Отново трус или внушение?

• 115 032
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 785
Легнах си след 01.00 ч, но нищо не съм почувствала, а прочетох, че и в Благоевград са го усетили. Това в Кресна от онази вечер го усетих, а това не, въпреки че е по-силно - навсякъде различно е усещането.

# 1 786
Слава Богу и аз нищо не съм усетила.  Sick

# 1 787
  • някъде по морето
 Аз го усетих на 8 етаж в Бургас, само че помислих, че се побърквам...
Беше за кратко...тъкмо хванах ръката на милото да го будя, то спря. Нямаме и лампи, които да се люлеят, как да разбере човек истина ли е или му се струва Sad

# 1 788
  • София
От форума Laughing Laughing

# 1 789
  • Вече в моята си приказка...
Слава Богу, нищо не усетих нито тази нощ, нито по-леките трусове напоследък. Иначе трусовете от 22-ри усетих и още как - от Перник съм, живея в 15-етажен блок.
По-точно не почувствах трусове, а бученето на земята, пукането на стените на блока, удрянето на мебелите и дрънченето на посудата в кухнята... Сега живеем на село, спим в бус - все още не се прибираме в къщи за през нощта. Иначе през деня нямам проблеми - стоя си в къщи и не мисля, ама вечер е най-страшно.
Аз и преди трудно заспивах /най-големия ми кошмар още тогава бяха земетресенията/, ама сега пък съвсем ме е страх. Никога не съм предполагала, че такъв шум се вдига при земетресение - все от люлеенето ме е било страх. Сега от шума ме е по-страх. Май. newsm78

# 1 790
  • София
Не искам да всявам паника, обаче преди малко има едно до Мърчаево с магнитуд 2.
Оф, направо се разтреперах. Вие друга работа нямате ли си?! Подобни земетресения има почти ежедневно, не ми казвай, че в последните 10-ина години постоянно проверяваш из сайтовете къде каквосе случва. То хубаво ви държи влага от голямото земетресение, ама човек е хубаво да се кротне, а не да издевателства умишлено над нервите си.

Писала съм и преди, че съм голяма паника, но като гледам, на някои вече им става фикс идея да си внушават или правят изводи от това, че някъде си имало земетресение с магнитуд цели 2 степени по Рихтер.  ooooh!
Не, не съм проверявала и не съм ги усетила. Simple Smile Липсата на информация води до това издевателстване на нервите. Ако погледнеш на картата, това се пада горе-долу там, където имаше няколко доста добре усетени 2010. Интересно защо не ги качват на сайта на БАН и да се ангажират примерно с едно изречение отдолу дали е същият разлом. Все едно съм се събудила отново по Тошово време, когато нямаше никаква информация. Мойте притеснения са да не се събуди някой съседен разлом. В училището, където учи детето, паралелките са до "Ж", някои класове и до "З",а сградата е сто годишна. Представяш ли си , ако само се усети някое, без дори да е силно какво става? Sick Сори за дългия пост Peace

# 1 791
А девер ми си е инсталирал някакво приложение на телефона,което му сигнализира когато има земетресение някъде. Crazy И снощи към 12.00 ч. му сигнализирало за земетресението в Турция. Защо си го причинява,това вече не го разбирам . Rolling Eyes

# 1 792
Преди колко години беше последното по-сериозно земетресение в Б-я - повече от 20 г. Ами нормално е все още да сме под пара, защото в допълнение с кризата и всичко останало, труса беше черешката... Ще си побеседваме доста, докато отмине всичко и после ще си спомняме от време на време. Аз например тук се успокоявам, не ми действа зле темата и влизам без притеснения - радвам се, че я има!  Peace Има много случаи, в които се смея от сърце на споделените случки и емоции, някои дами са много духовити и забавни!   Hug

# 1 793
Слава Богу, нищо не усетих нито тази нощ, нито по-леките трусове напоследък. Иначе трусовете от 22-ри усетих и още как - от Перник съм, живея в 15-етажен блок.
По-точно не почувствах трусове, а бученето на земята, пукането на стените на блока, удрянето на мебелите и дрънченето на посудата в кухнята... Сега живеем на село, спим в бус - все още не се прибираме в къщи за през нощта. Иначе през деня нямам проблеми - стоя си в къщи и не мисля, ама вечер е най-страшно.
Аз и преди трудно заспивах /най-големия ми кошмар още тогава бяха земетресенията/, ама сега пък съвсем ме е страх. Никога не съм предполагала, че такъв шум се вдига при земетресение - все от люлеенето ме е било страх. Сега от шума ме е по-страх. Май. newsm78
И аз бях така, живея в ЕПК в София...И аз вече не спя в апартамента  Cry,а и той се напука много.

# 1 794
Живея в къща, но това въобще не ме успокоява - напротив! Вече никоя сграда не ми дава сигурност, без значение дали е нова или стара. Ако мога бих живяла в някоя възрожденска къща и далече от сеизмично активни зони, но това последното е химера. Ако седна да се задълбочавам ще изперкам и затова се старая да не мисля много-много, каквото е писано ще стане, а ние сме безсилни с/у природните явления - факт!  Hug

# 1 795
  • Някъде там...
Аз вече трети уикенд подред заминавам за Пловдивско с децата. Да спя поне 2 нощи далече от кошмара и на по-ниско (в къща на втори етаж). Ужасявам се да съм на висок етаж в сграда или в някоя голяма сграда, където изходът е далече - например Икеа или някой мол.  Embarassed
Преди време гледах едно клипче, снимано в някакъв пернишки мотел и ми се стори, че там е било повече от ад, особено в сравнение с вкъщи. Тоест не е било чак толкова ужасно преживяването ми спрямо хората в епицентъра и пак ме е ужасно страх.

# 1 796
  • София
Ужасявам се да съм на висок етаж в сграда или в някоя голяма сграда, където изходът е далече - например Икеа или някой мол.  Embarassed
Като каза ИКЕА и се сетих... Миналата седмица бяхме там с приятелско семейство. Етажът с храната почти постоянно вибрира, не знам поради каква причина. И мацката от другото семейство постоянно се панираше и оглеждаше стреснато. В началото се вързах, но после установих, че тази вибрация си е почти нон стоп, а лампите пък се клатят от вентилацията.  Laughing Надали преди време щяхме да обръщаме внимание, ама след 22-ри май.  Sad

# 1 797
  • София-в сърцата на моите деца
Трябва да ми закачат молив на носа и да дращя амплитуди. Mr. Green
Усетих нещо снощи, ама си викам - бебето друска леглото и пак заспах.
Мисля,че  не на носа , а в г...требе  да ти бучнат молива за амплитудите Joy

# 1 798
Към 20.15ч днес ни разтресе на 6 етаж в Перник. Усетихме го двамата с мъжа ми, а той не е паника. Леко беше, но вече не мога да го сбъркам. Странно е,че никъде не са го отчели, а и една продавачка отсреща го е усетила.

# 1 799
  • Fort Worth, TX
Ужасявам се да съм на висок етаж в сграда или в някоя голяма сграда, където изходът е далече - например Икеа или някой мол.  Embarassed
Като каза ИКЕА и се сетих... Миналата седмица бяхме там с приятелско семейство. Етажът с храната почти постоянно вибрира, не знам поради каква причина. И мацката от другото семейство постоянно се панираше и оглеждаше стреснато. В началото се вързах, но после установих, че тази вибрация си е почти нон стоп, а лампите пък се клатят от вентилацията.  Laughing Надали преди време щяхме да обръщаме внимание, ама след 22-ри май.  Sad
Това с вибрациите в Икеа съм го установила преди доста месеци.Аз тази вибрация там я усетих в отдела за спални.Не знам на какво се дължи?Първо помислих за земетресение, но бързо разбрах че не е.

Общи условия

Активация на акаунт