Мода ли е да сме без грим?

• 24 147
  • 529
  •   1
Отговори
# 375
Пропуснах да кажа, че има такива естествено некрасиви хора, които с грим пък съвсем биха заприличали на гротески. За средностатистически грим говоря, не за изкуство.

# 376
Опитваш се да кажеш, че тези, които не се гримират, явно не се и къпят според теб, или не доразбрах нещо  Rolling Eyes
Не, това, което казах е, че по мои наблюдения масата от хора, ходещи по 12 часа с раница на гърба, като мен, пристигайки до желаната цел дори не се интересуват къде е банята. Независимо мъже или жени.

buttinsky , така е. Има хора, които толкова съм свикнала да ги виждам негримирани, че ако някога си сложат червило, чак ме напушва смях- все едно да видя колегата с грим.
Обаче има и жени, които ако не са гримирани, трудно би могло да се разбере, че всъщност не са мъже.

# 377
  • До хладилника, който обичам
Опитваш се да кажеш, че тези, които не се гримират, явно не се и къпят според теб, или не доразбрах нещо  Rolling Eyes
Не, това, което казах е, че по мои наблюдения масата от хора, ходещи по 12 часа с раница на гърба, като мен, пристигайки до желаната цел дори не се интересуват къде е банята. Независимо мъже или жени.
Да, сигурно има такива хора. Срещат се и в градския транспорт, но това всъщност няма общо с гримирането или негримирането.

buttinsky Joy

# 378
"Естествено некрасиви" звучи толкова деликатно, че може да мине и за комплимент, ако не се заслушаш много-много  Laughing

# 379
Няма да забравя навремето като предложих на една колежка да разгледа един каталог на Орифлейм с каква самоувереност ми отговори, че тя е от естествено красивите и не ползва такива неща. Доста красавици биха й завидяли на самочувствието, като се имаше предвид, че доста й личеше, най-малкото по девствените мустачки, че бяга от козметиката като дявол от тамян.
Аз тогава май бях най-наклепосаната в офиса. Обаче пък като гледам снимките, сякаш все пак е имало полза от това, че се барвам. Изглеждам по-красива от "естествено красивите", макар и видимо неестествена.

# 380
Естествено красивите съществуват благодарение на естествено възпитаните  Simple Smile

# 381
Естествено красивите съществуват благодарение на естествено възпитаните  Simple Smile
ахахах  Joy Това много ми хареса. Ще си го запиша някъде.

# 382

Това го крадвам  Peace Точно в 10-ката

# 383
Сега се замислям за възприятията си по темата  Crazy- когато АЗ съм без грим се чувствам нечистоплътна. Все едно не съм се измила- кожата ме сърби, очите ми сълзят, дори се чувствам сънлива, сякаш не съм изпила сутрешното си кафе. Това със сигурност е въпрос на усещане и внушение, но може би заради това ние, неестествените, намираме естествено...такивата, ако не за нечистоплътни, то поне за немарливи. Просто за човек, който се гримира, гримът е неделима част от тоалета сутрин.

# 384
Аз като не съм гримирана все едно още спя...Като се понапудря някак ми светва пред очите  Laughing
Сигурно слагат нещо в тези боички  Crazy

# 385
За всеки е различно. Аз понякога се гримирам абсолютно всеки ден в продължение на месеци, в друг период може и месеци да не сложа грим, еднакво абсолютно се чувствам.

# 386
  • В полите на Пирин планина
Аз като не съм гримирана все едно още спя...Като се понапудря някак ми светва пред очите  Laughing
Сигурно слагат нещо в тези боички  Crazy

Сега ще излезе, че сме нещо като наркомани, зависими от мазилата, а  newsm78 Flutter

# 387
А, да бе Grinning

Сите са грозни без грим, добре, че ги пожалва възпитанието на околните.

Но е добре, ако човек се чувства с нещо добре, да има достъп до това нещо, за каквото и да става дума, дали грим, дали диета, дали дреха.

# 388
Човек съди по себе си, Бу.

# 389
Човек съди по себе си, Бу.
Изтървах нишката. За кое?

Общи условия

Активация на акаунт