Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
gali&presi, благодаря!  Embarassed
Отстъпката може да я ползваш колкото пъти искаш през седмицата. Момичето на касата днес ми каза, че мога да си ползвам отстъпката до неделя включително.  Simple Smile

# 391
  • Варна
Мерси момичета  Peace

# 392
Цъ, категорчно е в рамките на седмицата! Можеш да плзваш отстъпката и за РД на дете и на всеки друг. Мъжът ми имаше РД вчера, отстъпката му още е валидна, върви да пазаруваш! Сериозно- казваш само имената му, че е попълвал картонче и ти правят отстъпката. Ако ти трябва, пиши на лични! До неделя ще е валидна неговата отстъпка.

Супер , ще се възползвам, че да не ме е яд за моя РД!  Laughing
Да ти е жив и здрав С!  Hug
Еднократно ли се ползва за деня? Ако отида утре, да не ви изгърмя правото да ползвате отстъпка, ако и вие отидете?

Оо че това с тези РД е супер, сега ще водя всичките си приятели под строй да се регистрират и после да си пазарувам цяла седмица с отстъпка.  Sunglasses  hahaha

# 393
  • Mediterraneo
Имайки предвид, че имаме един магазин в града( нещо, с което Ани е напълно наясно), е нормално да съм ходила в един и същи магазин  Peace

Ани, не е еднократно нито за седмицата, нито за деня, ако искаш ходи през един час. Сега ще ти пусна трите имена на С. на лични.

# 394
Не знам дали е споменавано, но съм изключително доволна от белия спрей за баня Denkmit.Справи се успешно с много стари и упорити замърсявания.Напръсква се повърхността/ то е във вид на пяна/ и колкото повече го оставите да кисне, толкова по-лесно пада мръсотията.Търкане почти не е необходимо.Мирише много приятно.Препоръчвам с две ръце, това е най-добрия препарат за баня, който съм ползвала.А от препарата с оцет не съм във възторг - не е лош, но ефект кой знае какъв не видях.Ще си го ползвам де, ще го оставям още повече време, преди да го изплакна, може да си променя мнението.

# 395
Напоследък ползвам продуктите за баня с оцет. Peace

# 396
Кои продуктИ имаш предвид? Само един знам

# 397
Аз също не съм доволна от продукта им с оцет за баня.Ще пробвам този който препоръчва,blackpearls.Благодаря. Peace

# 398
Доволни ли сте въобще от блокчетата им за тоалетна?

# 399

не съм доволна, аз май от никое блокче не съм доволна. Само от Брефа пълнител. И препаратът с оцет не ме впечатли никак, ако намерите Viakal, пробвайте, нищо общо с този с оцет.

# 400
  • Mediterraneo

не съм доволна, аз май от никое блокче не съм доволна. Само от Брефа пълнител. И препаратът с оцет не ме впечатли никак, ако намерите Viakal, пробвайте, нищо общо с този с оцет.

Аз пък съм доволна от блокчетата за тоалетна- миришат страхотно, едното отиде за,близо 2 седмици., което ме устройва.

# 401

Аз пък съм доволна от блокчетата за тоалетна- миришат страхотно, едното отиде за,близо 2 седмици., което ме устройва.

мисля, че знам защо се разминаваме в мненията. Аз предпочитам да почиства, а не да мирише силно. По-силно миришат даже АмбиПур и Пате, но и те не ми харесват.

# 402
  • Пловдив
Да почиства, колко да почиства...... Thinking Не сложа ли препарат и не мина ли добре механично, включително под ръба.....нищо не почиства. Парочистачка върши работа донякъде, но пак трябва препарат след това, за да има блясък. Няма тоалетно блокче, което да не съм пробвала, включително с пълнител, без пълнител, доместос, таблетки в казанчето....само това дето се лепи по тоалетната не съм, че то пък ми изглежда най-безсмислено. За мен ефекта от подобни приспособления е точно козметичен и ароматизиращ. Затова ги сменям често, защото привиквам към миризмата и спирам да я усещам.

# 403
Да почиства, колко да почиства...... Thinking Не сложа ли препарат и не мина ли добре механично, включително под ръба.....нищо не почиства. Парочистачка върши работа донякъде, но пак трябва препарат след това, за да има блясък. Няма тоалетно блокче, което да не съм пробвала, включително с пълнител, без пълнител, доместос, таблетки в казанчето....само това дето се лепи по тоалетната не съм, че то пък ми изглежда най-безсмислено. За мен ефекта от подобни приспособления е точно козметичен и ароматизиращ. Затова ги сменям често, защото привиквам към миризмата и спирам да я усещам.

не мога да мина с препарат след всяко ползване, а едно почистващо блокче може да го направи Peace Няма по-добро ароматизиране за тоалетна, от почистената. Точно затова се намесих за блокчетата, защото козметични приспособления за чинията не харесвам.

# 404
И за мен дезодорантът за тоалетна си е точно дезодорант. Почистването е друга работа, със специален препарат и търкане понякога под ръба на тоалетната. Все едно само с дезодоранти да поддържаме хигиената на тялото си. Не става, нали? Тези рекламни трикове, че 3 в едно, че не знам какво си изобщо не са истина.

Общи условия

Активация на акаунт