Имете ли проблеми с цифровата телевизия на Мтел???

• 6 139
  • 11
  •   1
Отговори
Имете ли проблеми с цифровата телевизия на Мтел??? От месец и нещо я имаме и постоянно забиват устроиствата или път дава че няма връзка със сървъра. От мтел и спектър нет само ни успокояват че проблема ще се реши и че работят по въпроса. Но вече отиваме към втори месец и проблема си продължава. С интернета проблем няма само телевизията им. Вече мисля да се откажем и да сменим доставчика.

Има ли и други с подобни проблеми и как се оправяте ?

# 1
Имете ли проблеми с цифровата телевизия на Мтел??? От месец и нещо я имаме и постоянно забиват устроиствата или път дава че няма връзка със сървъра. От мтел и спектър нет само ни успокояват че проблема ще се реши и че работят по въпроса. Но вече отиваме към втори месец и проблема си продължава. С интернета проблем няма само телевизията им. Вече мисля да се откажем и да сменим доставчика.

Има ли и други с подобни проблеми и как се оправяте ?

никои ли няма някаква идея по въпроса ?

# 2
  • Galaxy 13197853088
няма Мтел - няма проблем.

# 3
  • София
Ами ние сме към Спектрум нет и телевизията работи нормално.Забивал е 3 4 пъти за 6 месеца,последно като имаха проблем с айпиата.Явно зависи  в кой район сте.

# 4
  • София
От половин година ползваме интернет и телевизия от Мтел, но с Мегалан и на практика не сме имали проблеми. Един единствен път нямахме телевизия 20 минути, обадихме се и оправиха проблема след още 10. Много сме доволни на този етап.

# 5
И ние сме на Мтел и Спектрум нет. Мъжа ми каза, че повече за нищо на света няма да се обвързва по каквъто и да е начин с Мтел. Забиват винаги, когато времето е лошо/както снощи/, а предната седмица имаше пак някакъв срив. Първо изчезна нета, а след това и телевизията.
С нетърпение чакаме да ни свърши договора. #2gunfire

# 6
И ние сме на Мтел + Мегалан - много рядко забива истински и няма достъп до сървъра - буквално 1-2 пъти за 2 години. Но напоследък често губи картина и звук за секунда - става черен екранът и после се връща. Но това може и да е от HDMI кабела, не съм сигурна...

# 7
  • София
няма Мтел - няма проблем.
smile3501 smile3501 smile3501

# 8
В момента имаме проблем с на А1 телевизията.

# 9
  • София
Проблеми с интернета им...поредни.

# 10
  • София
Пробутали са ви проблемен приемник. И при нас опитаха. Изкарахме 10-тина дни с убеждения от тяхна страна, че проблемът е навсякъде другаде, вкл. в телевизора. Настояхме да сменят устройството и се оправи. За сметка на това, редовно имаме всякакви други проблеми. Постоянно съм на нокти. Над 20 г. бяхме клиенти на Близу и не сме имали проблеми. С тези, откакто преподписахме преди няколко месеца, няма ден без ядове. Откакто си смениха името (вероятно и собствеността, доколкото разбрах), нещата съвсем се закучиха. След изтичането на договора ще ги сменим. Не, че и другите са цвят, но тези са черешката на тортата.

# 11
Да, у нас често след смяна на име или собственик нещата не се подобряват, а напротив. Така стана и с Глобул след като ги прекръстиха на Теленор. Най ми е смешно как очакват вярност от клиентите. Те не си зачитат традициите и си сменят имената и логата по сто пъти, а искат ние да сме им верни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт