Отново трус или внушение?

• 115 053
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 800
# 1 801
  • Sofia
Вибрациите в Икеа може да се дължат на строящия се в непосредствена близост мол. До офиса ми строят нова сграда и, повярвайте ми, всичко се тресе по цял ден. Ужасно е... още повече, че вече има от какво да ни е страх... С колегите даже се шегуваме, че някой ден може и да не разберем че наистина има земетресение - толкова силно вибрира всичко.  Confused

# 1 802
Нищо не съм усетила, защото бяхме на благотворителния концерт на Слави и Куку бенд. Даже съседи се майтапеха да не стоим близо до Синдикалния дом, защото вибрациите от силната музика може да го съборят.  Mr. Green Черният хумор стана част от битието ни след земетресението.   #Crazy Концерта пък беше на ниво, за което благодаря на всички за осъществяването и идеята!  Peace

Съпругът ми работа на въпросния МОЛ и каза, че тези вибрации са нормални имайки предвид какво се прави - пълна лудница, много и не знаят защо са там, но това е друг въпрос.

# 1 803
Какво затишие в темата....не мога да повярвам.Цели 2ч няма писано - за през нощта това си е рекорд май.Дано вече сме се поуспокоил Simple Smile

# 1 804
  • София-в сърцата на моите деца
Сте-сте...сме-сме....Животът е хубав! HugНаслаждавайте му се... Heart Eyes

# 1 805
  • София
 Аз не съм..при мен като че ли едва сега започва, през нощта сякаш усетих земетресение, дори казах на мъжа ми спокойно, на това му викаха май албански реотан #Crazy

# 1 806
  • Бургас
След земетресението от 22 май.... се панирах, просто защото не знам до колко са издръжливи панелните блокове в квартала... Модерно предградие.
С времето се успокоих, не мисля за това, но от време на време се ослушвам, оглеждам се... и на моменти си мисля, че има трусове (дали усещам вторични трусове-не знам, но може и да си втълпявам).
До известна степен земетресението промени някои неща:
в никакъв случай не оставям сестричката си сама в нас (или аз съм при нея или поне да знам, че е с някой друг)... дори майка си и брат си не искам да оставям сами в нас.
Както се казва: "Моят дом е моята крепост!" - сега се чувствам по-спокойна, когато съм отвън, когато цялото семейство е някъде на открито.

Гледам да не ги мисля тези неща, но си имам едно наум.
Дано с времето още повече се отпусна.
Пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички!  Hug ...... много позитивни мисли!   bouquet

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 13:23 от kzbsn

# 1 807
  • от Луната
Снощи в 20:15 и аз го усетих, носи помислих, че пак си въобразявам  Crazy. На 8 етаж,  панелка в центъра. Мъж ми не го усети, но той беше в банята, а детето само си прави земетресения  Mr. Green. Ще ни остане спомен за цял живот, но с времето ще се успокоим и ще спрем да подскачаме. Концерта снощи беше разкошен, но добре че сцената не беше направена в другия край на площада, защото тогава на черквата нямаше да и се размине окончателното срутване.

# 1 808
  • Перник
Виктоалиа T, и до черквата също имаше мероприятие - някакъв празник на университета, доколкото разбрах. След концерта на Слави продължиха с дискотечни ритми и светлинно шоу може би до 1 часа. Направо полудях.  Crazy Живея до ГУМ - е няма такава лудница - на средата между двете мероприятия. Питам се не можаха ли да ги направят в различни дни тези изяви. newsm78
За това което сте усетили в 20.15 часа си мисля дали не е било началото на концерта. Simple Smile То си беше миниземетресение!

# 1 809
  • Някъде там...
Ох това с училищата и градините ми е болна тема. Вчера минах през двора на 128 СОУ в Младост 2 и ми направи впечатление една вертикална пукнатина от 1ия етаж та до покрива.  Confused Доста страшничка и прясна си изглеждаше.
В 39 СОУ пък, пак в Младост 2, една от пристройките буквално е пред срутване - очевАдно тухлените стени са се отлепили от бетонните колони в ъглите и под покрива.

# 1 810
  • близо до София
Ох, на мен пък ми се стори ,че преди 10 минути имаше леко люшкане, незнам дали не си въобразявам, но отново ми падна сърцето в петите. От Перник съм.

# 1 811
моя приятелка са я инструктирали в работата пожарникари: било много грешно да се излиза (както направих аз с малкия заедно) след първи трус, понеже следващияя вече бил по-силен обикновено и при него имало пораженияя върху постройките евентуално.  Трябвало да се стои под касата на вратата. Дано не се налага да следваме инструкциите заради нови трусове. Praynig

# 1 812
  • София
Няма такова нещо. Ако погледнеш назад в темата, на няколко пъти бяха пускани линкове за триъгълника на живота. А и по доста телевизии въртяха интервю(не разбрах точно какъв се води), в което също казаха, че под касата не бива да се стои. Вторият трус обикновено е с една единица по-слаб и ако си на ниско е по-добре да излезеш.

# 1 813
  • София
моя приятелка са я инструктирали в работата пожарникари: било много грешно да се излиза (както направих аз с малкия заедно) след първи трус, понеже следващияя вече бил по-силен обикновено и при него имало пораженияя върху постройките евентуално.  Трябвало да се стои под касата на вратата. Дано не се налага да следваме инструкциите заради нови трусове. Praynig
Грешно е да се излиза по време на първия трус, не след него.

# 1 814
Няма такова нещо. Ако погледнеш назад в темата, на няколко пъти бяха пускани линкове за триъгълника на живота. А и по доста телевизии въртяха интервю(не разбрах точно какъв се води), в което също казаха, че под касата не бива да се стои. Вторият трус обикновено е с една единица по-слаб и ако си на ниско е по-добре да излезеш.

ччетох го триъгълника. Ама касата ми се вижда по-сигурна. Щото може точно над теб да се отчупи парче, което да мине без да закачи мебелът, до който си застанал и да те уцели...

Общи условия

Активация на акаунт