Отново трус или внушение?

• 115 884
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Същата съм, сега пък си мисля защо няма...и ме гони страшна параноя, дали е на добре или не.
Имаше стотици затихващи трусове, което клони към добре, а не към зле. Аз така си се успокоявам.  Grinning

# 1 171
Олеле още ли продължава драмата? Има леки трусове - край, Армагедон! Няма трусове - още по-лошо, сега ще ни удари поне 8 по Рихтер  ooooh!

Ти ни у лево, ни у десно бе... центрирайте се моля ви и последвайте съвета на Шанталчето от миналата тема  Laughing

# 1 172
ivka03 и аз разсъждавам като теб.Не е за подценяване и фактът , че ние българите, за разлика от островното население по света, някак не сме свикнали с чести прояви на природни бедствия.И, слава Богу.Ами в САЩ всичките тези урагани, съборени цели градчета,ами японците.Тук все пак е много по-хрисимо и всяко нещо по-различно ни изкарва от равновесие.Всичко ще мине и ще замине, така мисля аз.Но нека си вземем бележка наистина, да бъдем по-добри и да отчитаме важните неща в живота -самият живот, чудото на живота, да го уважаваме и пазим ,да почитаме близките си и събрата си.По-малко да завиждаме,  и ,изобщо, всички тези библейски /и не само /мъдрости и ценности да ги прилагаме на практика Simple Smile

И не на последно място, не забравяйте, че когато много хора произвеждат отрицателна енергия, под формата на страх и съмнения, обикновено тя се реализира.Така че, ще си помогнем ако вярваме в доброто развитие на нещата и се успокоим.

# 1 173
  • София
Ти ни у лево, ни у десно бе... центрирайте се моля ви и последвайте съвета на Шанталчето от миналата тема  Laughing
Трейси, то само на секс не се живее, бре душа.  Mr. Green

На мен също ми писна от непрестанното следене дали нещо ще се люшне, избръмчи, разклати и прочее. Много се преекспонира темата.

# 1 174
Трейси, то само на секс не се живее, бре душа.  Mr. Green

Тони, не се живее, вЕрно е, ама поне знаеш що те тресе... и колко най-вече, без да рефрешваме сайтовете  Mr. Green

Обаче гледай какво става сега - не друска и вече сме в очакване на 8 по Рихтер, щото не било нормално. Кое по-точно не е нормално!?  newsm78

# 1 175
  • София
Обаче гледай какво става сега - не друска и вече сме в очакване на 8 по Рихтер, щото не било нормално. Кое по-точно не е нормално!?  newsm78
Който изпитва неистово желание да го тресе 8-мица, да си събира партакешите и да хваща самолета за Япония.  Peace

# 1 176
  • Някъде там...
И мен още си ме гони параноята, вечер заспивам с успокоителни, будя се по няколко пъти на нощ, заспивам със страх. Въобще като цяло вкъщи все още ми е враждебно, чувствам се като животно в капан на тоя 6ти етаж...  Rolling Eyes Дано ми мине скоро, че ще изперкам. Довечера заминавам надалече за 2 дни, поне да поспя спокойно.

# 1 177
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Хора, успокойте се вече. В Италия не се говори толкова за земетресенияата, колкото в тази тема. Вместо да мислите позитивно и да се радвате, че всички сме добре, вие се параноясвате тук. Сто пъти беше казано, че ще има вторични трусове поне 1 месец...най-малко. Не мисля, че е нужно всяко разтрисане да бъде коментирано по 10 страници. Грабвайте децата и отивайте да се забавлявате, защото днес е техния ден, стига сте си докарвали излишни нерви. Каквото има да става, ще стане ако е писано и 80 страници няма да помогнат в този случай. Останете с добро и се радвайте на живота   bouquet (Надявам се, че няма да бъда много оплюта  Heart Eyes)

# 1 178
Пускам едно стихче, което видях във фейсбук  Peace

В следствие на земетръса, в Перник паника задруса,
няма мало, няма старо всичко се е побъркалО.
Леко щом вратата хлопне, или нещичко потропне,
всичко живо се панира и бърза да се евакуира.
Дано да спре това мъчение от гадното земетресение.
Дано да бъдем живи, здрави и лошото да ни забрави.

# 1 179
Обаче гледай какво става сега - не друска и вече сме в очакване на 8 по Рихтер, щото не било нормално. Кое по-точно не е нормално!?  newsm78
Който изпитва неистово желание да го тресе 8-мица, да си събира партакешите и да хваща самолета за Япония.  Peace

Ей, я се поспрете с тази осмица... сега що дърпате  дявола за опашката?  Shocked Laughing

И аз се събудих сутринта към 4.30 с усещането, че е друснало, обаче отвън в дърветата така безгрижно чуруликаше някакво пиле, че бързо ми размина и пак гушнах възглавницата  Laughing

# 1 180
  • Някъде там...
Като каза чуруликане... един от ярките ми спомени от нощта на труса е точно безгрижното чуруликане на пилетата, докато аз умирах от ужас. Кооперацията ни е е на склона към едно дере с рекичка и дървета покрай нея. Като излязох на терасата в нощта на 22, по тъмно беше, около 4,30 часа да е било, след втория по-силен трус, ми направи впечатление как весело пеят птичките в дерето. Надвикваха се гръмогласно, извиваха трели.

Чак ми е странно, че нашата дъга от Италия до Турция е толкова безцветна днес на тази карта: http://quakes.globalincidentmap.com/

# 1 181
  • София
Чак ми е странно, че нашата дъга от Италия до Турция е толкова безцветна днес на тази карта: http://quakes.globalincidentmap.com/
Точно в този сайт - последния трус от 2,5 по Р, в 00:15ч, онзи ден, беше отбелязано, а само след час го нямаше... newsm78

# 1 182
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/

Този сайт показва друго.

# 1 183
  • В Космоса
Не предполагах, че има толкова лабилни хора. Наистина се учудвам, че още ви държи и се плашите. Заключиха темата и отворихте нова. Това защо се толерира?  Не е здравословно това, което си причинявате надъхвайки се тук.
И на мен ми беше много страшно по време на земетресението, но на следващия ден бях ток и жица. Само една вечер влязох да ви чета и се притесних и аз. Реших, че не бива да го правя отново, но пусто любопитство все надничам тук. Мисля, че трябва да се затвори и тази тема.

# 1 184
  • Fort Worth, TX
Като каза чуруликане... един от ярките ми спомени от нощта на труса е точно безгрижното чуруликане на пилетата, докато аз умирах от ужас. Кооперацията ни е е на склона към едно дере с рекичка и дървета покрай нея. Като излязох на терасата в нощта на 22, по тъмно беше, около 4,30 часа да е било, след втория по-силен трус, ми направи впечатление как весело пеят птичките в дерето. Надвикваха се гръмогласно, извиваха трели.

Това е щото сигурно
 има затишие пред буря.Нали знаеш как става едно злокобно тихо преди да се разрази голямата буря. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт