Мода ли е да сме без грим?

• 24 125
  • 529
  •   1
Отговори
# 435
А, у нас водещите и говорителките ужасно ги гримират. И все им се свиди от фдт за шията. Оранжево лице, вехта жълта шия и сенки във всички цветове на дъгата, бррр. Уелкъм бек ту ейтис.

# 436
Плесни зад врата и осветителите, ако изобщо има такива на щат.

# 437
Вчера Ани Салич във вечерните новини беше ужасно гримирана. А иначе я харесвам. Не че съм я виждала без грим де, но по принцип й симпатизирам.
Веждите са й много пост соц, а иначе има хубави черти. И аз не харесвам кк я гримират повечето пъти.

# 438
  • България-Швейцария
Плесни зад врата и осветителите, ако изобщо има такива на щат.
А, баш Peace
Много лоши шегички играе осветлението.
А примерно лек ежедневен грим + сценично такова = говорещият мъртвец.
Масово хората не знаят и затова повечето излизат ужасно на снимки за документи, особено откакто ги правят на място по районните.

# 439
Когато вляза някъде и съм без грим, предизвиквам ефекта уау и приковавам погледите. Тайната е в гръдната обиколка Joy 

# 440
  • Варна
tanch  Joy

# 441
Бе тя и Фидосова го предизвиква  Laughing

# 442
Е, при Фидосова превес имат и всички други обиколки  Laughing

# 443
  • Belgium

Особено като вземе да скача на въже  Laughing

# 444
Айде сега, на магнитуд ли ще се обиждаме Thinking

# 445
А, виж, "магнитуд" е една добра дума за гръдна обиколка  Laughing

# 446
  • София
Кажете сега, наличието на голям магнитуд неутрализира ли неуважителното към околните впечатление, което оставят негримираните?
А сега отивам в земетръсната тема да успокоя момичетата, че ако намерят Фидосова и ѝ вземат въжето, ще могат най-сетне да си легнат да спят  Joy

# 447
Кажете сега, наличието на голям магнитуд неутрализира ли неуважителното към околните впечатление, което оставят негримираните?
Със сигурност неутрализира мъжкото съсловие, което пак си е нещо на фона на цялото това неуважение Wink

# 448
Със сигурност неутрализира мъжкото съсловие, което пак си е нещо на фона на цялото това неуважение Wink
Peace подкрепям

Относно водещите - Гена Трайкова за мен води класацията за гаден грим. Кой й го плеска това розово-лилаво-синьо?

# 449
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=336&aid=8137

"Ако една водеща на новините е красавица, зрителите се разсейват" - т.е. в  България водещите на новините се третират като high fashion модели явно.

Общи условия

Активация на акаунт