Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 621
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
И аз ползвам бульоните на Алнатура и много ги харесвам  Peace!

# 16
ред сhoe на всички марки памперси ли имаше отстъпка?

Ami такъв спомен имам. В Метро също имаше отстъпки на памперси по първи юни.

Сега се връщам от ДМ само Пуфис бяха намалени, големите пакети са към 25,90 лв.
Аз все пак ще изчакам до 1ви юни, може пък да има нещо по-така  Crazy

# 17

информацията за "пуфис"-а също е полезна!  Peace

(друг е въпросът, че абсолютно същите пелени купих миналата седмица от провинцията за 21,90 и честно казано ужасно ме хвана яд на софийските цени!)

# 18
"Пуфис" са намалени само, ако участвате в програмата Бейби бонус и само старите модели Peace
Аз така и не дадох ЕГН на детето си за тази програма, но купих от новите /феЙшън/ Пуфис на по-ниска цена от друг магазин

# 19
  • Варна
Момичета, купих си току що от ДМ в Кауфланд /Варна/ Персил Сензитив 2 кг. намален на 50%.

# 20
От ДМ харесвам маските за лице с кал от мъртво море.Ползвам ги редовно.Опитвала съм и другите но не съм толкова впечатлена.

# 21
  • София, България
Аз точно днес си купих маска за лице на Балеа (единствената, която е с отмиване, не знам дали е от Мъртво море).

Купували ли сте кашите на Байби лав, правило ли ви е впечатление, че малко трудно се разтварят  newsm78

# 22
аз мия всички маски за лице   Embarassed Thinking. Харесвам и на Балеа лосиона за тяло за суха кожа ,тъмносиния,

# 23
Купували ли сте кашите на Байби лав, правило ли ви е впечатление, че малко трудно се разтварят  newsm78
Скоро не съм купувала, но преди нямаше такъв проблем
Днес видях в брошурата цената на Пуфис, която уж трябва да е " цена бонбон"....Горчив бонбон Mr. Green

# 24

от поне година ги купувам непрекъснато (малката особено обича безмлечните!) и нямам никакъв проблем с разтварянето. дори ми се струва, че по-бързо се разтварят от "хип" или "хумана".

# 25
  • София

Купували ли сте кашите на Байби лав, правило ли ви е впечатление, че малко трудно се разтварят 

В момента ползваме безмлечна с просо и много добре се разтваря, за разлика от банановата на Хумана

# 26
Купувала съм и аз кашите им,това беше единствената която се изяде цялата,на всички други марки ги хвърлях до половината.И аз съм взимала само безмлечни. smile3503

# 27
  • Австрия
Дами, препоръчайте околоочен крем, от който сте доволни. В момента съм с един на Алверде, но свършва...

След изпробване на почти всякакви (най-вече сред известните фирми-прозиводители на мед. козметика)... за моя голяма изненада, кремчето на balea за околоочен контур, против подпухване и кръгове под очите ('торбички'),  за всеки тип кожа, има наистина ефект.

Конкретно крем за околоочния контур против бръчки - не ползвам.. но отново препоръчвам споменатия по-горе.

# 28
Здравейте да попитам,праха им за бяло пране ,някой използвал ли е?Дали е добър?

# 29
Вместо запис-доволна съм от ароматизатора за съдомиялна на ДенкМит. Peace

Общи условия

Активация на акаунт