Отново трус или внушение?

• 115 550
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 500
Честите силни бури и непостоянно време сигурно също ни оказват влияние.Мислех си че само аз съм така,даже вече се замислях да ходя на лекар,но не че серадвам за вас ,но някак си ти става по-леко ката разбереш че има и други катао теб със същите симптоми. newsm78

# 1 501
  • където ми харесва
Ама то това не е хубаво, че адски много хора сме по този начин.
И се чудя, само аз ли виждам нещо ненормално в това...
И не мисля, че е само паника...но не знам какво точно е.

# 1 502
  • София
На мен също често-често ми се полюшва всичко. Главата ме боли, но това се свърно и с падането на налягането. Споко, ще отмине. По литературни данни го дават да мине до...три месеца  Crazy

Скрит текст:
Спряха ни отново водата за планов ремонт, кисела съм, нервна съм, не ми обръщайте внимание.  Twisted Evil

# 1 503
Ама то това не е хубаво, че адски много хора сме по този начин.
И се чудя, само аз ли виждам нещо ненормално в това...
И не мисля, че е само паника...но не знам какво точно е.
Аз също не мисля че е само паника,не знам какво е,(притеснявам се от нападки,защото имах по рано такива,че съм едва ли не самозвана врачка),да не е нормално да усещаш такава тревожност и да  си с усещането за предстоящо''лошо'', оффф,дано е само параноя #Crazyи да отмине вече.Чакам с нетърпение да се изнесем с малката на село,мисля си че там е по безопасно hahaha smile3518 smile3518

# 1 504
  • София
Аз не предусещам нищо, нищичко. Нито имам панически атаки. Само ми се полюшва. Та не ме бройте в отбора на врачките.

# 1 505
...да  си с усещането за предстоящо''лошо'', оффф,дано е само параноя #Crazy...

Може ли да помоля тези с усещането за нещо лошо да се оттеглят някъде по-далече от населените места  Mr. Green

Ако непрекъснато мислите само за това, няма как да не ви е зле. Забравете го. Ако има да става нещо, така или иначе ще стане.

# 1 506
И аз от време на време се залюлявам. Тъй като ми се случва само вкъщи, а на други места не, го отдавам изцяло на преживяното. Снощи ме обвзе много силно чувство на тревожност, подсилено от съня и от съня предната вечер и тъпия гръм, даже по едно време имах усещане, че раздруса, но знам, че си беше лично мое субективно усещане...Аз си мисля, че ако планетата е станала по-неспокойна е нормално и с нас да е така, защото ние сме същата материя и сме част от нея...Само дето имам чувство, че живота ми няма да е като преди лек и безгрижен,а от време на време ще се пресещам за труса, а ако има пак, че и по-големи бедствия не ми се мисли....Ето ви духовната промяна, за която всички говорят...

# 1 507
Lady Lady, този силния гръм ми се стори, че падна зад блока, щото ми се разтресоха прозорците. Да не сме съседи и с теб:)
Не знам  Laughing. Аз съм в Лозенец на Кричим...Много ме стресна тъпия тътен, още повече, че напоследък имам усещането, че всичко навън е утихнало...

# 1 508
  • Някъде там...
Същите симптоми като изброените ги имам и аз. Стане ли привечер и ме обзема една тревожност, нервност, не ми се прибира вкъщи. Но пък усещането, че предстои нещо страшно вече го няма, което е добре, защото интуицията ми рядко ме лъже.  Laughing И ме люлее предимно вкъщи, както си вървя и залитам.

Иначе, понеже и друг път ми се е случвало да изпадам в подобно състояние, лекарството е едно: забавления, разходки, приятни дейности и спорт, повече движение, спокойствие. И успокоителни чайчета с маточина, мента и жълт кантарион. Само че преди бях без деца и можех да изпълнявам програмата, а сега покрай децата не ми се получава...

Тази нощ и аз не спах между 2,50 и 4,20. Не разбрах какво ме събуди, но после дълго време се мъчих да заспя без успех. А навън като се разгърмя и разтрещя съвсем...  Домочадието спеше като къпано.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 13:21 от Жабче

# 1 509
този гръм в 3 часа ме събуди и мен... аз съм в Борово, имам чувството, че падна пред терасата  Shocked

# 1 510
  • София
Темата просто плаче за психологическа консултация. Направо да ни назначат един.

И аз съм същата с признаците - това мисля, че е диагноза вече.

Преди години, когато имаше силно земетресение ме държа половин година психозата - и май оттогава съм с фобия.

Така че смятам, че тези притеснения и усещания са съвсем нормални за уплашени като нас, ами дайте да видим как да се спасим от земетръсите в главите си. Лично аз не се чувствам пълноценна изобщо така.

И да се молим всичко да е разминало вече.

# 1 511
...да  си с усещането за предстоящо''лошо'', оффф,дано е само параноя #Crazy...

Може ли да помоля тези с усещането за нещо лошо да се оттеглят някъде по-далече от населените места  Mr. Green

Ако непрекъснато мислите само за това, няма как да не ви е зле. Забравете го. Ако има да става нещо, така или иначе ще стане.
Ето за това говорех,няма да пиша,само ще ви чета пак!

# 1 512
този гръм в 3 часа ме събуди и мен... аз съм в Борово, имам чувството, че падна пред терасата  Shocked

Този в 3 часа май се е чул в цяла София  Laughing
Ние сме далеч, Люлин, снощи си легнахме на отворен прозорец, сутринта ставаме, гледам - затворен. Питам мъжа ми защо го е затворил, а той каза, че към 3 часа гръмнало силно, станала съм, затворила съм и пак съм легнала. Нямам никакъв спомен  Crazy

# 1 513
  • София
разбрицал ни се е нещо вестибуларният апарат, нищо особено! Може и кръвното да е по-нестабилно, и като се направят по-резки движения, и ето ти люлеене! Не се шашкайте, никой не е луд, радвайте се, че не сме на хала на италианците или на перничани!
Да бе, повярвай ми, адски съм щастлива, че не сме на техния хал.
Но, не говоря за резки движения и люлеене, говоря си за треперене. Меря си кръвното (аз принципно съм с високо кръвно), и направо ми става зле-толкова е ниско, че чак ми е нереално.
А за вестибуларния апарат, даже не искам да говоря-стоя права, без да мърдам и залитам...некво ужасно е...

Последното може да бъде и от атмосферното налягане.

# 1 514
  • София

Този в 3 часа май се е чул в цяла София  Laughing
Ние сме далеч, Люлин, снощи си легнахме на отворен прозорец, сутринта ставаме, гледам - затворен. Питам мъжа ми защо го е затворил, а той каза, че към 3 часа гръмнало силно, станала съм, затворила съм и пак съм легнала. Нямам никакъв спомен  Crazy

Joy
 Hug Hug Hug
Човече, да ти имам съня, честно! Ти и земетресение от 6 по Рихтер проспа, пу-пу да не ти е уроки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт