Мини готварски печки – мнения

• 109 380
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
Хайде момичета, които купихте мини печките, чакаме отзиви 😀

# 91
  • София
Печка като печка. Работи, загрява бързо фурната. Колоните и те са без забележки.Лесно почиства около тях. Като сдаде багажа пак малка ще купя.

# 92
От колко време я ползвате?

# 93
Аз от 10 години Grinning

Наистина е печка като печка.

# 94
  • София
За близо 30 г домакинстване. съм сменила 3 бр. 1 Раховец и 2 турски Беко. Последната е работеща.

# 95
  • София
В магазините "Немски център" продават печки Дипломат. Каква е логиката? Излиза, че са за немския пазар?

# 96
  • до най-прекрасния мъж
Аз от Дипломат не съм доволна. Загрява, пече, котлоните й са силни и загряват бързо. Обаче материалите, от които е изработена, са доста зле. Фурната ръждяса за нула време и тенекиите й се огъват, отвън също изби ръжда. Купих навремето по-евтиния вариант с идеята, ако ми хареса, да купя и такава с керамика и вентилатор. Но, определено, не бих си дала парите отново за такава печка. Сега е на вилата и се ползва по-рядко.

# 97
  • София
В горните магазини ако влезе германец ще се изуми.

# 98
В магазините "Немски център" продават печки Дипломат. Каква е логиката? Излиза, че са за немския пазар?
В тези магазини няма нищо немско. Има хубави неща от разни изостанали колекции, както и керамика, която може да се намери и в магазините тип левче. Имам разни находки от тези магазини.

# 99
Имам ето тази http://eldominvest.com/bg/product/181.html. Я лично я купих преди пет месеца, на промоция с 20процента отстъпка.Имам опит с малки керамични печки и съм силно впечатлена от тази, препоръчвам ви я !

Здравейте , спряла съм се на , този модел .
Причината е , че съм доволна от марката и :
Неръждаем плот (панел) и страници боядисани в цвят INOX . Така ли е ?
От позицията на времето : Доволна ли сте , още ?

# 100
  • София
Скрит текст:
Имам ето тази http://eldominvest.com/bg/product/181.html. Я лично я купих преди пет месеца, на промоция с 20процента отстъпка.Имам опит с малки керамични печки и съм силно впечатлена от тази, препоръчвам ви я !

Скрит текст:
Той плота е вид стъкло и няма как да ръждяса, а страниците са цвят инокс, а не инокс, т.е. само са боядисани в сиво или иначе казано същите като белите, но друг цвят. Инокса е вид материал неръдавейка.

# 101

Да доволна съм.Отвътре няма проблеми. Минимална ръжда се появи отвън. Пече безупречно, керамичните котлони са перфектни.

# 102
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също си купих на Елдом с керамични котлони, но бяла. Фурната си е перфектна, колоните за готвене също. Само за палачинки не съм ги пробвала. 😊

# 103
Здравейте,
От скоро имаме такава печка, но фурната не се затваря добре.
Мисля, че нещо не е наред с пантите.
Моля за  снимка на вашите - мястото на пантите!
Предварително  благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 104
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
От скоро имаме такава печка, но фурната не се затваря добре.
Мисля, че нещо не е наред с пантите.
Моля за  снимка на вашите - мястото на пантите!
Предварително  благодаря на отзовалите се Simple Smile
Ако опира горе, откъм котлоните, така си е. И моята провисна и се затваря със зор. Особено ако има някакъв съд върху котлона.

Общи условия

Активация на акаунт