ЯНУАРЧЕТО напето ще се топне в морето

• 36 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добрютрууу
Днес пак плаче и държи крачето ooooh! Утре ще го водя на ПКК.
Лорини, той вируса си течал нормално - Т, хрема, главоболие, разстройство. Но болели ставите. Двама доктора ми го казаха вече, а и една мама сподели, че са го прекарали. Обаче Гого ни температура е вдигал, ни сополи...нищо. Доктора в Пирогов каза, ако евентуално го кара леко вируса, но болката не спре да направим ПКК. Ортопедичен проблем няма. Вчера си ходеше. Бяхме в парка, катери се по катерушките. Викам си аха  мина. Днес пак - държи го изпънат крака и не иска да стъпи на него. Жиличките саму стегнати като го масажирам, но явно го облекчава и му е добре. Сам ме накара да обуем буките и да ходим при децата. Там бил много спокоен. Седял повече, но вече се повключвал и в игрите - гледах снимки на ролевите има игри - чичо доктор, на пазар...Само дето докато той беше пациент налапал стетоскопа на доктора hahaha
Ради, преди церемонията няма значение какви са дрехите - нови, стари, черни, червени. След това трябва да са нови и купени от кръстника - нали две девойки кръшавах април Mr. Green За цвета на новите също няма значение. За католиците има - бяло.
Наде, то рекламно лице на Найк си я направиля Софито Mr. Green
Кокос, може ли да карате с Хриси, аз ще ви чакам на някоя пейка, че краката ми трябват все още Mr. Green Нищо, че са 2 леви Simple Smile

# 631
Добро утро!!!

Днес съм ранобудна. Бела ни събуди в 5 и се разсъних....сложих хляб в машината, измих си чиниите от снощи, направих на Мишо един завъртян сандвич за работа, пихме кафенце заедно...и всичко това преди седем часа Laughing Сега имам  церберски план за деня, включващ четене на учебник по Маркетинг, писане на половин есе, пране, чистене на баня, ходене на детско клубче и готвене. Да видим.

За кръщенето( сори, че ви занимавам, ама Laughing) взехме роклички отдавна. Едно, че са по качествени тук и на по-добри цени, а и не искам да натоварвам финансово приятелката ми, която ще е кръстница. Ако много настоява, ще измисля някаква дреболия да вземе. Харесах им и по едно колиенце за спомен от деня- сребърно с висулка пеперуда http://ecx.images-amazon.com/images/I/41jSqsz1blL._SS400_.jpg Пак от тук ще ги взема, понеже в БГ хубавите неща са с такива надценки, че свят да му се завие на човек. Засега мисля да е в църквата, в която се оженихме, в Стария град, после една хубава разходка по главната и някъде с детски кът да се черпнем.

Дони, Лорини Hug Hug Много е кофти като детенцето ти го боли нещо! И тебе те боли!

За работата реших да пробвам. Сигурно няма да стане, понеже ще предпочетат някой с повече опит, но поне е повод за мен да си оправя CV-то.

Наде, разкошни са ти и двамата!!!

Мен пак някаква хармония ме е налегнала Grinning Все така става като някоя от бабите ни гостува. Щом си замине и вкъщи става едно тихо, чисто, просторно hahaha Joy

# 632
  • София
Ради, моята приятелка също купи дрехите, но аз и дадох парите. Първо, че нямаше кога да обикалям магазините. Второ, че тя си знае размери и тн...Но както казват бабите - адета си е адет - плаща се= купува от кумата Wink Нада ли са бутикови рокли от по 100 лв  Laughing Или пък са Joy Ще чакаме снимките с нетърпение Laughing

# 633
Мда, това е идея. Не са бутикови, от Гап са.  Ако настоява, ще направим така.  Peace

# 634
  • Ловеч
Мда, това е идея. Не са бутикови, от Гап са.  Ако настоява, ще направим така.  Peace
Тук на село Гап си е висша мода hahaha
Туй с хармонията ми звучи добре,аз до мен винаги имам баба  ,ако я няма ми е дисхармонично.

