Мода ли е да сме без грим?

• 24 168
  • 529
  •   1
Отговори
# 300
Много ми е забавно, колко много дами се определят като "естествено красиви" и нямащи нужда от грим. В реала навън, обаче, ситуацията често е плашеща от толкова естественост  Laughing

Хаха, това много и хареса....))))

Аз далеч не се определям като естествено красива. Всъщност и не съм де. )
С годините съм се научила да използвам така грима, че хем да не се забелязва, хем да си придавам приличен вид.
Много съм бяла и ми беше омръзнало преди да започна да използвам грим да ме питат все болна ли съм, или "ти не ходиш ли на море" и др. подобни от сорта.
Сега с определени продукти поне не светя в мрака. )  Laughing

# 301

Оооооо, боже.....

Само че се чудя....ако вместо толкова грим, се опита да излекува това акне, или обрив който е на лицето и....би било доста по-добре.

Защо си мислиш, че не се е опитала и опитва да го излекува? Хайде да се разходим из темите за проблемна кожа и да видим колко от пишещите наистина са се справили с проблема, и от колко години се борят.За съжаление лекуването на акне често е дълъг, болезнен и скъп процес, който не винаги е и успешен.

На няколко пъти в темата се спомена колко е грозно да има 2 см ФДТ омазан върху пъпки, и как тези дами хич не се интересували да си оправят кожата. За съжаление, по-често не е такава реалността. След години неуспешно лекуване, много хора са със тотално смачкано самочувствие и тези 2 пръста ФДТ са разликата между това да имат някакъв социален живот и да стоят затворени вкъщи. И това се отнася не само за тийн девойки, понякога акнето идва в по-късна възраст, и се влачи още по-дълго, понякога не става върпос за акне, а за огромни пигментни петна - след бременност, менопауза, заболяване. Но за някой, който никога не се борил с тези проблеми, е доста лесно да съди.

Много ми е забавно, колко много дами се определят като "естествено красиви" и нямащи нужда от грим. В реала навън, обаче, ситуацията често е плашеща от толкова естественост  Laughing

Щото Клюкарника е превзел темата, там нали всички са перфектни. В КМ и кожата ни не е перфектна,и косата, и теглото...

# 302
Много ми е забавно, колко много дами се определят като "естествено красиви" и нямащи нужда от грим. В реала навън, обаче, ситуацията често е плашеща от толкова естественост  Laughing

Аз не прочетох нито едно такова определение.

Темата първоначално беше пусната в Клюкарника, ако изначалното й позициониране беше в Красива мама, признавам, никога нямаше да пиша в нея.  Simple Smile

# 303
MissNellie, аз не казвам, че не се е опитало момичето. Просто се замислих, нищо повече...
Не съдя никого в случая, просто ми направи впечатление клипчето.

# 304
2 см фдт си е грозно върху каквато и да е кожа. За мен показател за добре подбран и сложен фдт е фактът, че приятелките ми се учудват, когато разберат, че съм с фдт, а не съм така сияйна по рождение  Mr. Green

# 305
  • Има много детски смях.

Аз не прочетох нито едно такова определение.

Още от старица първа се почва  Laughing

# 306
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам дали е мода да си без/с грим, но аз лично предпочитам да съм без такъв в къщи и когато бързам/естествено, не зарязвам нещо важно, за да се гримирам  и чак тогава да се появя на вън/.
Иначе обичам да се гримирам за работа, за празник, за парти, за някакъв повод.
Но, когото бях на 16-17 се гримирах непрекъснато Crazy от големия ми интерес към това занимание. Всичко отмина съвсем естествено при мен с годините Peace Но, предполагам че когото годините напреднат старото ми хоби ще се завърне Joy Joy Joy
А, за щастие вида ми позволява да се появявам без грим Grinning

# 307
  • Belgium

Темата първоначално беше пусната в Клюкарника, ако изначалното й позициониране беше в Красива мама, признавам, никога нямаше да пиша в нея.  Simple Smile

Защо?

# 308
  • София
2 см фдт си е грозно върху каквато и да е кожа. За мен показател за добре подбран и сложен фдт е фактът, че приятелките ми се учудват, когато разберат, че съм с фдт, а не съм така сияйна по рождение  Mr. Green
Абсолютно. 30 мл ги ползвам една година сигурно, като слагам всеки ден.
Също да не се познава, че си с молив за вежди.
Това, което Касита е показала, на живо изглежда плашещо. Но и е сериозен проблем, с какъвто се радвам, че не съм се сблъсквала.

# 309
  • До хладилника, който обичам
И моята работа е свързана с контакти с хора, но може би понеже не се опитвам да им продам нещо в класическия смисъл на думата, минавам метър, когато не ми се гримира Laughing

Не генерализирайте Peace

# 310
Аз лично не си позволявам да съдя хората за това, че не се справят със здравословните си проблеми по най-лицеприятния за мен начин.

# 311
   Това момиче СЕ ЛЕКУВА, погледнете едни от последните нейни клипове и ще видите огромно подобрение. И аз си имам пубертетските пъпки и петна и с една точка ФДТ си покривам само някой места. Гримирам се обилно и задълбочено, когато знам че ще има много снимки на дадено мероприятие и до сега все добре съм излизала на снимки.
   По темата. Според мен тези които до сега не са се гримирали за тях не е мода, а ежедневие, а за тези които до сега все сме ги виждали с грим и изведнъж се появят без грим значи следват някаква мода  Naughty

# 312
  • До хладилника, който обичам
тези които до сега не са се гримирали за тях не е мода, а ежедневие, а за тези които до сега все сме ги виждали с грим и изведнъж се появят без грим значи следват някаква мода  Naughty

...или им е омръзнало да се гримират или нещо друго, но иначе - да. Който не се гримира, не се гримира, чудо голямо Simple Smile

# 313
Честно казано изобщо не ме интересува кой се гримира и кой не.
Не се взирам и не зяпам хората....а отдалеч, няма как да ги разпозная...и без това не виждам, така че трябва да имат сериозно количество грим, за да го забележа просто както си вървя по улицата. ))))

# 314
Уау,каква разлика ,горкото момиче,адмирации ,че се показва така и дава смелост и решение на момичета с нейния проблем....

За съжаление при такива случай,винаги съм разсъждавала,че са в омагьосан кръг-гримът пречи на лицето да се излекува,но без него ,самите те не могат да се гледат.Може би ако човек има търпение и за няколко месеца изключи макиажа,лечението ще даде по-добри резултати,но не се знае дали после пак няма да се влоши...

Аз имах алергична реакция на лицето и няколко дни не трябваше да слагам никаква козметика освен медицинската,да ви кажа месно май никъде не ходих през това време...То не беше и препоръчително,лекарката каза да не се показвам на слънце..

Общи условия

Активация на акаунт