"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 609
  • 496
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Може ли някой да ми каже защо Деси му върна спагетите отново,че точно в този момент ни спря нета ине можах да гледам.Испоред мен всичко беше подготвено от друг,той само се правеше ,че готви.Най -си пролича когато уж правеше дракончето от лимона

# 137
http://vbox7.com/play:e86477aa05  линкче за всички в чужбина, които изпуснаха вчерашния епизод и не могат да заредят Черешката в Нова Плей.

# 138
http://vbox7.com/play:e86477aa05  линкче за всички в чужбина, които изпуснаха вчерашния епизод и не могат да заредят Черешката в Нова Плей.
Този линк няма да свърши работа,в-бокса не зарежда от чужбина Mr. Green

# 139
Той й каза, че спагетите били дълги... и досадни като нея, а тя тъкмо му помагаше да й ги сервира и в един момент му ги върна обратно, но той цялата вечер й ходеше по нервите, профилът й бил като трион, защо си озвучавала всяка мисъл и пр. То да кажеш 1-2 такива неща за "майтап", но той просто не се спря. Можеше и на другите да дари с малко от специфичния си "хумор".
Според мен на всички събрани яко им хлопа дъската, но просто някои са симпатични (Сано, Деси), а други просто досадни - Иван, Ирина. Левон и той ми е досаден на моменти, но както и да се кривя, увлекателно разказва и е приятен човекът.

# 140
# 141
Този линк няма да свърши работа,в-бокса не зарежда от чужбина Mr. Green
Зарежда, макар и бавно. Аз го гледам в момента, в Германия съм. Само обаче изчаквам да се зареди изцяло епизода и гледам по-късно, за да не накъсва.

# 142
  • София
 Да се запиша, не,че гледам, даже не слушам,пускам го за фон, но ми е интересно, защо точно тези са избраните и кой ще "спечели"?

# 143
Да се запиша, не,че гледам, даже не слушам,пускам го за фон, но ми е интересно, защо точно тези са избраните и кой ще "спечели"?

така и не разбрахме истинската причина защо са избрани  Wink
като чета коментарите и актьорските им умения  (да заблудят зрителя) не струват..  Laughing

# 144
  • sofia
Според мен на всички събрани яко им хлопа дъската, но просто някои са симпатични (Сано, Деси), а други просто досадни - Иван, Ирина. Левон и той ми е досаден на моменти, но както и да се кривя, увлекателно разказва и е приятен човекът.

Абсолютно съм съгласна!

# 145
  • Sunshine state
На мен пък историите на Левон хич не ми харесаха по простата причина,че освен да изтъква как е минавал м/у капките ,нямаше нищо кой знае колко заинтригуващо в тях.Казарма,разпределение някъде си и т.н.  Rolling Eyes
На каква птица оприличи Ласкин Деси,че забравих?Корморан ли беше? newsm78

# 146

На каква птица оприличи Ласкин Деси,че забравих?Корморан ли беше? newsm78
да
Деси когато оценявяше Ласкин,усетих ирония.
Жалко за останалите от компанията-никой не подкрепи  Деси.А шегичките на този простак минаха всякакви граници.Имах чувството като го слушам че е 10 г. дете,а не зрял мъж.И не знам с какъв акъл говори за външността на другите....явно няма огледало в тях да се види каква е карикатура.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:46 от МоРсКа СиРеНа

# 147
Ласкин затвърди впечатлението ми от първата  си вечеря! С една дума - изключително неприятен човек Mr. GreenВ кухнята на ресторанта, в който готвеше , през цялото време "играеше" роля  да се хареса на зрителя! Отвратително  просташко отношение към Деси, което според мен има по-дълбоки корени....Така се държат мъже, които не ги е огряло.....

# 148
И мен ме подразни това, че никой не защити Дени или поне да покаже някакво неодобрение към абсолютно нелепите и просташки коментари на Ласкин. Корморан била, тенеке била, .... Излага се много яко този човек. Само претенции

# 149
Е, те повечето обиди бяха зад гърба й, пред камерата.
А и кой да я защити? Сано си е инфантил, той както се разбра още на първата вечер, се кефи на "тънкия" хумор на Ласкин, "който само той разбирал" видите ли, Ирина си е змийка, тя тайно сигурно злорадства на тези грубости и нападки към Деси, на Левон пък какво му пука, за да се намесва.

Честно казано, аз дълго време си мислих, че просто разиграват някакви етюди или се "закачат" на приятелски и колегиална основа. Има хора, които не са на "миличко" и "душицо", а на доста по-грубовати и пиперливи обръщения и външно отношение, но всъщност се харесват, уважават и са добри приятели. Абсурдно ми се стори наистина да се говорят подобни простотии на и за човек, с когото при това си седнал на една маса, твой гост, или ти негов, пред камерите, в предаване, което се следи от много хора... Но в крайна сметка не са шегички явно, просто човекът си е прост и няма спирачки.

Общи условия

Активация на акаунт