Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 758
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз също ползвам мократа тоалетна хартия на ДМ.
Като мокри кърпички ли е  newsm78 Нещо не мога да си я представя  Blush

Да, но е с по-плътна стуктура и може да се пуска в тоалетната.

Купувах и аз години наред ДМ-ската мокра тоалетна хартия.
Обаче вече купувам детската от собствената марка на Пикадили - страхотна, евтина, голямо количество.

Нещо като мокрите кърпички Хъджис? Те са с хартиена структура... Ще го издиря това нещо, че ми стана любопитно Simple Smile

# 436
Хъгис кърпи нямам спомен какви са, но да - нещо като хартиена кърпа, но и като текстилна мокра, но плътна.
Мократа тоалетна хартия определено е удобство, когато бързаш.

# 437

Ето това са ДМ-ските. На мен ми харесва, че има кутия, ако са само в пакет рано или късно поизсъхват. Тези, които споменавате, под каква форма се продават?

# 438
Пакет с лепенка - като мокри кърпи, но не виждам проблем да се сложат в ДМ-ска кутия за мокра хартия.
Ето я:

А това е кутия, не пълнител, но не съм виждала тук да зареждат още:

# 439
  • Варна
Обаче вече купувам детската от собствената марка на Пикадили - страхотна, евтина, голямо количество.
би ли казала цена и количество?  Simple Smile

# 440
Пакет с лепенка - като мокри кърпи, но не виждам проблем да се сложат в ДМ-ска кутия за мокра хартия.

Ами така си е, аз не съм се сещала  Embarassed, а и не знаех, че има такава хартия и на други места. Чудесно е да има избор Simple Smile А каква е центата наистина?

# 441
Духи Пухи, гледам че сте я разискали мократа тоалетна хартия. Аз няма какво да добавя. И от ДМската има детска, но не си заслужава. Аз опитах веднъж, но кърпичките са много малки и не са удобни.

# 442
  • Плевен
Ползвам напоследък само дезодорант на дм, крем за лице , за тяло на дм/ Момичета, маска за лице, подхранваща, да ми препоръчате ?

# 443
Май съм поредната, закупила изсъхнала спирала от DM.... Пазя си касовата бележка, ако отида утре нали няма да ми направят проблем  Rolling Eyes
Едвам се престраших да си взема, при това от най-заден ред, но я отворих чак вкъщи и...  Crossing Arms
Дали ще ми върнат парите, защото не съм сигурна, че искам да я заменям за друга от тези магазини?

# 444
Два пъти съм връщала спирали в ДМ, все от промоции - единия път ми върнаха парите, втория се споразумяхме да заменя с друг продукт. Втория път беше спирала на Лореал, залепена с лепенка.

# 445
И аз да споделя  Peace

По препоръка на една друга тема като богат натурален продукт издирих и пробвах:
Алверде нощен 30+. Към него има дневен и околоочен, които не съм пробвала, защото съставките в тях са наполовина, но ще ги пробвам, когато имам нужда да разнообразя.

# 446
Да споделя за детските бонбони, днес в магазина в подлеза на университета ябълка с круша бяха ~2лв, а другите горски плод ма по-високата цена, а в събота същите горски плод ги взех за 2лв от сердика ...

Скрит текст:
Има промоция на первол 3л за 10лв  Peace

# 447
Има два вида с горски плодове и мисля, че от там идва объркването.Тези на цената на "крушата" са в  същата опаковка, на която долу в ляво пише 75г, а по-скъпите имат надпис 125гр. и са си други и по-скъпи. Peace
Аз издирвам горските плодове, но нещо са изчезнали.Ето така изглеждат:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 00:36 от LOSHKA

# 448
  • Варна
Май съм поредната, закупила изсъхнала спирала от DM.... Пазя си касовата бележка, ако отида утре нали няма да ми направят проблем  Rolling Eyes
Едвам се престраших да си взема, при това от най-заден ред, но я отворих чак вкъщи и...  Crossing Arms
Дали ще ми върнат парите, защото не съм сигурна, че искам да я заменям за друга от тези магазини?
Писах, писах и изтрих. Но исках да кажа, че поне във Варна връщат без въпроси. Дори да искаш да замениш първо ти връщат парите, после решаваш дали и какво ще вземеш. Действай, не се притеснявай.

# 449
  • Mediterraneo
Дали изтеглиха печелившите в играта с талоните? И къде ги има публикувани или в съответния клон да търсим  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт