Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 765
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
И за мен дезодорантът за тоалетна си е точно дезодорант. Почистването е друга работа, със специален препарат и търкане понякога под ръба на тоалетната. Все едно само с дезодоранти да поддържаме хигиената на тялото си. Не става, нали? Тези рекламни трикове, че 3 в едно, че не знам какво си изобщо не са истина.

точно това казах в поста си по-горе, че не са изобщо 3 в едно, а само ароматизират и затова съм недоволна. При това положение след всяко ползване чинията вече е замърсена и добре ароматизирана.

# 406
  • Пловдив
Спам не спам, за мен никое блокче не почиства. За мен лично почистващо блокче ня-ма. Щом не съм забелязала разлика, а съм ползвала всичко на пазара. Всяка вечер сипвам препарат и набързо с четката за тоалетна и веднъж седмично с гъбата, ръчичиките и препарата. Това е положението. Не очаквам блокчето да ми чисти. Мръсна тоалетна, ама ароматизирана......ще стане, ако наистина разчитам само на кошничката в тоалетната и чистя веднъж на три месеца. Peace

# 407
Ани, мъжа ми е рожденник тази седмица Simple Smile

# 408
Аз ползвам блокче за тоалетна на Доместос. Съдържа хипохлорит и дезинфектант и определено с него по-бавно се натрупва мръсотия под водата. Не е космически скъпо - под 2 лв. е. Всичко друго само прави пяна и мирише, а някои даже и не миришат.

И да съм по темата - купих си на марката Alverde шампоан, балсам, маска и двуфазен спрей за коса с алое вера и хибискус. Определено много странни са всичките продукти. Шампоанът изобщо не пени, обаче си почиства май нормално. Гледах състава и ги няма обичайните силни пенители като натриев лаурил/лаурет сулфат, което означава, че ще е по-деликатен към косата, тъй като споменатите съставки са твърде агресивни. Балсамът и маската са с особена консистенция и нанасяне и в началото като не си свикнал е странно. Купих ги, защото ми се сториха на по-нормална цена, отколкото бяха в началото.
Вие доволни ли сте от тази серия за коса (Алверде)? Аз съм ползвала само два пъти досега, откакто съм ги купила, и не ги намирам лоши. Харесва ми как ми стои косата. Май само спрея ще ми идва твърде мазен и ще го зарежа.

# 409
Ани, мъжа ми е рожденик тази седмица Simple Smile

Да ти е жив и здрав!  Hug Да не е на 14.02  Laughing
И на една приятелка детето е рожденик, та я уговарям да ходим, а тя милата нищо не купува от ДМ!  Wink

# 410
  • Варна
а тия -15% за всички рожденици ли важат? аз щото мислех, че е само за деца, и днес се възползвах, че малкия на 13-ти става на една годинка. имам карта от тия розовите за намаление на детски стоки и направо показах нея, актове за раждане не съм носила

# 411
BoBoDes, важи за всички рожденици  Simple Smile

# 412
  • Mediterraneo
а тия -15% за всички рожденици ли важат? аз щото мислех, че е само за деца, и днес се възползвах, че малкия на 13-ти става на една годинка. имам карта от тия розовите за намаление на детски стоки и направо показах нея, актове за раждане не съм носила

Това е програмата Бейби бонус  Peace

# 413

Това е програмата Бейби бонус  Peace
А двете програми заедно могат ли да се ползват  Mr. Green

# 414
  • Mediterraneo
Виж това не знам  Thinking

# 415

А двете програми заедно могат ли да се ползват  Mr. Green
Може да се ползва отстъпка и от двете програми. Отстъпката от 15 % за РД я правят след като се пресметне всичко (други отстъпки, промоции и т.н). Знам го от личен опит. Peace

# 416
Гес, обикновено блокче Доместос с кошничка, не течен?

Аз съм най-доволна от Амбипур кошница, заради аромата.
По принцип не ползвам хлор, но Блейзи ВС почиства стабилно и купих втора опаковка.

Алверде са прилични като продукти, аз поне нямам оплаквания от шампоаните.

# 417
  • София
Шампояните - зависи кои. От този с глината съм най-доволна http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … poo-heilerde.html (само че беше с червена капачка, нещо са променяли явно), от червеният, с нещо като мандаринка също http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … tte-physalis.html, но него го взимам повече за разнообразие, глиненият е по-добър. Взех последно един с гр. чай и бреза http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … birke-salbei.html или нещо такова и след първото измиване страшен пърхут ми се появи, глиненият ме оправи на следващото къпане, но положително няма да го ползвам  повече Wink
За глинените ми похвалиха и продуктите за лице, мисля да ги пробвам Simple Smile

За верото - благодарности, закръгленкото шише ми хареса,  взех с балсам, ще пробвам и другите обаче със сигурност Simple Smile

# 418
  • София, България
За тоалетните - всички препарати и блокчета са страшно токсични за морските организми. Освен това ароматизаторите на мен ми миришат твърде натрапчиво. За ароматизирана баня по-добре си вземайте ароматизирана тоалетна хартия - по-нежен аромат има. Аз обаче и нея не ползвам, че ми люти на дупето  Wink Та за тоалетната - почистваме с препарат от време на време, пак тровиме рибките, но поне е веднъж на няколко дни, а не всеки ден по 15 пъти. Мисля да взема някакъв еко препарат като се свърши този, който имаме в момента.

А за шампоаните Алверде - аз имам оранжевата серия. Добре ми действа. Наистина шампоана не се пени на първото, дори и на второто нанасяне. Но аз го нанасям три пъти и на третото вече ми се пени - когато се поизчисти косата.

Да ви кажа - не знам дали сте видяли, че са пуснали от еко памперсите на Бейбилав от най-малкия размер - 3-6 кг. - 42 бр за 16.99 лв. Не са съвсем био разградими, но поне се правят от еко целулоза и не са избелвани с хлор, което е по-нежно за бебешките дупета.

# 419
Тия пък ДМ как ме дразнят, големи цифромани са. Един път си купих ножичка за нокти за 20лв!! Не бях видяла  цената, ок, ама 20лв за ножичка! Иначе съм доволна от моята мега-гъзарска, ултрамодерна, супер-наточена, 20-левова ножичка Солинген  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт