Мода ли е да сме без грим?

• 24 118
  • 529
  •   1
Отговори
# 450
Плесни зад врата и осветителите, ако изобщо има такива на щат.
А, баш Peace
Много лоши шегички играе осветлението.
А примерно лек ежедневен грим + сценично такова = говорещият мъртвец.
Масово хората не знаят и затова повечето излизат ужасно на снимки за документи, особено откакто ги правят на място по районните.
Аз пък на всичките си снимки за документи се харесвам, като изключим тези от пубертета.

# 451
Що бе, на мен пубертетските повече ми харесват, черно-белите.

# 452
На пубертетските на едната приличам на възпитаничка на Сливенския затвор, с първи номер прическа, опулена. На една в по-младите ми години просто съм толкова разлигавена, че си личи как едвам си сдържам смеха, а съвсем невинно зад мен на стената в обектива е попаднала и една нищо неподозираща муха.
Точно в периода, в който съм започнала да се гримирам снимките ми са добри. И то точно тези снимки за лични карти, дипломи итн. документи. А иначе не се смятам за особено фотогенична.

# 453
 Аз минавам за фотогенична, но на снимки за документи винаги изглеждам зле. Фонът ли, дали това че все дават напътствия накъде да се завъртя и гледам...не ми се получава.

# 454
  • До хладилника, който обичам
Аз имам както сполучливи снимки за документи без грим и с грим, така и много плашещи с и без.
На всичкото отгоре една от тези снимки, на която приличам на беглец от заведение за специални грижи, беше в някакъв тираж 20+ и години наред за всякакви документи ги ползвах при липса на други, както често става Tired

# 455
М, аз на пуберските черно-бели съм като кинозвезда от едно време, а тая с коса първи номер си я носех до по-миналата година на личната карта. Според мъжа ми на нея съм приличала на студентка по режисура в недобрия смисъл  Mr. Green

# 456
Аз пък съм с една вежда, тъй че ви бия по всички показатели hahaha

# 457
  • България-Швейцария
Черно-бялото е яко, освен дефекти замазва и години, ако знаеш как да се гримираш преди снимката.
За сметка на това дигиталната фотография е безпощадна, както съм казвала и друг път - почти на рентген го докарваа Laughing (то затова и фотошопът стана толкова популярен).
Новите документи са с черно-бели снимки, на сегашната си лична карта не знам как се получи, но изглеждам на много по-малко години, отколкото на предишната, която е издавана в началото на века.
От същия ден, със същия грим няколко часа след това имам и цветни снимки, които са доста стряскащи smile3548.

# 458
Преди около година се гримирах всеки ден - крем, пудра-фдт (някакво средо такова нещо), молив за очи, спирала, гланц. Имах доста проблемна кожа и се чувствах самата аз зле, ако изляза без грим. Пооправи ми се кожата и сега се чувствам спокойна да изляза без грим, имам самочувствието за това. В момента нямам възможност да си позволя хубав ФДТ, а не виждам смисъл да се мажа с нещо некачествено.

Познавам две момичета, които всеки божи ден са с фон-дьо тен, но почти никой не подозира за това,  толкова добре го полагат! Е, аз не си имам такова доверие. Сега ходя по-често без грим и без притеснение Simple Smile

Само кръговете под очите не мога да ги преборя, та често си слагам само коректор, макар да знам, че той вероятно си личи.

# 459
И аз съм всеки ден с фдт, но имам познати, които не биха и предположили. Номерът е да ползваш хубава марка и да го нанасяш добре, за да изглежда максимално естествено  Peace

# 460
И аз съм всеки ден с фдт, но имам познати, които не биха и предположили. Номерът е да ползваш хубава марка и да го нанасяш добре, за да изглежда максимално естествено  Peace

Това е много важно. Според мен преди да ползваш нещо, независимо какво е, трябва да се информираш. Има достатъчно съвети и клипчета в ютюб за грим ( и не само), които могат да бъдат полезни, за да не изглеждаме "намазани". Чрез тях се светнах за доста трикчета и ги препоръчвам. Wink

# 461
Кое се брои за добре сложен грим? Тоест хубав?

# 462
Аз "хубав грим" викам на такъв, дето като го видиш, да не си кажеш "ей, къв хубав грим", а "ей, ква хубава жена".

# 463
  • София
Аз "хубав грим" викам на такъв, дето като го видиш, да не си кажеш "ей, къв хубав грим", а "ей, ква хубава жена".

Peace Peace Peace

# 464
Ами кръговете под очите? Наистина са ми проблем и ме дразнят адски. Каквото и да сложа, все не се скриват. И те не са просто кръгове, а направо имам хлътнало, което няма как да се скрие с коректор.

Общи условия

Активация на акаунт