Отново трус или внушение?

• 115 469
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 530
много се филмирате! Земетресението вече мина, а вие още пискате! Каквото станало-станало! Защо дъвчете темата постоянно, или нямате други по-важни неща?

# 1 531
  • София
много се филмирате! Земетресението вече мина, а вие още пискате! Каквото станало-станало! Защо дъвчете темата постоянно, или нямате други по-важни неща?
Ти пък откъде се взе Joy Айде бЕгай, че слънчасах smile3515

# 1 532

Ще си "дъвчем" каквото желаем, а ти по каква работа си в тази тема не зная. От разни пишман "професори" и разбирачи аман вече. Влизай, чети, но не се прави на  даскалица!  smile3513

# 1 533
Тези, които не са филмирани какво правят в тази тема не знам.  Whistling

# 1 534
  • София

Ще си "дъвчем" каквото желаем, а ти по каква работа си в тази тема не зная. От разни пишман "професори" и разбирачи аман вече. Влизай, чети, но не се прави на  даскалица!  smile3513

Да речем, че тази грубост от твоя страна е резултат от посттравматичния стрес, защото пише, че си от Перник! Но да знаеш, че никак няма да стане да посочваш вратата на някого в публична тема!  Разбра ли!

Нефилмираните се опитват да успокоят филмираните и да насочет нещата към по-рационална основа. Иначе тази тема ще се превърне в клуб на самонавиване. Дори няма как да е група за самопомощ, защото в такива групи хората си говорят как се справят със стресовите ситуации и проблема сии, а не си разказват страшни истории.

# 1 535
Не се карайте за глупости. Темата отдавна се успокои и никой не се филмира, така че подобни постове с нападки са напълно безмислени. Ние тук си пишем ,бъзикаме се, сериозни сме, да минава времето и да се успокоят съвсем нещата...И в тази връзка малко дебелашки хумор. Днес следобяд си говорехме с хора които ходили по огледи на пострадали домове. Всеобщата констатация с която се шегуват е, че само където има бетон има пукнатини, на гипскартона нищо му нямало... Laughing

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 18:55 от LadyLady

# 1 536
  • София
Привет.
Да ви кажа на мен какво ми остана от 22-ри. Всичко точно, няма го страха вече, не следя сеизмологичните сайтове, не ме люлее постоянно, прибрала съм си спешната топбичка до вратата, не мисля за земетресения и не усещам трусове.....Обаче...по сред нощ като се облещя изведнъж.. Shocked и...Понякога се будя и по 2 - 3 пъти. Неспокоен ми е съня, с това среднощно събуждане...след тия земетресения. И сега като се сетя колко тъпо реагирах на 22-ри ooooh!. Излязохме навън чак след 3-тия трус, при това по настояване на детето, че навън може и да са приятелите му, та да се видят.А то след първия трябва веднага да се излезе и да не се прибираш най-малко 2 часа.Ама така е като хората не са подготвени, особено тия дето не са преживявали силно земетресение и не са запознати повече с нещата, като мен, реагират неправилно.

# 1 537
Да речем, че тази грубост от твоя страна е резултат от посттравматичния стрес, защото пише, че си от Перник! Но да знаеш, че никак няма да стане да посочваш вратата на някого в публична тема!  Разбра ли?

Мисля, че никого не съм обидила. Но пък и няма да се поддам на провокацията на такива като Вас, госпожо, независимо от къде сте!  Peace Чувствам се чудесно, в противовес на Вашата диагноза! Спокойна вечер Ви желая.  Hug

Неспокоен ми е съня, с това среднощно събуждане...след тия земетресения. И сега като се сетя колко тъпо реагирах на 22-ри ooooh!

Аз спя, но се сепвам при най-лекия шум. Доволна съм, че поне ми се приспива, обаче съм готова да скоча на минутата, като войник.   Joy Само снаряжението ми липсва.  hahaha
Не си реагирала тъпо, в такъв момент човек рядко е адекватен веднага. Браво че моя мъж се взе в ръце, след като разбра за какво иде реч и набързо ни инструктира какво да правим. Аз в момента, в който събудих детето зациклих, бях като роботизирана. Изнесохме се на бегом по стълбите и едва навън малко ми просветна... Но не искам да изживявам повече такова нещо и не пожелавам на никого! э Praynig

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 19:46 от viki_17

# 1 538
  • Варна
Карчева, започнах да чета поста ти, но се разсеях силно от аватара ти. Crazy Embarassed При втория опит за прочит пак така. Голяма фенка съм на Дъстин, още от "Дъщерите на Маклауд". Heart Eyes

Извинете за спама.

# 1 539
  • София-в сърцата на моите деца
Мисля,че темата се казва:"Отново трус или внушение?" , а не колко спя и колко не спя и къде ме сърби и къде ме боли!За "сърбежите" има друга тема...Мисля,че се казва ПР или ПА...Там на спокойствие може да се обменят информации за депресиите и посттравматичните страхове!! Peace

# 1 540
  • близо до София
Здравейте! Аз днес бях на психолог. Повечето аз говорих, но като че ли сега се чувствам по-добре. Реакциите, люлеенето, стреса каза, че са нормални. Хубаво е ,че съм говорила за това, май вече съм го попреодоряла. Днес имах още едно стресиращо преживяване. Докато бях на работа, да уточня от Перник съм казаха  незабавно да се евакуираме от сградата, стените пукали. Сградата е доста висока на 13 етажа е. Идвала е инспекция и са казали, че е опасно. Ще видим утре какво ще кажат. 

# 1 541
  • София
Карчева, започнах да чета поста ти, но се разсеях силно от аватара ти. Crazy Embarassed При втория опит за прочит пак така. Голяма фенка съм на Дъстин, още от "Дъщерите на Маклауд". Heart Eyes
Ок, само не разбрах защо ти е смешен Дъстинчо Rolling Eyes.

Мисля,че темата се казва:"Отново трус или внушение?" , а не колко спя и колко не спя и къде ме сърби и къде ме боли!За "сърбежите" има друга тема...Мисля,че се казва ПР или ПА...Там на спокойствие може да се обменят информации за депресиите и посттравматичните страхове!! Peace
Темата е продължение на предишната "Земетресение", в нея се обсъжда всичко свързано със земетресенията  и  последствията от тях, при това представи се не само физически, но и психически. Ако държиш да разбереш дали е имало "Отново трус или внушение" би могла да следиш някой сеизмологичен сайт за твое успокоение, след като тук не ти се чете за проблемите на хората в следствие на земетресенията.
  Вярно е, че често темата отива във съвсем друга посока и е досадно понякога, но специално за тези неща е кофти да се пишат такива коментари.

# 1 542
  • София
Гледам, че споделяте кой как се чувства, да си кажа и аз. По принцип си имам страх от нощта, неприятно ми е да оставам сама нощем и т.н., покрай детето и недоспиването уж свикнах, че не ми достига сън, ама сега нещата излязоха от контрол. Проблемът при мен е, че детето се събуди секунди преди труса, някак си го усети, бутна ми шишето с мляко и разтресе. Оттогава всеки път като се събуди ми е страшно, а той се буди по няколко пъти на нощ, така че предполагам, че ме разбирате  Confused Като цяло времето лекува, но исках да споделя.
Мислех да ходя на психолог/психиатър, даже видях, че един от най-добрите психиатри организира специален курс (нещо такова) за стресирани от земетресението, но нещо се разколебавам. На мен забелязах, че добре ми действат на съня и срещу стреса 2-3 чаши бяло вино вечер, а може би ще ми изпишат успокоителни (никога не съм пила такива) и ще ми забранят алкохола, което май по- не ми харесва като вариант  Simple Smile

# 1 543
Докато бях на работа, да уточня от Перник съм казаха  незабавно да се евакуираме от сградата, стените пукали. Сградата е доста висока на 13 етажа е. Идвала е инспекция и са казали, че е опасно. Ще видим утре какво ще кажат. 

За Синдикалния дом ли говориш? Днес минавах оттам и отново бяха опънали лентите. Последния по-силен трус от миналата седмица е допринесъл за това напукване.

Искам всичко тава да е само сън..., а като отворя очи всичко да е така, както беше - уви. М/у другото не съм отваряла никакъв сайт за трусове днес, въпреки че от време на време се чувствам като изправена в лодка.  Grinning Отдавам го на кръвното или по-скоро вестибуларният апарат. Дай Боже да затихне всичко и при нас, и в Италия.  Praynig

# 1 544
  • София
Гледам, че споделяте кой как се чувства, да си кажа и аз. По принцип си имам страх от нощта, неприятно ми е да оставам сама нощем и т.н., покрай детето и недоспиването уж свикнах, че не ми достига сън, ама сега нещата излязоха от контрол. Проблемът при мен е, че детето се събуди секунди преди труса, някак си го усети, бутна ми шишето с мляко и разтресе. Оттогава всеки път като се събуди ми е страшно, а той се буди по няколко пъти на нощ, така че предполагам, че ме разбирате  Confused Като цяло времето лекува, но исках да споделя.
Мислех да ходя на психолог/психиатър, даже видях, че един от най-добрите психиатри организира специален курс (нещо такова) за стресирани от земетресението, но нещо се разколебавам. На мен забелязах, че добре ми действат на съня и срещу стреса 2-3 чаши бяло вино вечер, а може би ще ми изпишат успокоителни (никога не съм пила такива) и ще ми забранят алкохола, което май по- не ми харесва като вариант  Simple Smile
Дай малко повече инфо за този психолог, защото имам нужда, а не смятам да залитам по лекарства. Успокоителните ,според мен, само тушират проблема временно.

Общи условия

Активация на акаунт