Отново трус или внушение?

• 115 523
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София

Това да имаш усещане за предстоящо "лошо" си е класически симптом при паническото разстройство ,при това без да има конкретна причина/а сега има и причина/.От там идват  полюшването и нестабилността,породени от стягането ,за да реагираш адекватно на въображаемата ситуация..
Разбирам ви,млади жени сте ,някои с малки деца ,отговорността да ги защитите допълнително ви шашка,но пък и точно заради това се помъчете да осъзнаете,че и да се притеснявате или не,каквото има да се случва ,ще се случи ...и аз обичам да ми  е "под контрол"всичко,ама ..не става Wink

# 1 516
този гръм в 3 часа ме събуди и мен... аз съм в Борово, имам чувството, че падна пред терасата  Shocked

Този в 3 часа май се е чул в цяла София  Laughing
Ние сме далеч, Люлин, снощи си легнахме на отворен прозорец, сутринта ставаме, гледам - затворен. Питам мъжа ми защо го е затворил, а той каза, че към 3 часа гръмнало силно, станала съм, затворила съм и пак съм легнала. Нямам никакъв спомен  Crazy

Все едно някой се ебава с нас горките...Ако не раздруса, ще гръмне и то точно в 3 часа... Laughing..Тази вечер какво ли ще ни сервира..Като оня лаф дето циркулира из нета :"Не стига че гърми да ме утепа, ами и светка да ме види къде съм"

# 1 517
Ама то това не е хубаво, че адски много хора сме по този начин.
И се чудя, само аз ли виждам нещо ненормално в това...
И не мисля, че е само паника...но не знам какво точно е.
Адел ,това си е посттравматичен стрес. Peace За съжаление и аз в момента страдам от него. Кога ли ще ни мине ... Confused

# 1 518
  • до най-прекрасния мъж
Все едно някой се ебава с нас горките...Ако не раздруса, ще гръмне и то точно в 3 часа... Laughing..Тази вечер какво ли ще ни сервира..Като оня лаф дето циркулира из нета :"Не стига че гърми да ме утепа, ами и светка да ме види къде съм"
Аз го знам по друг начин - Светка да ме търси, гърми да ме плаши.

# 1 519
  • София
  Снощи не беше ли пълнолуние?

# 1 520
  • София
Беше. С детето гледахме луната.  Peace

# 1 521
Момичета аз също имам много сериозен проблем със съня. Имах много стабилен сън, с топ не можеше да се събудя, а сега не мога да спя. Някакви страшни картини са ми в главата и каквото и да правя не мога да ги разкарам.

# 1 522
  • Варна
Момичета аз също имам много сериозен проблем със съня. Имах много стабилен сън, с топ не можеше да се събудя, а сега не мога да спя. Някакви страшни картини са ми в главата и каквото и да правя не мога да ги разкарам.

Не чети темата. Не гледай новини. Излизай сред природата или на шопинг.  Peace

# 1 523
  • Русе, у дома
Не чети темата. Не гледай новини. Излизай сред природата или на шопинг.  Peace
Точно това е решението - разнообразие. Има специална тема в здравния. На човек, често му се случва по една или друга причина да изпадне в такова състояние. По често го наричат нервно-вегетативна дистония. Най-добре и влияят спорт, зеленина, смяна на обстановката. Само положителни емоции за по-дълъг период и всичко ще отшуми...
Сега като се сетя как през 1999 год. малко след слънчевото затъмнение и земетресението в Турция очаквах с огромно притеснение 2000-та, сега малко или много се чувствам по същия начин. Само, че сега ги има децата и се опитвам да прикрия тревогите си заради тях.

# 1 524
  • София
Да се запиша и аз  PartyСъщата история съм-тресе ме непрекъснато, усещам непрекъснати вибрации, за безсънието и чувството, че ей сега ще стане нещо си е ясно. Ама и това време направо ни довърши Mr. Green Чудя се от толкова народ във форума, няма ли някой психолог да удари едно рамо. Praynig

# 1 525
  • Някъде там...
Аз затова всеки уикенд ходя на гости на родителите ми в пловдивско. Хем се наспивам, хем ми помагат с децата, хем съм на ниско в къща и ми минава параноята.  Laughing А и времето е по-хубаво и топло.

Май и в Италия се нормализират нещата. Днес като че ли не са толкова начесто трусовете, няма и над 3 степен по Рихтер. Дано!  Praynig И Гърция не се тресе...

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 15:56 от Жабче

# 1 526
Нормално - бременски хормони Simple Smile И без земетръс щеше да ти е омотан съня  Crazy

# 1 527
Не знам при вас как е, ама на мен перманентно ми се люля и тресе  всичко.Отприщиха ми се всички страхове и вече ме е страх от собствените ми мисли  ooooh!

# 1 528
Освен, че ме успокоихте /значи не съм луднала само аз/, даже и ме разсмяхте - това "Не стига че гърми да ме утепа, ами и светка да ме види къде съм", ме разби Joy хиля се сама като ряпа....

# 1 529
Аз тази тревожност от сумрака и тъмнината я имам вече от година. Не мога да свикна с нея, защото не го приемам за нормално - беше ми лошо, не можех да спя, обикалях стаите, гледах спящите у дома и плачех от безсилие... После всичко отмина и си наложих да не мисля за това, но остана един горчив привкус относно тъмното... Нощта по принцип предизвиква такива асоциации и явно при хора с по-лабилна психика отприщва лоши помисли, но в последствие разбрах, че се случва  и на такива, които са по-ларж /или поне си мислят, че са такива/. Все пак се успокоявам, че не съм само аз в подобна ситуация - стресът е виновен, провокира всичко негативно. Затова нека дружно го изгоним и да се успокоим малко, а идва и лято - всеки ще поеме за някъде, за да отпочине и най-важното да се отпусне, пък да става каквото ще само да сме живи и здрави! Peace Хубава вечер Ви желая!  newsm10  

А лафчето е страхотно, смяла съм се от сърце.  JoyБлагодаря на дамата, която го сподели с нас!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт