, не отбивайте номер с едната топла вечеря.  Naughty

# 242
Аха, сериозен проблем наистина Thinking. Може , когато се оформя прическата и се фиксира с лак, обилно да се понапръска и личицето - смятам, че ще удържи гримчето( стига гримираната да не живее край морето, че там е по - влажно... ooooh!).Само да не забрави да си затвори очичките, че ще останат отвореди докато не се накисне и изкъпе.

# 243
  • До хладилника, който обичам
На мен друго ми е интересно.
При сегашните телефони с големи екрани, не ви ли е супер-гадно, като си ги отлепите от гримираното лице след разговор и екрана е омазан?
Как да решим тоз тежък проблем? Mr. Green

С качествен грим и качествен телефон няма проблеми. Въобще няма да се налага отлепване.
Това уекинко не е вярно Laughing
Имам и двете и при грим наблюдавам този ефект. Затова пък като нямам грим, нямам проблем /по Сталин/.

С първото раждане като ми почнаха контракциите, едно от нещата, които направих и после бях много горда със себе си, беше да си лакирам ноктите на краката в яркочервено (ръцете не). Много важно ми се видя тогава, виж, за грим и прическа не съм и помисляла, аз съм практична. С второто престанах да си виждам краката в доста по-ранен месец и някак не се развълнувах за тях, като дойде време да го раждам.

# 244
Добре де обяснете на мен келеша, защо като раждаш не трябва да си с лак  newsm78
Заради анестезията. По ноктите ще видят ще мреш или не  Joy

# 245
# 246
  • До хладилника, който обичам
Доволна съм, не е забравила задължителната муцка "патешка човка".

# 247
  • Belgium
Сешора не и се е получил  Laughing

# 248
Доволна съм, не е забравила задължителната муцка "патешка човка".

В случая- птицечовка.

Явно този грим става за водно раждане...

# 249
 Ужасна фотосесия. Моделът е направил такива гримаси и толкова неестествени пози , тези снимки не стават за нищо.

# 250
  • София
Моделът хич не ми хареса, макар и с грим, но тоя фототапет за фон направо ме довърши  Joy

# 251
# 252
Много се смях, момичета, направо стомаха ме заболя Joy
Иначе за протокола- не ползвам грим никакъв. Нямам проблеми с кожата, не е чувствителна, не ме мързи, не съм некадърна с четките. Усещането ми е гадно, честно ви казвам. Когато нямам грим, усещам си лицето някак " леко " и чисто. Сложа ли дори една пудра само, направо имам чувството, че съм намазана с гипс ( не е от козметиката, пробвала съм всякаква почти ). Гланцовете не ги понаям, лепнат ми и ми оставят гадни следи по цигарата, на второто дръпване и вече целите ми пръсти са омазани. Спирала също не мога да нося, понеже имам навика да си търкам очите и познайте какво става. А какви гадни следи оставя фон дьо тенът върху рамото на милия, после няма изпиране. И на мен ми се омазва дисплея на телефона ако съм гримирана. И половинката не ще да ме цАлува като съм гримирана, казва, че усеща вкуса на грима, а не обичал да яде козметика, предпочитал пържоли Wink Кожата ми не е от най- хубавите, но пък съм тъмничка и липсата на грим не е чак толкова фрапираща. На мен така ми харесва и никак не ме интересува какво мислят останалите. Гримирам се само като ходя на някое по- така място, понеже там вече и тоалет се налага да сложа. Гримирам се рядко, но харесвам силно подчертани очи и бледи устни. Имам всичко възможно от декоративната козметика, но обикновено до трето нанасяне така и не стигам, понеже вече са за смяна. А и ходя почти постоянно спортно облечена и грим на подобно облекло не ми се връзва много. При мен е или никакъв грим, или вечерен, понятието " ежедневен грим " не ми е познато Simple Smile

# 253
Днес реших да се гримирам и станах по-рано.Поразрових гримовете и що да видя-2 фдт с истекъл срок на годност  ooooh! Останах си само с руж,блясък,сенки,спирала и гланц.Много ме вълнува обаче,като ходя на плаж как да запазя грима да не се разтече от жегата и водата,щото нали трябва да съм убава за милото...

# 254
... Усещането ми е гадно, честно ви казвам. Когато нямам грим, усещам си лицето някак " леко " и чисто. Сложа ли дори една пудра само, направо имам чувството, че съм намазана с гипс ( не е от козметиката, пробвала съм всякаква почти ). ...

Това все едно аз съм го писала.
Усещането на мен ми е като че ли лицето ми "не може да диша". Подобно усещане имам и като сложа дори лак на ноктите си (въпреки че лак слагам доста по-често, отколкото грим).
И да, не е от вида, типа, качеството, цената на козметиката...

Общи условия

Активация на акаунт