"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 660
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
Ирина ми стана вече много забавна с тези теми  Laughing Ожалих я

# 196
  Иван наистина се държи като простак  ooooh!
  Чудно ми е защо е свил второ семейство с българка , след като мнението му за бг жените е
  толкова злобно  Rolling Eyes Отчасти с "умната " си реч обижда и сегашната си половинка  ooooh!
  Имам чувството ,че мозъка му е по - малък от на едно бебе .

# 197
Гласът зад кадър -  Peace

# 198
  • Sunshine state

Чудно ми е защо е свил второ семейство с българка , след като мнението му за бг жените е
  толкова злобно  Rolling Eyes

Защото не е видял как "благата" американка ще го остави по бели гащи след развода. Laughing

# 199
Много са ми сладки Среброто и цялото му семейство!  Heart Eyes
И аз  Heart Eyes

А аз си чакам в старата тема  Thinking     hahaha.
hahaha

Флорин май много има нужда някой да ѝ го сложи  Crazy
Извинявам се за езика си, обаче тая само секс ѝ е в главата. Бах мааму, те мъжете не плямпат толкова за това.
Наистита тази не се спря ooooh!

№1 е  Mr. Green

# 200
Ирина Флорин съвсем ми падна в очите, върти сучи само секс я вълнува,
да пита хората дали са правили тройка, дали са правили секс в кола и това в едно кулинарно предаване по националната телевизия Rolling Eyes Ясно че има липса, но не може ли да го спести на хора които не са и толкова близки. А и не сме по тошово време, децата вече не си лягат в 8 .

# 201
  • # супернатурална #
Едно разбрахме всички - че жена му е нагла селянка  ooooh!

Е как пък можа точно за тази песен да се изкаже така! Без изобщо да съм била в Калининото положение, така добре я разбирам и толкова е дълбоко това, което се пее! Особено "жена ке умора, децата ке гледам"

# 202
Ваню е простак.

# 203
http://vbox7.com/play:e86477aa05  линкче за всички в чужбина, които изпуснаха вчерашния епизод и не могат да заредят Черешката в Нова Плей.
Може ли и  втората част ?

# 204
Едно разбрахме всички - че жена му е нагла селянка  ooooh!

Е как пък можа точно за тази песен да се изкаже така! Без изобщо да съм била в Калининото положение, така добре я разбирам и толкова е дълбоко това, което се пее! Особено "жена ке умора, децата ке гледам"

Нали? Е, то и тя добре се е подредила с него Mr. Green -  как да не и завидиш на Сашка за "късмета", особено пък след като при изненадата на Ирина - с превръзките на очите първото му предположение беше - "бившата ми жена"   Wink

# 205
На мен ми беше скучно, и тази вечер ми беше скучно. Даже не ги изгледах докрая. Ирина много взе да ми простее, еле пък като си сложи кърпата на главата като обясняваше, че  никога не е била булка. И тоя секс в кола и като каза още в лимузината - Аз пък искам всичко вътре...и после пак се обърна на сексуална тематика, много тъпо, многооо... Ласкин си продължава в същия дух, вече нито ме дразни, нито ми прави впечатление, просто ми е един такъв ... никакъв ... макар, че ме разсмя като обясняваше как българската жена искала да погребе бившия си мъж прав, с главата надолу, та да не заемал място в гробищата... Laughing Laughing Laughing Но, като цяло голяма скука....

# 206
Ирина Флорин съвсем ми падна в очите, върти сучи само секс я вълнува,
да пита хората дали са правили тройка, дали са правили секс в кола и това в едно кулинарно предаване по националната телевизия Rolling Eyes Ясно че има липса, но не може ли да го спести на хора които не са и толкова близки. А и не сме по тошово време, децата вече не си лягат в 8 .
Да тая само за това говори аз мисля се прави на интересна и на ''отракана'' лелка. Не и подхожда на годините да приказва такива работи на масата.По би отивало на 20, 20 и.... няколко годишно момиче,но тя какво толкова се прави на забавна.

# 207
На мен ми беше скучно, и тази вечер ми беше скучно. Даже не ги изгледах докрая. Ирина много взе да ми простее, еле пък като си сложи кърпата на главата като обясняваше, че  никога не е била булка. И тоя секс в кола и като каза още в лимузината - Аз пък искам всичко вътре...и после пак се обърна на сексуална тематика, много тъпо, многооо... Ласкин си продължава в същия дух, вече нито ме дразни, нито ми прави впечатление, просто ми е един такъв ... никакъв ... макар, че ме разсмя като обясняваше как българската жена искала да погребе бившия си мъж прав, с главата надолу, та да не заемал място в гробищата... Laughing Laughing Laughing Но, като цяло голяма скука....

Абе, по един инфантил в група се трае, ама двама...  ooooh!
Той се изживява като лошото момче, дето скубе на момиченцата плитките и счита за проява на голяма смелост да ги обижда и унижава...
Тя пък - като отракана пуберка - цупи устнички, подхвърля пиперливи лафчета, на моменти на лексикон си играе, за принцове мечтае...
Сладурчета.

# 208
http://vbox7.com/play:e86477aa05  линкче за всички в чужбина, които изпуснаха вчерашния епизод и не могат да заредят Черешката в Нова Плей.
Може ли и  втората част ?
http://vbox7.com/play:7b6b6113c9   под екранчето го имаше линка.

# 209
  • Sunshine state

Абе, по един инфантил в група се трае, ама двама...  ooooh!
Той се изживява като лошото момче, дето скубе на момиченцата плитките и счита за проява на голяма смелост да ги обижда и унижава...
Тя пък - като отракана пуберка - цупи устнички, подхвърля пиперливи лафчета, на моменти на лексикон си играе, за принцове мечтае...
Сладурчета.
Joy Точно като лексиконите едно време.То и там имаше по някой "готин" въпрос от сорта на "Целувал/а ли си се с език?"  hahaha Всички отговаряха с "Тайна".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт