Отново трус или внушение?

• 115 825
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 185
  • софия
Това е щото сигурно
 има затишие пред буря.Нали знаеш как става едно злокобно тихо преди да се разрази голямата буря. Laughing
Пепел ти на езика!

# 1 186
Чак ми е странно, че нашата дъга от Италия до Турция е толкова безцветна днес на тази карта: http://quakes.globalincidentmap.com/

Този който обработва данните за Европа май днес не е дошъл на работа .. я виж тук и може да ти олекне малко  Wink Laughing

# 1 187
  • до най-прекрасния мъж
Май залитаме от крайност в крайност - като има, защо тресе, като няма, защо не тресе. Спокойно, Земята е жив организъм, образно казано, намества се, движи се, тресе се. Това са неизбежни неща. И аз много се уплаших и още ме е страх да заспивам сама, но гледам да не мисля и да не трепкам като лист на всяко тропване.

# 1 188
Това е щото сигурно
 има затишие пред буря.Нали знаеш как става едно злокобно тихо преди да се разрази голямата буря. Laughing
Пепел ти на езика!
Не говорете така! Да не се случва!

Пуснах ви линк, там се вижда, че Турция и Италия си ги тресе- затихващи са уж.

# 1 189
  • Някъде там...
Спокойно, просто затишието е било поради липса на информация се оказва. Има си трусове и днес, но по незнайна причина не се показват в онзи сайт, който пуснах аз. Значи все пак италианците все още ги люлее стабилно, а покрай тях и цялата южна Европа. Оф, дано спре скоро...

За някои ако изглежда като самонавиване, за други тази тема е отдушник! Хората сме различни. Някои от нас са по-лабилни психически, други си имат стари травми, свързани със земетресение...  Peace

# 1 190
  • София
Не всички трусове се отразяват, не знам по каква причина.
http://www.dennews.bg/news/2012/5/30/7278-nov-trus-razlyulya-v-pernik-i-sofiya
 През нощта също са усещани леки трусове в Пернишко. И заради това, и заради земетресението от 3,9 по Рихтер вчера, голяма част от перничани са спали с дрехите в готовност да реагират.
 Това се отнася за нощта на 29. Един от трусовете и аз го усетих, но не намерих никъде информация, освен тук.
 По отношение затварянето на темата-не знам на смелите какво им пречи, че все още има хора, които пишат тук. Щом се намират такива, значи все още е нужна Naughty

# 1 191
За добро или зло, трусовете за мен, започнаха да остават на заден план. Щом вече си лягам без проблем от моята страна откъм прозореца и снощи лафих с комшийката до 23:00 часа на прозореца...а да започнах да ходя без страх до тоалетна и да се къпя по-дълго Laughing Не ми се иска да си мисля за нови, че и по-силни трусове...

# 1 192
  • На острова
Чак ми е странно, че нашата дъга от Италия до Турция е толкова безцветна днес на тази карта: http://quakes.globalincidentmap.com/

Този който обработва данните за Европа май днес не е дошъл на работа .. я виж тук и може да ти олекне малко  Wink Laughing
Странно е как само по тази дъга има трусове. Явно нещо сериозно се случва из тези земни дълбини.

# 1 193
  • В Космоса
Не искам да навлизам в спорове, само да доуточня защо мисля, че трябва да се заключи и повече надявам се да се устискам да не влизам тук. Защото, както казахте, за едни може да е отдушник, но за други напротив, а да не осъзнават, че си вредят по този начин. Сигурна съм, че има такива, които ако не влизаха тук щяха да си се върнат към спокойното ежедневие без да се оглеждат и ослушват постоянно и да не осъзнават, че именно посещаването на тази тема допринася за това. Сигурна съм! Ето аз самата споделих, че на следващия ден бях забравила докато не влязох тук след няколко вечери и ми стана тревожно. Айде, аз го осъзнах и от мен зависи дали ще влизам да се стресирам или не, но някои не го съзнават и идват уж да споделят и да се успокоят, а става обратен ефект.
Отделно, което също е важно, темата беше заключена. Защо?

# 1 194
Не искам да навлизам в спорове, само да доуточня защо мисля, че трябва да се заключи и повече надявам се да се устискам да не влизам тук. Защото, както казахте, за едни може да е отдушник, но за други напротив, а да не осъзнават, че си вредят по този начин. Сигурна съм, че има такива, които ако не влизаха тук щяха да си се върнат към спокойното ежедневие без да се оглеждат и ослушват постоянно и да не осъзнават, че именно посещаването на тази тема допринася за това. Сигурна съм! Ето аз самата споделих, че на следващия ден бях забравила докато не влязох тук след няколко вечери и ми стана тревожно. Айде, аз го осъзнах и от мен зависи дали ще влизам да се стресирам или не, но някои не го съзнават и идват уж да споделят и да се успокоят, а става обратен ефект.
Отделно, което също е важно, темата беше заключена. Защо?
Права си, тук се самонавиваме...Ама човек, ако е сам вкъщи и няма кой знае какво да прави навън, във форума е по-приятно. Всичко си опира до психика, който е по-нервен и без форума ще се панира. За заключването, това си е работа на админите, за съжаление от време на време ни напомнят, че свободата ни в интернет е само фиктивна и винаги идва момента, когато някой дърпа шалтера. Лично аз не бих я заключила поради 2 причини: 1) Парата ще се изпусне от само себе си, драстичната намеса само ще отвори път на нова тема...Чудя се какво ли ще и е заглавието newsm78. 2)Ако пък вземе да друсне, народа ще се чуди къде да пише и ето пак нова тема...

# 1 195
  • София
Да, така е. Всички сме различни и може би има хора, който се стресират. Аз лично тук намирам доказателство, че не съм луда, след като все още имам притеснения и усещания вследствие на трусовете. Затова мисля, че тези които нямат подобни не бива да  ни съдят, а да се насочат към други, по-приятни занимания Peace

# 1 196
  • Варна
Да, така е. Всички сме различни и може би има хора, който се стресират. Аз лично тук намирам доказателство, че не съм луда, след като все още имам притеснения и усещания вследствие на трусовете.

Всички имаме притеснения, няма защо да се чувстваш луда, но прекаленото вторачване в притесненията не мисля че помагат на някого да се отърси от тях.
Мисля че адреналина е особен вид наркотик и търсенето на теле под вола е признак на абстиненция.

# 1 197
  • софия

Този който обработва данните за Европа май днес не е дошъл на работа .. я виж тук и може да ти олекне малко  Wink Laughing

на мен даже ми стана весело! Simple Smile
почуствах се като детенце под заря! Wink

# 1 198
  • София
Така е то Laughing Ама детето докато не се прибере от училище и от тренировки трески ме тресат. ooooh! Hug

# 1 199
За тези, които са си вкъщи - когато сте седнали пред компютъра, трусовете се усещат по-ясно. Ако се занимавате с нещо - чистите, танцувате, играете гимнастика, няма да ви тресе през 10 минути, гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт