Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 916
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 545
Мари не се е вясвала скоро.  Thinking

Вайа е станала супер несериозна  Crossing Arms Пак я няма. С дофтора, сигурно пренареждат паркета  Thinking
  doh прочетох пакета и си викам ей, некой какъв късмет имат  Whistling

ДУ
още ми се спи

# 1 546
ДУуууухте ли, бре?! Whistling
 Heart Eyes

Вече да  Laughing . От кога не бях спала до 10,30  Blush .

Тумбе  Heart Eyes .

Джиджо  Hug , и ти като мен си добре ориентирана кой ден от седмицата сме  Laughing Laughing .

# 1 547
ДД!
Израстъка ми е болен. С температура от нощеска. Ама дъртия е виновен, че слага соковете в хладилника Close Естествено яде бой.

Вие к'ви ги къдрите другарчета? Тука е много жега да знайтИ - само за плаж.

Джи, утре ше дойдеш ли Flutter

# 1 548
Епилирах се

К'о пра'йте, кокошкииии?

# 1 549
# 1 550
Оп, нервна съм, ядосана, ни ше готвя, ни ше чистя Crossing Arms
Започвам да обръщам внимание на себе си...вчера солариум, днес педикюр, утре масаж  Crazy

# 1 551
Имахме гости, гледахме над 500 снимки от Куба  Crazy Crazy

И мушнахме гуакамоле с бира Корона, мммм  chef

Малеееееееееееееееееееееее, любимат ми комбинация. Какви спомени ми носи самоооооооооооооооо за Мексико, за приятели, за дълги летни нощи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кво прайте любимите ми мацки? Изчистих вчера докато фи беше на работа, сърмичките почти свършиха,затова днес ще се яде панирана тилапия икартофки. Направила съм и замразен йогурт с праскови. Днес разчиствах два шкафа в кухнята и си намерих машината за сладолед, миналото лято не я бях вадила, обаче ся съм решила да й стопя лагерите.  Mr. Green

Ядосана съм на родата на фи-то,само го ползват за какви ли не задачки, ся брат му с тая счупена кола  Rage Banghead Беше ми обещал да ходим до ИКЕА, ся ше изяде само един скандал. Амаха, аз да не съм домашна помощница, а той нищо да не пипва, само на другите работа върши. Таз нафта да не е без пари.........който не разбира, да не си купува ей така кола........баси как ме яд.

Относно презентациите, с много упражнения се свиква. Сега изнасям презентации почти всяка седмица през непознати, а преди в Уни-то колко ме беше срам. Ама ако не ни бяха карали тогава....

И аз ще обърна страницата мнооооооооооооого скоро, наближило е. Ся си взех ваучер за педокюр и маникюр, записах си час за другата събота. Масаж също ще си направя другия уикенд, и на солариум тръгвам. Ше ме хване да ме разведе.....който иска да чисти. Ай сиктир бе майка.......

# 1 552
Оооо, Ред,и ние сме на тилапия - ще мятаме другата половина от пакета.
МноУ ми 'ареса тая риба  Crazy

Израстъка живнА - цял ден до сега спа.
Не е спало цяла нощ от тая темп. и не ни е събудил, чак сутринта в 7ч. каза като станах ooooh!
Не искал да ни буди Confused

# 1 553
  • София
За вечера макарони със сирене, салата зеле и моркови (Тони я прави) и за десерт млечна баница с юфка Crazy

# 1 554
  • Belgium
Багаж стягам аз  Party

С две ръце подкрепям всяко обръщане на вниамние на себе си, действа безотказно  Laughing

Съни, да ти се оправя наследника бързо  Hug

# 1 555
  • ...край Дунава

Кога тръгваме Лу? afwitch

# 1 556
Не мога да намеря свободни места в Гърция за 8 човека....басимуси. Утре ще се обаждам на агенция да ми търсят.  ooooh!

# 1 557
Сънка бързо да се оправя детето  Hug Утре съм на извънградско, ама съм решила другата седмица, да се видим.

# 1 558
  • Belgium

Сисче, в Брюксел отиваме утре - за прарфюми и шоколад  newsm52

Стягай куфарите.  Party

Реди, за кога ти трябват тия места? Не може да няма из цяла Гърция  Laughing

# 1 559
  • ...край Дунава

Сисче, в Брюксел отиваме утре - за прарфюми и шоколад  newsm52

Пу пу, завиииид Mr. Green
Айде леко и безаварийно летене ти желаАм Hug. А за прелитането по магазините хич и не се съмнявам в тебе, бих се зарадвала на един крайшник шоколад tooth

Общи условия

Активация на акаунт