ЯНУАРЧЕТО напето ще се топне в морето

• 36 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Баси, Мишо пак се разработи по нощите #Cussing out

Мони, честито! Сега ти се отваря място за нова мечта Grinning

Ми като сте рекли, наздраве да е!!

Мим, Бубса, Елена, май не пият вече Grinning

# 661
  • София
Да сега мечтата е за втори  Embarassed   smile3521

Шегувам се разбира се ,но човек трябва да си мечтае.Важното е да сме живи и здрави другото е лесно

Наздраве и от мене   cheers

# 662
  • София
Мони, а какво продаваш?
Ради...моя е нощна. За изминалата седмица съм го виждала сумарно за час. Дори и в нощите, когато е в нас тези дни спи в хола, защото малкия гном се настани при нас, но и за мен беше по-удобно. Разтривах крачето без да се разхожждам между стаите. През септември е през ден на "официалната" работа...}свен фа си запиша час за среща Wink Мишо с какво се занимава?

# 663
  • Варна.....
Пък днес казах на Таис , че има имен ден-да турне по една картинка ;р
Ай стига де!
Картинки ли ти трябват  Heart Eyes

п.п. Как пък го измисли тоя имен ден... Мирон.....  Joy
Не ми се влиза в темата тук/там и по света и у нас.
Щот` не ми се пише де.
Ама живота ни все пак е такъв, какъвто си го направим!
Тоби, обясни де, даскал си все пак!  Mr. Green

Дони, как е крачето? Лорини, нали и Катерина се оплака от болки?

# 664
  • София
Ами магазина е за дрехи втора употреба,но само хубаво качество.Без парцали .  и Троянска керамика.

# 665
катерина повече  не се оплака от крачето...обаче нали скърца със зъби от време на време нощно време, та сега трябва да я проверявам за глисти..и нали сме си паранои майките, някъде май бях чела, че може да болят ставите при глисти...или си измислям...хахахах...защото тя реално скърца от повече от година и половина...та едва ли са глисти...

мони ей сега ланг ще има повод да ви дойде на гости...аз да си призная в такива магазини не влизам...от теранова си купувам блузки по 4,90, купувам си евтини неща понякога, и скъпи друг път... но някак си дори и да са нови нещата, магазините втора употреба са ми гадни...
а пък когато мои приятели си купиха на бебето дрехи от такъв магазин, щях да падна...не че и аз не съм взимала от приятели, и не че знам от къде и кой са ушити разните му дрешки, ама все пак...

но ти пожелавам успех с магазина де...

# 666
приятен ден ви желая...аз отпрашвам за бургас за пореден четвърти и предполагам последен път за тази година...хахаха...за три дни, ама колкото толкова...
даже тити каза, че ще плува...пък да видим... Simple Smile

# 667
  • Русе
Хелоу!
Мирон  Joy Joy hahaha Joy
Таис, честито бе душата!  Heart Eyes
Аз няма да кажа наздраве, щото едва се съвзех след снощи - ракия, бяло вино и около 10 реда текила с портокал.  #Crazy Прибрах се в 4 и станах в 7:30. Поспах и с Кари на обяд около час. С колежките щяхме да ходим на караоке, ама било в сряда и четвъртък. Отидохме си на добрия стар Old Fashion - последните 2 години все там завършваме. Пускат ретро диско, малко бг, Макарена, такива неща. Тук там Бон Джоуви и Дийп Пърпъл.
А, докато не съм забравила, Мони - в Оазис. На втора линия е ( пише 200м), но при тези цени на първа линия..Тази година счупихме рекорда за ранно и късно море. По принцип ходим в средата на юли, а този път юни и късен август. Лорини пък счупи рекорда за ходене на море в пъти.  Heart Eyes Направо ви се кефя! И аз като Ланг искам да е топло. Даже имах една мечта - лятото да е 30 градуса, зимата - 20 и само по Коледа да има сняг за разкош - за 4-5 дни. Ама никак не я обичам тази зима значи.
Мони, успех с магазина! Напоследък все секънд хенди отварят, а другите ги закриват, така че сигурно е успешен бизнес. Аз честно казано също не съм фен. Не, че страдам от предразсъдъци, но при тия евтини магазини и разпродажби, май предпочитам новото. А за Карина пък да не говорим - май не бих взела.
Хайде, преслушах ви, тия дни сигурно само ще чета през таблета, ако не е платен нета в Албена, което няма да ме учуди. Адиос!

# 668
  • София
Какво против мирончо имате ;р Както и казах на Таис - важното е повод да има. Утре на някой друг ще наречем празник, че да вървят картинките. На живо като няма да се видим скоро...
Днес - много тежък ден. Обедно следобедно женско парти с две приятелки в нас на басейна. Почти вечерно плуване с Гогича. А сега се стягаме за кръчма с Денева (позната под партизанското име Иники). Мъка направо...

# 669
  • Русе
Приятно мъчене!  Wink

# 670
Какво против мирончо имате ;р Както и казах на Таис - важното е повод да има. Утре на някой друг ще наречем празник, че да вървят картинките.

Утре прощъпулник на София, та аз черпя... Mr. Green
Ето и питка направих:

Но забравих, че розичките се слагат като втасне, защото иначе потъват(както и стана  Embarassed) и буквите не се мажат с жълтъка, за да останат бели и да се отличават от цвета на питката. Хайде утре ставам в 6 пак питка да меся и този път трябва да е перфектна... Crossing Arms Пък ако не до 5 следобед имам време за още 2,3... Mr. Green Иначе излезна многооо вкусна, една дебела пухкава ммм...

# 671
оф това момиче можело и да меси...наде спри се, че вече се депресирах Simple Smile

# 672
оф това момиче можело и да меси...наде спри се, че вече се депресирах Simple Smile

Joy hahaha Joy Абсолютно!  Joy

# 673
  • Варна.....

Joy hahaha Joy Абсолютно!  Joy
И две деца гледа при това!!!!

Дони, изтрезня ли?

# 674
  • София
Наденце, евалата, както казва Памбос Hug Леко и безаварийно ходене на Софито Hug
Таис, крачето (да не ме чуе Дявола) вчера беше добре, не е куцал и си стъпваше. Днес не знам, че още спи принца...Дано е само спомен вече тази болка, че... ooooh!
Та вчера привечер заведох Гого на верандата. Тя досега беше тайна за него (според Хриси), поради липсата на парапет. В негов си стил овика махалата, докато разбере къде го водя. Като се затворихме в батута и почнах да скачам взе да реве и да се радва Mr. Green. А като видя басейна малииии. Баба му изпадна в потрес как в 8 вечерта сме влезли да се къпем. Ми водата 28 гр. Навън пак толкова. Той пищи, не иска да излиза Laughing Днес след психолога ще ходим пак на кончеее и после една баня Crazy
Кокос, как е с ролерите Simple Smile

Поочти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт