Днес пак плаче и държи крачето
Утре ще го водя на ПКК.Лорини, той вируса си течал нормално - Т, хрема, главоболие, разстройство. Но болели ставите. Двама доктора ми го казаха вече, а и една мама сподели, че са го прекарали. Обаче Гого ни температура е вдигал, ни сополи...нищо. Доктора в Пирогов каза, ако евентуално го кара леко вируса, но болката не спре да направим ПКК. Ортопедичен проблем няма. Вчера си ходеше. Бяхме в парка, катери се по катерушките. Викам си аха мина. Днес пак - държи го изпънат крака и не иска да стъпи на него. Жиличките саму стегнати като го масажирам, но явно го облекчава и му е добре. Сам ме накара да обуем буките и да ходим при децата. Там бил много спокоен. Седял повече, но вече се повключвал и в игрите - гледах снимки на ролевите има игри - чичо доктор, на пазар...Само дето докато той беше пациент налапал стетоскопа на доктора

Ради, преди церемонията няма значение какви са дрехите - нови, стари, черни, червени. След това трябва да са нови и купени от кръстника - нали две девойки кръшавах април
Наде, то рекламно лице на Найк си я направиля Софито
Кокос, може ли да карате с Хриси, аз ще ви чакам на някоя пейка, че краката ми трябват все още
Все така става като някоя от бабите ни гостува. Щом си замине и вкъщи става едно тихо, чисто, просторно 
Нада ли са бутикови рокли от по 100 лв

Намерих време да се отчета
Мързи ме зверски, чак боли...А до 17.30 колко време има... Попрочетох ви отгоре - отгоре, ама много сте се активизирали. При нас за сега нищо интересно, отпуските свършиха, работим...
/, пък и част от тях ги откраднаха ведно с фотоапарата на колежката
Но общо взето много хубаво се получи. Ето снимков материал