Отново трус или внушение?

• 115 821
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 200
  • където ми харесва
А някой в рамките на последния час, да е усетил леко люшкане, или съвсем съм изперкала?

# 1 201
А някой в рамките на последния час, да е усетил леко люшкане, или съвсем съм изперкала?

изперкала си Peace

# 1 202
# 1 203
При земетресение се срутва блок. Идват спасителите. Изведнъж изпод развалините се чува смях. Разчистват срутеното и гледат - на клозетната чиния седи човек и се смее:
-Ама и строители, мамка им мръсна. Дръпнах въженцето и целия блок се срути. Laughing

# 1 204
  • Fort Worth, TX
При земетресение се срутва блок. Идват спасителите. Изведнъж изпод развалините се чува смях. Разчистват срутеното и гледат - на клозетната чиния седи човек и се смее:
-Ама и строители, мамка им мръсна. Дръпнах въженцето и целия блок се срути. Laughing
Мухахахахахахаха.Хареса ми.

# 1 205
За любителите на земетресения.Ако имате сматртфон си изтеглете някоя програмка за наблюдение на акселометъра,нещо от рода на "AndroSenzor" и тогава ще можете да виждате и най-слабите трусове.
P.S. В един форум някакъв се хвалеше че с смартфон усетил силното земетресение минута преди да го разтресе.

# 1 206
За андроид едана програмка Vibrometer нещо като сеизмограф показва трусове по скалата на 
Медведев-Шпонхойер. При платената версия може да се насрои звуков сигнал за оределена степен.

# 1 207
  • София-в сърцата на моите деца
За тези, които са си вкъщи - когато сте седнали пред компютъра, трусовете се усещат по-ясно. Ако се занимавате с нещо - чистите, танцувате, играете гимнастика, няма да ви тресе през 10 минути, гаранция.
Явно на някои хора им е малко работата...и се чудят с какво да се затормозяват NaughtyЯ да хванат метлата и парцала или прахосмукачката и ще видим как ще ги разтресе! Mr. Green

# 1 208
Е не, имах предвид, че когато човек е в движение, вероятността да ги усети е по-малка, отколкото когато е в покой  Simple Smile

# 1 209
  • София
http://btvnews.bg/bulgaria/pernik-trsi-pomoshch-ot-dariteli.html
Започва дарителска кампания за Перник.

# 1 210
  • София
Веднага се включвам, защото помощ от 325 лв  на семейство е изключително смешна.За какво ще послужат, за укрепване на стени, покрив, под ....не ми се коментира. DMS TRUS 17 777

# 1 211
Веднага се включвам, защото помощ от 325 лв  на семейство е изключително смешна.За какво ще послужат, за укрепване на стени, покрив, под ....не ми се коментира. DMS TRUS 17 777

И аз се включих! Надявам се да се съберат повече и да се разпределят както трябва.

# 1 212
  • София
Само аз ли се събудих от поклащане? Rolling Eyes
Май само аз..

Последна редакция: сб, 02 юни 2012, 05:10 от КАРЧЕВА

# 1 213
  • София
чудя се защо няма кой да подава информация.Сайта на МВР и на БАН мълчат, а ние тук се чудим дали сме изперкали. Според този сайт в последните седем дни е имало доста земетресения, който не са отразени. А там където трябва да има-няма newsm78
http://bbnet.gein.noa.gr/NOA_HL/index.php/seismicity/real-time-s … lerts/last-7-days
Вчера е имало близо до Златица.
Тук има друго, пак от вчераhttp://www.infp.ro/earthquake-details?orid=at-2012-44-153
Гледам да се успокоявам, но като събера 2+2...
И не ми казвайте, че всявам паника, защото съм дала официални сайтове и никъде не ме сърби Simple Smile

# 1 214
  • София
Точно в 4.40ч се събудих от поклащане, като че вертикално, спях  по гръб.След като се събудих усетих още едно. След 10-тина минути се обърнах да заспивам и нещо изкърца, обръщам се мъжа ми вика спокойно, питам го друсна ли, той казва ДА.Станах прерових сайтовете никъде нищо....Мъжа ми казва, че и вчера е усетил. Та затва се чудех дали има нещо, но сигурно по късно ще се разбере със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт