Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 916
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Belgium

Айде леко и безаварийно летене ти желаАм Hug. А за прелитането по магазините хич и не се съмнявам в тебе, бих се зарадвала на един крайшник шоколад tooth

Тенк ю, не крайщник ми цял самун шоколад щи донеса, нямаш грижи  Mr. Green Hug

# 1 561
Ох,белгийски шоколад, ох  Crazy

Лу, на мен ми трябват само за 2 нощувки, и искам да е близо. Утре ще се обаждам някой друг да я свърши тая работа, не ми се занимава.  ooooh!

# 1 562
  • Belgium
На Тасос пробва ли?

Едни приятели заминават утре за там и казаха, че имало места без проблем  Thinking

# 1 563
Добър ден. Mr. Green

# 1 564
  • ...край Дунава

След 18.00ч. е вече Добър вечер Mr. Green

# 1 565
Много си пунктуална. Laughing

# 1 566
що за извратени басни сте изписали, та ча до 100 и ... сте откарали  Thinking  Mr. Green

аз се разглобих тотално от кръшна работа из двора  ooooh!

# 1 567
Ха,добър вечер wavey

Искам и с Лу пък Crossing Arms
Лу,ти сливи ли имаш в устата,че не казваш,ами от днес за утре Crossing Arms

# 1 568
Оф, ПИСНА МИ мамка му.....

# 1 569
Начиииииииииииииии бясна съм просто   smile3511 smile3511 smile3511 що ли се ядосвам на простотията на хората
Алекс цял следобед не е спал, нервен е заради венците, фи-то почна да го храни със зор в 18:30, аз яхнала прахосмукачката и лижа къщата, а на вратата се звъни и не съм чула, чак се тропа, а аз съм в коридора. Спирам прахосмучо и отварям - съседката, която на времето със родителите на фи-то са били много близки, всяка вечер заедно и си мисли, че сега е същото. Държа аз прахосмукачката, цялата вир вода щото бързам, имах много неща да свърша и обяснявам, че Алекс е нервен, че фи-то го храни, че аз чистя, тя искала да го види, да го гушне и да му се порадва. Той да не е плюшена играчка бе  smile3511 Жена на 55г. не може ли сама да се усети, че момента не е подходящ, та трябва аз да го казвам. Слезнала пред блока и казала, че ми е много обидена, повече нямала да се качи горе, как съм можела да не я пускам, тоя апартамент и бил като втори дом. Ама м.........а ти проста загубена  #Cussing out

ooooh! ooooh! ooooh!  що се ядосвам на хорската простотия, щоооооооооооо  smile3511

ако ще да се качва тъпата румънка, не мога да я  дишам, още по-добре за мен

П.П.  за сефте пиша такъв ферман  ooooh!

# 1 570
бях изкарала кашона от пералнята на стълбите, къв бил тоз кашон, казвам че сме купили пералня, кво и било на старата, тя била нова пералня, и ми вика ми тъй е който има пари купува, ми имам да, нека да я е яд, дори на бали съм си ги направила и ги държа в хола, всеки ден ги обръщам да не мухлясат и ги изкарвам на терасата да се проветрят, мускули направих, чудя се кво да ги правя, някой иска ли да му изпратя няколко бали, че много място ми заемат  #Cussing out

ееееееееееее аман вече, още малко гащите 'ш ми свали да види с кви прашки съм

то бива бива завист и злоба, ама нейното на нищо не мяза

# 1 571
Крейзи, успокой се, тегли ѝ една майна и да не ти пука.

# 1 572
oф Крейзи,благодаря се на Господ,че съм в къща,ама завистници има навсякъде. Тука ни водеха преди за милионерите на улицата,че сме били на по 24,а къща сме били купили.....е,ся не знам,може би фи-то го водят и него за милионер.
Много ме е яд като каже някой--еййййййййй, кой като Вас, два мерцедеса имате....
Имаме да,не съм ги крала, а и единия е стар на библия...

Има ги навсякъде,ся в офиса ми броят само колко бонус съм взела. Ще взема,да,щото на никой не завиждам...и не гледам в ничия паница.

Така,че не се ядосвай, дребните душички са навсякъде...

# 1 573
Крейзи, прощавай, ама се ядосваш за глупости  Hug Кой к'во бил казал, ама как бил завиждал...Теглиш и една майна и и затваряш вратата под носа. Да говори после каквото си ще! Да не плащаш данък обществено мнение?  Crossing Arms

# 1 574
Ау днес всички много сърдити
Я сипвайте бързо, за да ви мине  Hug
..аз тъгувам леко, но ще ми мине ...съвсем скоро  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт