Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
В месеца в който имате РД може да пазарувате /мисля еднократно/ с намаление от 15% за всичко,което купите

# 376
  • Варна

- всеки има право на отстъпка от 15 % за Роджден ден-като отстъпката важи за цялата текуща седмица на РД
(отстъпката важи и за всички оферти ,които са на промоция включително и така  отстъпката става  още по-голяма.

Цитат от 1-ва страница  Peace

# 377
  • Mediterraneo
Какво е това намаление Рожден ден!?

Ти наистина ли сега чуваш за него  Rolling Eyes

# 378
Какво чудно има? Ето, че и за "Гаранция на каса" не знаехме всички

# 379
  • Mediterraneo
Какво чудно има? Ето, че и за "Гаранция на каса" не знаехме всички

Права си, ама за Ани специално ми се стори чудно  Laughing  Peace

# 380
Какво е това намаление Рожден ден!?

Ти наистина ли сега чуваш за него  Rolling Eyes

Наистина сега чувам. Ако е в рамките на седмицата - вече съм изтървала, но ако е в рамките на месеца, днес ми е последния ден!  Wink

# 381
  • Mediterraneo
Цъ, категорчно е в рамките на седмицата! Можеш да плзваш отстъпката и за РД на дете и на всеки друг. Мъжът ми имаше РД вчера, отстъпката му още е валидна, върви да пазаруваш! Сериозно- казваш само имената му, че е попълвал картонче и ти правят отстъпката. Ако ти трябва, пиши на лични! До неделя ще е валидна неговата отстъпка.

# 382
Сериозно- казваш само имената му, че е попълвал картонче и ти правят отстъпката.
Това пък аз не го вярвам. Кой и как ще е сигурен, че мъжът ти попълвал талон? Нали искат личната му карта?

# 383
  • Mediterraneo
Сериозно- казваш само имената му, че е попълвал картонче и ти правят отстъпката.
Това пък аз не го вярвам. Кой и как ще е сигурен, че мъжът ти попълвал талон? Нали искат личната му карта?

Ами не те и карам да вярваш   Stop
Миналия месец ползвах отстъпката на приятел. Отидох на касата, казах му имената, мацката изрови талончето и толкова. Средата на януари ходих с акта за раждане на малката. На следващия ден ходих да връщам артикул, но накупих и други неща- казах, че вчера сме писали картонче на еди кое си име и това беше достатъчно.
Така или иначе ако ходиш 7 дни в седмицата да си ползваш отстъпката, попълваш картонче само веднъж, а не 7 пъти.

# 384
  • София, България
но само в един и същи магазин, нали?

# 385
Понеже днес имам РД, Виртуална почерпка в скрития текст:
Скрит текст:
Два различни дни пазарувах тази седмица в ДМ. И двата дни попълвах талон и показвах лична карта. Днес си взех спирала на Есенс
и лак пак на Есенс

# 386
  • Sofia
Интересува ме дали някой си е купувал Шел лак за нокти,по-различен ли е от обикновен лак

# 387

Ами не те и карам да вярваш   Stop
Миналия месец ползвах отстъпката на приятел. Отидох на касата, казах му имената, мацката изрови талончето и толкова. Средата на януари ходих с акта за раждане на малката. На следващия ден ходих да връщам артикул, но накупих и други неща- казах, че вчера сме писали картонче на еди кое си име и това беше достатъчно.
Така или иначе ако ходиш 7 дни в седмицата да си ползваш отстъпката, попълваш картонче само веднъж, а не 7 пъти.
Сарказмът е излишен. Не става ясно от писанието ти, че си ходила в един и същ магазин

# 388
  • Варна
Sladkishi Честит Рожден Ден  hbday
Последно,да разбирам ли че отстъпката може да се ползва няколко пъти през седмицата?Бях останала с впечатление от темите назад,че е еднократно  newsm78 Аз лично използвам отстъпката вече два пъти този месец,защото така сме се "нафъчкали" януари и февруари CrazyИ двата пъти(в два различни магазина) нямаха талони,не че ме бърка де.Днес и казах на момичето,а тя отговори че не им пращали талони.
Днес взех от бонбонките п/в кашлица с круша и ябълка(1.99-наистина са мн вкусни),малко памперс гащи за дребното,балсамче за устни Алверде с невен (няма вкус и мирис,но подейства добре на устните ми)и други неща,които не са на техни марки.

# 389
Намалението за РД се ползва колкото пъти искаш в рамките на седмицата, в която е РД Peace

Общи условия

Активация на акаунт