"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 678
  • 496
  •   1
Отговори
# 60
Левон е победителя!

# 61
  • Варна
Ирина направи интериора по-интересен с тези лилави акценти.
Ласкин отново с грозни коментари зад кадър.

# 62
  • Стара Загора
Ласкин пак си дрънка глупости!!А Ирина май си търси мъж??

# 63
  • Sofia
Домът на Ирина е страхотен! Много, много ми харесва! Бих живяла на такова място с удоволствие!  smile3501

Много ми е интересно как така Деси мрази лилаво и розово, а е с лилаво-цикламена блуза, хахахах!  Joy

# 64
Ласкин е респектиран от Левон, и няма да си покаже рогцата.

# 65
Ирина много се постара, поздравления за което.
Радвам се на остроумието на Деси спрямо Иван, дано рекламите да са преувеличи "шегите" на Ласкин и да няма много грозни сцени.
Но аз от супичката не бих яла.

# 66
  • Варна
Това, което направи Ирина много ми хареса - щателно подготви менюто /съгласна съм със забележката на Манчев/, направи декорация по темата, сервира хубава маса.

Ласкин е отвратително гнусен тип. Дори и да е поза, отново е гнусна поза. Има по-интелигентни начини да бъдеш оригинален и забавен.

# 67
На мен преди Иван ми беше безразличен и безличен, но сега ми е мега гнусен.

# 68
  • варна
Днес при Гала Ирина показа дома си - много ми хареса, а и сега мнението ми се потвърди Peace! Според мене се справи много добре в кухнята

# 69
  • Варна

Много ми е интересно как така Деси мрази лилаво и розово, а е с лилаво-цикламена блуза, хахахах!  Joy
Имат дрескод.
Ирина направи интересна вечер, но й личи, че има щения към Левон Laughing

# 70
Хареса ми вечерята на Ирина. И домът и изглежда по-добре от предния път. Иванчо как го търпи Александра не знам ooooh!

# 71
Хареса ми вечерята на Ирина. И домът и изглежда по-добре от предния път. Иванчо как го търпи Александра не знам ooooh!

Peace Peace Peace

Хареса ми много вечерята при Ирина.........Постара се много, показа отношение, изненадата май наистина бе изненада.........

40 заслужени точки!

# 72
  • Варна
Иван: - Руса блондинка с дълги крака...  
Интересно, има ли рижи блондинки?

# 73
Taя пък Ирина Флорин сама се хвалеше цяла вечер колко добра била,колко хубав и бил дивана каква хубава вечеря направила ooooh! ooooh! ooooh!А за утре май пак ще има ''драма'' околко Иванчо-дебеланчо, нещо се заяжда с Десито.Голям простак е също като жена си (някой ако не е гледал черешката с нея може да се убеди)

# 74
  • Sunshine state
Иван: - Руса блондинка с дълги крака...  
Интересно, има ли рижи блондинки?
Да,такива,на които им жълтее русото преди обливка. Laughing
И на мен ми хареса вечерта на Ирина-постара се наистина.Не видях кой знае какво заяждане от страна на Ласкин,нито пък някакви симпатии на Ирина към Левон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт