Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Irony, и аз много я харесвам но в оранжево, дори ходих да я гледам на живо в един магазин в Бургас, но продавачът не се изказа ласкаво за нея. Каза, че например за същите пари по-добре Муци. Иначе чантичката е много много мекичка и приятна  Mr. Green
Миши има, в аптеката до нас продават. Има няколко детски продукта. ако те интересува мога да проверя по-подробно. Със сигурност има детски рем с фактор. Продавачката много ги похвали. Аз ползвам техен крем за лице с фактор 50 и с цвят, но не съм особено впе4атлена. Цените са над 20-30 лева.

# 256
  • Варна
Лична амбулаторна карта, ако нямате, си купете от някоя книжарница и я занесете на ГП-то да и сложи изходящ номер, подпис и печат. В нея се описват болничните листи и разни други неща, това е като медицинският картон, който имахме като деца.
Биби,
хубаво е че си се успокоила, и на мен моят лекар ми действа така Simple Smile Кой каквото ще да ми казва, докато не потвърди и той, че всичко е наред не мирясвам.

# 257
Личната амбулаторна карта е онзи "картон" в който се вписват заболяванията, когато сме деца разни мерки и теглилки от консултации. Ако нямате такъв трябва да си купите от книжарница, но само такава за мед. документи и да го заверите при личния лекар. Вътре в картона ви вписват данни от болничния и диагноза въз основа на която се издава болничния.

# 258
Мерси много момичета, явно няма да мина без ходене до личната... мхм...без друго не съм я посещавала скоро Simple Smile

Irony, и аз много я харесвам но в оранжево, дори ходих да я гледам на живо в един магазин в Бургас, но продавачът не се изказа ласкаво за нея. Каза, че например за същите пари по-добре Муци. Иначе чантичката е много много мекичка и приятна  Mr. Green

На мен пък всички продавачки се скъсаха да ми я хвалят  Mr. Green , но за жените принципно май е по-привлекателна - по-лека е и от най-лекото Муци, А всъщност единственото, което може да се вземе на тази цена от Муцитата е промоционалната триколка, която е в страхотно зелено, но е доста по-тежка, тромава и по-трудна за сгъване... Минахме и това като вариант, всъщност точно между тях двете се колебаехме... таткото продължава да харесва повече муцито, но призна, че ако на мен другата ми е по-удобна за ползване, това е най-важно...

# 259
Здравееейте:)
Добре дошла на новата мама:)
Честит имен ден на празнуващите, почерпете се виртуално за празника на моята мама, която е най-прекрасната и силна жена на света Heart Eyes
Би би, браво за добрите новини Hug
А относно тази лична амбулаторна карта..Аз си купувах и варианта за бебе и имунизационен календар, които педиатъра взе при първото посещение след изписването от болницата. Проверете си как ще бъде при вас и дали се налага да си ги закупите предварително.
За среща, аз милиони пъти писах и питах, ама отговор нямаше и спрях, че то ми стана неудобно вече Cry
Хубава и "стабилна" вечер:)

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:15 от slun4o

# 260
Simi, благодаря, аз по скоро събирам отзиви, но май не се ползва много, разглеждах ги тук в аптеките,но информацията е оскъдна и затова реших да ви питам, може би ще заложа пак на Клоран.

# 261
Сашкова, Ивка, аз за сърцебиенето имах точно това в предвид, уплахата. Сънувам, че има земетресение и се събуждам изпотена, с разтуптяна сърце и от това ми се тресе цялото тяло да се чудя тресе ли Crazy Дори тази нощ питах мъжа ми сигурен ли е , че нямаше земетресение, бях убедена че не сънувам Crazy И все си казвам - страх не страх, това е нещо, което не зависи от никой и никой не може нито да предвиди, нито да предотврати! Опитвам, но не мога да се успокоя, щом и будя уплашена от това, не е просто внушение, явно имам някакъв вътрешен стрес....
Бюти, за паричките ... абе ще ти пиша на лични да не спамим тук Wink
Твърдението, че боли от страх, въобще не е вярно. Аз лично не се притеснявах, не бях паникьосана въобще, приемах си случващото се спокойно, ноооо си болеше, няма как да не боли. Е, при някои е повече, при някои по-малко, но това зависи от прага на болката. Ако си паникьосан със сигурност ще те боли повече и процеса ще се забави най-вероятно, но това не означава , че ако си спокоен няма да боли Naughty При всеки е различно!
Би-би, супер за хубавите новини от прегледа! Hug

Оф, щях да пиша още, но пак се заплеснах с този форум и пак закъснявам.....
Довечера ще се включа повече....

# 262
Ох момичета, записах си час за лекар, имам чувството, че това бебе ми развръзва пъпа и ей сега ще ми каже: "Дзак". Адски ме е страх, олеее, дано не стане нещо. Ужас, сега се обадих на частника, той каза, че няма нищо притеснително, но аз пък ще ида по здравната каса, защото този, при който ще раждам отива на смяна в окръжна. Ама пак да го видят, че това мърдане става все по- често. Ужас. Направо ме разбива всеки ден, но днес ме разката, вече ще си изплюя червата от натискане, просто се натиска, наистина с всичка сила навънка към корема. Яко ме панира, Шуши.  Praynig Ох, дай Боже всичко да е наред.

# 263
БиБи браво за добрите новини и най-вече че си се успокоила самата ти  Hug
Честити придобивки  baby_neutral

# 264
Елсън, имаме сделка, това с рождените дни аз винаги го мисля от тая гледна точка. dancing lovekiss
 И да ви се похваля- абсолютно категоричен резултат , че съм карала варицелата. newsm44

# 265
  • София
Аз бях на ЖК, моя рабойник се е обърнал с главата надолу и вече не е седалищно, върви със седмица напред. Даде ми направление за кръв и урина. Плацентата ми е втора зрялост. Казах му, че се притеснявам, че съм леко разхлабена и викам да не съм се пренаситила със желязото, той се смее и вика ти си станала железния човек, не му отдаде внимание на моето притеснение де Crossing Arms Каза магнезия да го пия до 34г.с, а фолиевата - да продължавам по 2. Crossing Arms желязото - ще видим според новите излседвания. И вика ще раждаш естествено Confused, сигурно ще ме помислите за луда, но аз малко се бях настроила като че ли повече за секцио Confused,... уж е фен на секциото и като видя колко съм разочарована вика - е защо секцио искаш, и аз му викам страх ме е hahaha и той вика - то и двете болят, а аз "Да ама едното боли след това и по ще го понеса" Joy
Блонди, супер за сутиените Hug Не се излагай какви копия на фактурата ще правиш  Naughty Безкрайно много ти благодарим и се извиняваме, че така те ангажираме и занимаваме с нашите шантави бременни капризи hahaha
emi_v , оправяй се по-бързо Hug
Ивка777,  Shocked и за Себамед излиза толкова: http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=sebamed . Иначе ти пожелавам вече все така да си спиш спокойно и непробудно до сутринта  Hug
babyAty , спокойно не се шашкай, върти си се момчето, гадно се усеща верно на пъпа точно...но това е положението Hug
Тайра, честито ти именник, много да те слуша и да е най-добрия татко и мъж Hug
На останалите именници - също честито. На Дбс - щерката също сигурно празнува. Да са ви живи и здрави  bouquet
bi_bi, радвам се че всичко е наред и ти завиждам за вносните бебешки комплекти Crossing Arms  Hug
Гунди, радвам се, че не сте болни от шарка, и суполите да ви минават по-бързо hahaha Hug
mishi17 , и аз имам един крем за лице на Uriage, хидратиращ и съм страшно доволна, повече от Галеник, по принцип него използвам, но за детска и аз не съм се интересувала Thinking
branka07, много неприятно това с 00, внимавай с напъните Hug По-принцип вярно е, че е по-добре да си разхлабен, отколкото запечен, но повярвай ми и това като ти се случи почваш да се притесняваш и да си задаваш въпроси "защо" и "от какво"#Crazy
kote dani, мерси за подробното инфо Hug А на теб забравих да ти честитя още предния път като писа - момченце, това се казва мъжка майка  Hug
калисто, внимавай бе момиче, верно си се заклала Hug
tiina, блазе ти за лекото раждане. Дай боже и този път да ти е същото и на всички други мами Hug

# 266
Белведере, чудесни новини за твоят разбойник- представям си колко ти е олекнало.
Ама аз не съм много щастлива вече, че не е болен- мисля, че е добър момента за шарка, че да не плъзне пак после когато за мен или бебчето ще е опасно.Ама няма угодия де. Laughing

# 267
  • София - град
ирони, не е нужно да ходиш ти до личната. Че сега с тия вируси  ooooh!  Като бях в болницата ми поискаха такъв картон за да ми впишат болничния. Та пратих мъжа ми за картон и той взе печат от личната лекарка, даже не е чакал пред кабинета.

# 268
Огромно благодаря на Блонди за сутиените, адски добра и грижовна спрямо нас си   bouquet
Ще следя как ще даваме или превеждаме парите. Ние с Бюти сме съседи в София (това да подчертая, че тя си има бременеещи съседки от форума в цяла България  Laughing , така че ще се оправим).
babyAty , сигурно се обръща твоето момченце. И мен ме разтриса и изпъва зверски (зверски, зверски, ама въпреки болежките аз му се радвам  Heart Eyes). На моменти имам чувството, че ще излезне през пъпа, боли ме, щипе, ама и те се наместват. Хубаво е, че за твое успокоение ще те видят.
Много благодаря за инфото за този амбулаторен картон. Не знах, че трябва, но и няма откъде, не бях излизала в болничен. Предполагам, че и за 45-дневния преди термин ще ми искат такъв  newsm78
Belverde, а ти защо си мислила, че ще си секцио - имало ли е показател или по твоя интуиция?

# 269
belverde,браво за добрите резултати!За секциото те разбирам,гадно е да се настроиш и после да ти се разминат очакванията.Ама има още много време,може да се променят нещата и бебчо пак да се обърне Laughing,така че нищо не се знае.
За козметиката-и на мен това ми направи впечатление-че марки като мустела и себамед,дето са уж медицинска козметика,излизат с висока вредност,не знам защо е така.А в дясно горе излизат бебешки продукти с вредност 0,ама тук са неизвестни.

Общи условия

Активация на акаунт