# 635
Туй с хармонията ми звучи добре,аз до мен винаги имам баба  ,ако я няма ми е дисхармонично.

Laughing Heart Eyes

# 636
на кръщенето на катерина кръстница купи роклята само...другите неща ги взехме ние...просто беше в момент на безпаричие...искаше да купи златно кръстче, защото така се правело, ние пък с коко въобще не държахме да има кръстче, камо ли златно и щяхме да вземем сребърно, ама свекито как ще се изложи без кръстче и даде пари да купи...ама как да накарам кръстницата да даде 200-300лв за някакво кръстче, само защото трябвало... #Crazy
аз държах просто да е тя...

всъщност при катерина нова беше роклята, чорапогащника и ботушите...всичко останало беше старо...дори и блузата под роклята, тъй като роклята беше с къс ръкав...

сега Аниното кръщене съм го планирала за 9.12 да е мъничка и да не разбира нищо...да е студено и зимно и да не могат да дойдат роднините на коко от враца...и сега някой да ми каже къде има храм, църква или параклис на Св.Анна...

# 637
  • София
Оказва се, че почти няма църкви с името на светицата. Издирих ти това и една в Асеновград...
И моите минаха без кръстчета на кръщенето им Rolling Eyes

# 638
уффф, аз искам нещо в софия...Sad

# 639
  • Варна.....
н..да е студено и зимно и да не могат да дойдат роднините на коко от враца....

Бррррр, това много зло прозвуча!
Дано никога снахите не говорят така за мен  Naughty

# 640
hahaha, тайс върни година назад като правихме кръщенето и виж какви съм ги писала тогава... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

P.S. каквото повикало, такова се обадило...

# 641
  • Ловеч
И аз мисля ,че много навалица е излишна.То за това и РД на детето го правим семейно,като порасне  и има желание за празник с деца тогава.А кръщенета с 50 човека е прекалено,ама кой както иска-аз не мога да си го позволя и причиня.Лесно ми е на мен -нямам рода с която да се съобразявам Laughing

# 642
И аз мисля ,че много навалица е излишна.То за това и РД на детето го правим семейно,като порасне  и има желание за празник с деца тогава.А кръщенета с 50 човека е прекалено,ама кой както иска-аз не мога да си го позволя и причиня.Лесно ми е на мен -нямам рода с която да се съобразявам Laughing

аз за РД се прежалвам да събера сто човека, ама за кръщене...ако ще е само с приятели, те са достатъчно, че да стане половин сватба, затова само най-близките роднини и кръстницата...

# 643
  • Русе

Laughing Heart Eyes
На Кари роклята за кръщенето също беше от Гап, но Парижкия - 19 евра. А приятелката ми каза, че тук на Гап роклите били около 80лв. Наистина нашите се оливат. А приятелката ми ( кръстница на Кари) и купи друга ракличка то Карнавал кидс - много хубава.  Heart Eyes То и аз се бях нагласила, за да не я товаря финансово, но тя си реши. Мен пък свеки много ме изнерви на кръщенето - първо омърмори света що не било в Русе. На церемонията се натика най-отпред и настояваше тя да държи детето ( а аз исках да сме аз, Венци и кръстницата на преден план), малката орева света..чак стомах ме заболя. Е, като седнахме после на масата всичко си дойде на местата, ама..

# 644
Петък е  Party Намерих време да се отчета  Flutter Мързи ме зверски, чак боли...А до 17.30 колко време има... Попрочетох ви отгоре - отгоре, ама много сте се активизирали. При нас за сега нищо интересно, отпуските свършиха, работим...
Ааааааааааа, добре, че сте заговорили за кръщене, та се сетих и аз да се похваля, че и ние си имаме християнче. Кръстихме го на имения му ден, държа се супер прилично детето, не рева  Shocked което мен ме изуми и накрая даже и стихотворение каза  Joy Снимките още не съм ги събирала от народа дето снима /ние забравихме фотоапарата в колата  Whistling/, пък и част от тях ги откраднаха ведно с фотоапарата на колежката  Tired Но общо взето много хубаво се получи. Ето снимков материал
А иначе за кръщенето аз купих нови дрешки на дребното, съответно и кръстницата държеше да му купи нови нещица. За кръстчето реших да не я набутвам и им взех и на двамата по едно сребърно - еднакви, да им остане за спомен.
Още ме мързи, ама мисля да скокна малко по Витошка, че тия намаления .... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт