Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 763
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Sourcherry, твърдото блокче Доместос имах предвид; забравих, че има и течност.
Не знам дали тровим рибките, защото все пак има пречиствателни станции тук-там

Относно ароматизираната тоалетна хартия, радос, като минавам покрай тоалетните хартии в супермаркета мирише по-силно, отколкото край праховете за пране. Каква я тая мода, не мога да разбера - такава воня. Изобщо не купувам ароматизирани хартии.

Купували ли сте от котешките продукти собствена марка? На моя котарак много му се услаждат консервите. А последното ми откритие е малцовата паста със сирене в тубички. Беше 4 лева, сега я вдигнаха с 50 стотинки. Голямо близане пада и уж е против космени топки и повръщане.

# 421
Мерси, Гес.
Купувам паучовете, консервите и малките кутийки от 100 грама. Моят дебелак умира за тях, ужас е просто. Озверява така, както когато получава порцията си с гранули Роял Канин.
Определено храните им за котки за разкошни.

Моето мнение е, че максимално щадя природата откъм препарати и ползвам най-често биораградими, но за тоалетната чиния съм особено чувствителна на тема хигиена, затова там си позволявам по-агресивни кошници и хлорсъдържащи.

# 422
  • София, България
Sourcherry, твърдото блокче Доместос имах предвид; забравих, че има и течност.
Не знам дали тровим рибките, защото все пак има пречиствателни станции тук-там

Относно ароматизираната тоалетна хартия, радос, като минавам покрай тоалетните хартии в супермаркета мирише по-силно, отколкото край праховете за пране. Каква я тая мода, не мога да разбера - такава воня. Изобщо не купувам ароматизирани хартии.

Купували ли сте от котешките продукти собствена марка? На моя котарак много му се услаждат консервите. А последното ми откритие е малцовата паста със сирене в тубички. Беше 4 лева, сега я вдигнаха с 50 стотинки. Голямо близане пада и уж е против космени топки и повръщане.

Не знам дали пречиствателните станции се справят с тия препарати. Абе всъщност не съм много компетентна по темата, но щом на самия препарат си пише - Токсичен за морски организми ... значи сигурно е токсичен.

И аз не купувам ароматизирана тоалетна хартия. Но си мисля, че на рафтовете в супера мирише така, защото не е плътно опакована и миризмата излиза и се смесва. А блокчетата са плътно опаковани, плюс това техният аромат се отделя като се намокрят.

# 423
  • Варна
Наскоро взех ВЦ Гел лимон и ВЦ кошничка с гел-някакъв морски.Не съм доволна и от двете-гела никакъв го няма,а кошничката да не говорим ooooh!Нито мирише,нито се пени.Тези хора не си ли тестват продуктите.Направо не мога да повярвам,че тази кошничка няма никакъв аромат..е,като се наведа до ръба на тоалетната мирише LaughingСлед като си мислех,че нещо не се изтича и я стиснах 2-3 пъти,поне свърши бързо Mr. Green

# 424
  • 1st floor
Да ви питам тяхната марка лак за коса хубав ли е , и ако да - кой цвят?

ММ има РД в края на месеца. Може ли да не го водя, а само с лична карта да ползвам отстъпка?  newsm78

# 425
Ползвали ли сте тоалетна хартия тяхна марка? Отзиви?

# 426
  • Mediterraneo
ММ има РД в края на месеца. Може ли да не го водя, а само с лична карта да ползвам отстъпка?  newsm78

Явно си зависи от конкретния човек на касата  Peace

# 427
Ползвали ли сте тоалетна хартия тяхна марка? Отзиви?

Аз си вземам от влажната тоалетна хартия  Embarassed само там съм виждала такава
Иначе за обикновените - не вършат ли всички една и съща работа  Laughing

# 428
  • Варна

Не е нужно да присъства рожденика, редовно ползваме отстъпката на брат ми, който живее в чужбина (добре, че актът му за раждане е тук).

Майка ми ползва само тоалетна хартия на ДМ, 5-пластовата, в краен случай 4 -пластовата. Определено има разлика с разните Мека, Емека и тем подобни, но и цената е по-висока.

# 429
  • Пловдив
Аз също купувам тоалетна хартия само от ДМ. Предимно 5-пластовата, но не всеки път има и не във всеки магазин в Пловдив, което ми е много странна политика.  Rolling Eyes  Ако няма купувам една на жълти цветенца с лайка. 4-пластовата не ми харесва.  Peace

# 430
  • Варна
Мнения за витамините за коса?

# 431
  • Пловдив
Запис - наскоро откриха до офиса такъв магазин. По нова година купувах лакове за нокти за мен, скраб за лице за баткото, че пубертета не прощава, а на последната промоция взех много изгодно тоалетна хартия Фамилия.

# 432
За тоалетната хартия си мисля ако е по плътна, ще се ползва по дълго време. И дали няма да ми излезе по евтино от Емека или Милде, които ползвам в момента? Сега ми дадоха едно топче да тествам, но ми се искаше да чуя и други мнения.
Аз също ползвам мократа тоалетна хартия на ДМ.

# 433
Като мокри кърпички ли е  newsm78 Нещо не мога да си я представя  Blush

# 434
Като мокри кърпички ли е  newsm78 Нещо не мога да си я представя  Blush

Да, но е с по-плътна стуктура и може да се пуска в тоалетната.

Купувах и аз години наред ДМ-ската мокра тоалетна хартия.
Обаче вече купувам детската от собствената марка на Пикадили - страхотна, евтина, голямо количество.

Общи условия

Активация на акаунт